Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonks6
    07. Svibanj 2021. 14:06

E i koja je od vas tražila ručnike u Pepcu za dečke? Ja sam tam kupila plavi sa ušima, tigar neki il tak nekaj. Neda mi sliku stavit🤷‍♀️

Aneee
    07. Svibanj 2021. 14:18

Matea predivan kompletic 😊😊🥰 hoćeš još neki body ispod ili samo to? Jer I ja imam tak nesto slično za mog deckica pa ne znam više jel to dosta ili treba body ispod 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    07. Svibanj 2021. 14:21

Mimica2  neka malog divljaka 😊 
    Bas me zanima kakva ce moj biti..ja još nikad nisam bila na ctgu 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mimica2
    07. Svibanj 2021. 14:23

Viv, jel misliš na spol šta nosimo? Imamo ti kompletnu listu na str 1000 (znam da je Lucky napisala, lako pamtljivo), a i Mara te stavi na listu ako želiš 🙂
    Btw Lucky, dobro da si se javila, pitala sam se kako tvoje mirovanje. Jel i dalje strogo strogo ili smiješ šta od kućanskih poslova obavljati? Wow, bebo ti ima stvarno super težinu 😃 Nadam se da je torba spremna!
    Matea, baš je slatka obljekica za malu 😍
    MariLove, predivno je ovo što si napravila! Baš mi je lijepo kad se mama potrudi izraditi nešto takvo za bebu 🥰🥰
    Tweetyca, ja isto kažem. Čitala sam da nekad budu bebe premirne pa mame moraju uzet nešto slatko ili popit hladne vode da je razbude. Bolje, nadam se, ovako 🤷‍♀️

Termin 18.06

mara5
    07. Svibanj 2021. 14:25

Tonks6

E i koja je od vas tražila ručnike u Pepcu za dečke? Ja sam tam kupila plavi sa ušima, tigar neki il tak nekaj. Neda mi sliku stavit🤷‍♀️

Ja sam trazila, mozes tu ucitat pa kopirati link.
    https://imgbb.com/

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Tonks6
    07. Svibanj 2021. 14:41

Mara hvala
    Evo ti ručnika 
    https://ibb.co/gr89TWJ

matea1989
    07. Svibanj 2021. 14:56

ana.b.

Matea predivan kompletic 😊😊🥰 hoćeš još neki body ispod ili samo to? Jer I ja imam tak nesto slično za mog deckica pa ne znam više jel to dosta ili treba body ispod 😅

Uzela sam i obični bijeli body na bretele, kaže mi mama da obavezno treba body. 

matea1989
    07. Svibanj 2021. 14:58

MaryLove predivno je to što di napravila, super. ❤️❤️❤️

Lullaby
    07. Svibanj 2021. 15:03

Ja isto mislim bodi bez rukava ispod.
    Mimica pa nije to puno kg za tvoje tjedne, nemoj se brinuti oko toga. Gle moje tjedne, a već sam toliko u plusu. Mogu misliti koji stres. Znači mogu i ja to očekivati jer je moj mali baš zvrk. Doktorica ga jedva uhvati na uzv izmjeriti koliko se miče. Baš je komentirala par puta kako je jako živahan i hiperaktivan 🙈

ana0310
    07. Svibanj 2021. 15:10

2 mjeseca imam do termina i bome mi postaje sve teže, jedva čekam da bude vani... još koji tjedan nek bude unutra pa onda može vanka što se mene tiče

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.