Bela skaci po muzu cim vise🤣 Ananas, Datulje, setnja.. pilates lopta🙈 ja sam uz sve to rodila 38+1 🥰 s tim da sam imala kolestazu i da bi me svejedno porodili do 39+0 iako se od 37+2 kolestaza smirila.. ali sam ja pozurila svoju curicu van🤣🤣🙈🙈
.
Drago mi je da nas pratite i da ste se nekad i nasmijale uz dogodovstine😅 nadam se da smo dale i pokoji koristan savjet🤣 zelim da vam cim bezbolnije i brze produ porodi❤️ ja vas skicnem povremeno, sad malo manje kad je Princezica tu, bas sam curala stavila link od inst i fejsa i odjavljujem se s foruma😅 posvetit cu se njoj,a popratit cu i njih i vas dok stignem❤️
Uzivajate u zadnjim danima/tjednima spavanja i iscekivanjima bebica, kakav god porod bio,stvarno se sve zaboravi dok primite tu strucu u ruke❤️ sretno svima❤️❤️❤️❤️
Hvala ti na savjetima 😍 dns nam ocito nije bio dan jer se sve zaustavilo ali idemo dalje. Necu prijavljivati probadanja ni bolove vise dok stvarno ne odem za rodiliste da ne pravim pomutnju po forumu. 😂 Bitno da se nesto dogadja i da nije da nista ne boli.
Bojana drago mi je da je sve u redu. 🙏🏻
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Bojana drago mi je da je sve zavrsilo u redu i da je to ocito bilo okretanje. Sad odmaraj i za koji tjedan avantura pocinje!
Principesa hvala na lijepim zeljama!
Tatin šav, dakle prvi put cujem da to stvarno rade i da netko na to pristane. Znam one sisteme šivanja (mučenja) u Somaliji i to mi je bio ultra šok…al sad baš da kod nas se prakticira Tatin šav….nabijem mu šav na sred čela 😁
Evo Malla me dosla podrzati da ne izgledam kao jedina nasilnica na forumu 😂
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
😄 kao ono učimo djecu da se na nasilje ne odgovara nasiljem, a vidi nas odma šaka, noga, šav 😄🤣 ma možemo i tatici zašiti rupicu 😄🤣 pa nek mu mlaz bude uži....ja sam stvarno mislila da je to muška šala i sprdnja kad ono stvarnooo....
Bela samo ti prijavljuj, znamo mi da ces prijavit i odlazak u rodilište ali volimo mi čitati i o pripremnom djelu.
Meni je danas bio aktivan dan pa sam na vecer naisla na jos jedan "šmrkalj" ili dijelić sluznog čepa, valjda. Jedva čekam ponedjeljak i pregled...a mužu sam naložila da mi pripremi pilates loptu.
E da i čitala sam neki članak o istraživanju utječe li sex/penetracija na otvaranje i brži porod, ustanovili su da nije pravilo i da ne znači da će se nešto pokrenuti ali da mastrubacija može ubrzati/pokrenuti porod jer su tako orgazmi jači, a orgazam potakne kontrakcije...evo tko se ne sexa može biti sam svoj majstor. Čitala sam i o ananasu i datuljama itd...al sve su to "priče". Vjerujem u djelovanje pilates lopte i čišćenje kuće, kad uhvatiš da ćeš oglancat sve pa se satareš ko konj i onda fino premorena dobiješ trudove 😄🤣
url=https://lilypie.com]
Jutro cure, kako ste spavale? Je krenulo kojoj sta novo od simptoma? Od kad sam dosla s bolnice vise me ni nesanice ne muce koliko mi falio moj krevet i jastuk🤦🏼♀️
Lulu.Lu sretno na pregledu i javi sta ti kazu.
Nisam namjeravala tamo rodit vec u Rijeci, ali sad kad sam bila hospitalizirana vidjela da su ok pa najvjerojatnije i budem tako da si prebacujem i vođenje u trudnicku ambulantu.
Kod kojeg doktora si u trudnickoj ili neznas?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Jutro cure..burna noc,q bome i jutro.Od jucer navecer stalno nekakva menstrualna bol trbuh leda al nista prejako ali eto s tim sam zaspala i sad kad sam se probudila i dalje je tako.
Osim toga nenormalna bol u lijevoj preponi,tocno gornji dio sve i guza na toj strani,kuk.
Danas u 11 i 20 idem na pregled u vinogradsku ali samo na uzv,ne znam da spomenem nesto od tog doktorici tamo posto sam tek na pregled narucena u slj petak?
Bolje da spomenes pa nek ona procjeni. Jer do iduceg petka je dugo.
🧔 35
🙎🏼♀️32
Cure u visim tjednima dali nosite stvari za bolnicu kad idete na preglede sa sobom u autu ako ste duze od bolnice naravno?
🧔 35
🙎🏼♀️32
Jutro cure, i mi imali slabo prospavanu noc. Jucer sam cijeli dan osjećala blage menstrualne bolove. Žgaravica i kasnije želucana bol me mucila cijelu noc. Još uvijek imam cudan osjecaj u stomaku.
Nego da vas pitam, da li se smijemo kupati? Frendica me pozvala za vikend kod nje posto mi dragog nema, a ona ima bazen. Pa se sad pitam da li se smijemo kupati?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Cocolina spomeni. Stavit ce te na ctg da vide kaj se dogada. Uzmi si i torbu za svaki slucaj
Cure u visim tjednima dali nosite stvari za bolnicu kad idete na preglede sa sobom u autu ako ste duze od bolnice naravno?
Da. Nek se ona vozi. Bolje ju imat, a ne trebat
Rodilište Pula info za cure koje namjeravaju tamo rodit. Pratnji rade brzi test koji se placa oko 150kn,posjete nisu dozvoljene, a stvari vam se mogu ostavit na trijaži s tim da ih gore nose 2 puta dnevno, u 11 i u 17h. Naravno na stvari napisat ime, prezime i odjel
Da, čula sam za to 😊 ipak hvala!
I trebalo bi kao za pratnju kupiti zaštitno odijelo, zaštitnu kapu i zaštitu za cipele. Iako se može i u bolnici kupiti. Ja ću za svaki slučaj kupiti sutra za muža. Imam pregled sutra, jeeejjj. Jedva čekam! 🤩
Imaš pregled u Puli, u trudničkoj ambulanti? Jer sam i ja tamo u 11 i 10 😉😊
Uglavnom curke hvala vam na velikoj podršci, ja sam odmarala juče cijeli dan i noć je prošla odlično 😊 naspavala sam se i nije bilo bolova 🥰🥰
Drago mi je da je Iris samo malo zezala 😊
Da, i juče je jedna trudnica komentarisala da muž ne prisustvuje porodu, nije dozvoljeno, već ga samo zovu na izgon. Pa se raspitajte za to vi koje hoćete pratnju u Puli.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji