E i koja je od vas tražila ručnike u Pepcu za dečke? Ja sam tam kupila plavi sa ušima, tigar neki il tak nekaj. Neda mi sliku stavit🤷♀️
Matea predivan kompletic 😊😊🥰 hoćeš još neki body ispod ili samo to? Jer I ja imam tak nesto slično za mog deckica pa ne znam više jel to dosta ili treba body ispod 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mimica2 neka malog divljaka 😊
Bas me zanima kakva ce moj biti..ja još nikad nisam bila na ctgu 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Viv, jel misliš na spol šta nosimo? Imamo ti kompletnu listu na str 1000 (znam da je Lucky napisala, lako pamtljivo), a i Mara te stavi na listu ako želiš 🙂
Btw Lucky, dobro da si se javila, pitala sam se kako tvoje mirovanje. Jel i dalje strogo strogo ili smiješ šta od kućanskih poslova obavljati? Wow, bebo ti ima stvarno super težinu 😃 Nadam se da je torba spremna!
Matea, baš je slatka obljekica za malu 😍
MariLove, predivno je ovo što si napravila! Baš mi je lijepo kad se mama potrudi izraditi nešto takvo za bebu 🥰🥰
Tweetyca, ja isto kažem. Čitala sam da nekad budu bebe premirne pa mame moraju uzet nešto slatko ili popit hladne vode da je razbude. Bolje, nadam se, ovako 🤷♀️
Termin 18.06
E i koja je od vas tražila ručnike u Pepcu za dečke? Ja sam tam kupila plavi sa ušima, tigar neki il tak nekaj. Neda mi sliku stavit🤷♀️
Ja sam trazila, mozes tu ucitat pa kopirati link.
https://imgbb.com/
🙅♀️30, 🙋♂️29
Matea predivan kompletic 😊😊🥰 hoćeš još neki body ispod ili samo to? Jer I ja imam tak nesto slično za mog deckica pa ne znam više jel to dosta ili treba body ispod 😅
Uzela sam i obični bijeli body na bretele, kaže mi mama da obavezno treba body.
Ja isto mislim bodi bez rukava ispod.
Mimica pa nije to puno kg za tvoje tjedne, nemoj se brinuti oko toga. Gle moje tjedne, a već sam toliko u plusu. Mogu misliti koji stres. Znači mogu i ja to očekivati jer je moj mali baš zvrk. Doktorica ga jedva uhvati na uzv izmjeriti koliko se miče. Baš je komentirala par puta kako je jako živahan i hiperaktivan 🙈
2 mjeseca imam do termina i bome mi postaje sve teže, jedva čekam da bude vani... još koji tjedan nek bude unutra pa onda može vanka što se mene tiče
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji