Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    02. Lipanj 2021. 23:15

Amber

ana0310

Meni nije problem staviti ves na pranje i susenje, ali peglanje… evo ja ne znam, izludim, ne mogu… ovu bebecu robicu kad vidim plakala bi najrade, ubuduce ide sve u susilicu u nadi da necu unistiti robicu 😅 nije mi problem ni kuhanje ni ciscenje, samo peglanje 🤣

Ja direkt iz masine istresla na susilicu i lijepo se osusilo, stvarno. Znam da mi kriterij nije onako visok kao kod mama koje peglaju, ali eto, ak si u grupi nas neosjetljivih, fakat mislim da ce ti to samo na liniji biti okej!

Ma bit ce super ne sumnjam, samo sam se bojala da nes ne unistim bas ono novo 🤣🤣🤣😅  
    Ja inace fino slozim ves na onu zicu za sušenje i bude skoro pa ko opeglan 😊🥳

2021. M 💗

mara5
    02. Lipanj 2021. 23:21

Nisam  bila gladna za vrijeme vecere, sad jesam i sad sam nervozna jer mi se neda nista praviti a nemam ni koricu kruha 😅😅
    .
    Mrzim cistit i ne hvata me nikakva faza  😅
    Peglam iako ni to ne volim, ali volim da je sve opeglano i slozeno pa se prisilim.. ali radje cu peglati nego bilo sta ocistiti 😂
    .
    Tiki drzi se 🤗💪🏽

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    02. Lipanj 2021. 23:21

Ne volim peglati, peglam samo sto moram i kad moram, al moram cesto jer ja napunim susilicu priko maksimuma pa bude toga za peglati. Sto se tice ciscenja tu sam isto totalni OKP, pa ono borim se sama protiv sebe. Sad sam malo opustenija po tom pitanju, nisam motivirana glancati nista i za sve kazem sama sebi "ma moze stat" i zivot mi je ljepsi. 
    Gdje nam je Lucky? Nadam se da ako su je zadrzali da je vec rodila i da se mazi s bebicom....cekamo jutro da nam se javi....bas mislim na nju!

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    03. Lipanj 2021. 04:23

Ajme cure koja panika, probudili me bolovi, slabiji ali dosta česti. Ajme prerano je. Mala je totalno aktivna, bukvalno cijeli stomak izlazi van. Još sam išla na wc, proljev sam dobila.
    Totalno sam u šoku jer ovo nisam očekivala i ne znam šta je, nadam se da ne kreće jer je još rano.
    Bar još 10 dana 🙏

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

matea1989
    03. Lipanj 2021. 05:37

Bojana2017

Ajme cure koja panika, probudili me bolovi, slabiji ali dosta česti. Ajme prerano je. Mala je totalno aktivna, bukvalno cijeli stomak izlazi van. Još sam išla na wc, proljev sam dobila.
    Totalno sam u šoku jer ovo nisam očekivala i ne znam šta je, nadam se da ne kreće jer je još rano.
    Bar još 10 dana 🙏

Bojana kakvo je stanje, je li se smirilo? Ja budna od 3ipol, probudila se u WC i nikako zaspat, i ova moja mala luduje, malo sjevne oštra bol dole u "pi pi", ali nemam nikakvih grčeva ni kontrakcija, bar ih ne osjećam....

Mallla
    03. Lipanj 2021. 05:38

Bojana kako si sad? Jel se smirilo? Nadam se da je!
    Muz jel doma ili na terenu? Ako je na terenu danas sa Iskrom obustavi sve aktivnosti, znam da je tesko al moras odmoriti, nek gleda crtice igra igrice bilo što.
    S druge strane gledaj ovako vec si u tjednima koji su ok. Ako porod krene nece ga zaustavljat jer smatraju da je beba dovoljno razvijena da se izbori za zdrav život, probaj paniku staviti na off i misliti pozitivno.
    Ovo su trenutci kada je važno ostati s pozitivnim mislima. Daj javi cim mognes, kako si?

Mallla
    03. Lipanj 2021. 05:49

Mene rastura desni kuk, bas bol kuka. Svako me jutro probude menstrualni bolovi al minimalni i naravno gimnastika. Bas je najaktivnija kroz noc. A da ne kazem da me pipi boli kao da imam modrice. Cak sam isla ogledalom gledati sta me boli..  izgleda da se stari rez zacrvenio i dole je sve nabijeno, pretpostavlham da mi je pritisak na žile i živce. Olaksanje mi je želudac, ne osjecam tegobe kao prije, tek povremeno. Bas me zanima sto ce u pon. Reci gin...gdje smo sad.
    Usput jucer zatvorena tema proljetnica. Sve cure rodile pa je službeno vrijeme za nas! Ka se jedan dan mislim kako je sad brzo vrijeme Za porod, onda drugi dan kao imam vremena a pre cesto ignoriram činjenicu da je tu pred vratima i da moze bilo kad. 
    Jucer sam Hani pokusala pojasniti da ce doc vrijeme kad ce mamu bolit stomak jer ce seka htjet vani i da ce tada mama u bolnicu 3 dana al ce se vratit i donjet seku. A kraljica pita moze li ona samnom u bolnicu 😊 A onda je uslijedilo pitanje, mama mozemo li se dogovorit kad rodis seku da i ja budem kuci, da ne idem u vrtic? Nqravno da cu joj udovoljit u toj zelji. Al onda sam joj nastojala pojasnit da ce mama cesto bit umorna, da se nece moc igrat puno s njom i ici vani ili nanplazu jer ce hranit seku i nekad spavati. Pa ce mama nekad izgledat kao da je ljuta ali necu bit ljuta samo umorna. Sve je ona saslusala, sad koliko ce 4,5 godisnjakinja skopcat sta mama trabunja vidit cemo. Usput sam joj navela tko ce je sve voditi vani i gdje ce ona ici....Bas sam se raspisala, al htjela sam podjeliti s vama svoje stanje uma...

Bojana2017
    03. Lipanj 2021. 05:56

E cure u krevetu sam, pokušavam se primiriti da se i ona smiri. Bolovi su u predjelu gornjeg dijela stomaka, ništa ispod pupka. Žgaravica me ubija i gladna sam i žedna a muka mi je. Opet sam išla na wc 🤔🤔
    Ono što me brine je što su bolovi česti, baš česti, razmak 3 minute. Kratko traju i ne boli prejako.
    Muž je na putu, nas dvije smo same, pa mi je veća panika ako krene šta ću sa Iskrom 😱
    Malla Hana ti je prava velika cura 😊😊😊 kako je ona sve lijepo shvatila 😀
    I ja sam Iskri rekla još prije da će mama ići u bolnicu da rodi seku, a ona je bila u fazonu ja ne bi išla.
    🤣🤣🤣 Doktori su joj bolna tačka 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    03. Lipanj 2021. 06:14

Cekaj jel onda mislis da te boli želudac ili da su trudovi?
    Mene ti je 3 puta kroz ovu trudnoću sastavio želudac tako da sam mislila da će mi se raspuknit rebra i leđa plus žgaravica. U početku nisam znala što je al sam onda shvatila da je želudac. Doslovno sam se previjala od bolova i bilo me strah da ne krene porod zbog bolova. Ako i najmanje misliš da bi mogao biti želudac popij jedan Lekadol!

Bojana2017
    03. Lipanj 2021. 06:23

Nemam pojma, bol u stomaku je kao da imam kontrakcije. Vjeruj mi da me nikad nije bolio želudac i nemam pojma kakva je to bol, al ne vjerujem da bi se javljala svake 3 minute.
    Upravo sam sjedila na wc školjki i povraćala u tuš kabinu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.