Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila12
    07. Svibanj 2021. 12:11

Negativ.Ljubavi da, pravac bolnica onda ako ti doma pukne 

Aneee
    07. Svibanj 2021. 12:33

Najgore ono kad ti je prvi put i čitaš samo kako bi to trebalo izgledati, a na kraju bude totalno drugačije 😅
    Ja mislim već na sljedećem pregledu me stavljaju na ctg ( u srijedu idući tjedan), bas me i to zanima 😄
    I onda ću dobiti uputnicu za bolnicu pa idem prijaviti termin.
    Danas sam riješila papire za porodiljno...i dobila sam formulara koje popunjavam poslije poroda i jednostavno im na Email šaljem zajedno sa rodnim listom..to je za zdravstveno za bebu

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    07. Svibanj 2021. 12:40

Clio35  divan stomacic 🥰🥰🥰
    Luckyy42 još malo nam je ostalo 😬😬😬 jedva čekam.
    super na dobrom pregledu 😊❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

matea1989
    07. Svibanj 2021. 12:43

Cure, bome se bližimo danu D ❤️ meni 11.5. počinje porodiljni, baš mi brzo došlo. Mislim da sve ispostave HZZO-a zaprimaju na mail dokumentaciju, ja sam do sad ra komplikacije sve preko maila rješavala i na njihovim stranicama stoje mailovi svih ispostava pa mislim da je svugdje tako....

Jutros sam kupila i kompletić za moju curicu za izlazak, zaljubila sam se 🙊🙊

https://ibb.co/q9zR645

matea1989
    07. Svibanj 2021. 13:08

Luckyy42

Bome cure jos 2 tjedna i u terminu smo🙈 kod mene uzbudenje rastee jako jako, sve me manje strah, nadam se da mi nece prema kraju strah rasti😆🤦🏼‍♀️
    Matejakopleetic je presladak, kak mekano izgleeda😍

Ma ja o strahu ni ne razmišljam, računam da moramo to odraditi, pa sad kako bude, samo nek nama naše mrvice stignu u terminu, žive i zdrave ❤️❤️❤️
    A u kompletić sam se zaljubila, još kad sam vidjela da je fini turski pamuk. Našla ga u nekoj no name trgovini dječjom robicom i opremom, ima divnih stvari, sad mi žao što sam sve uzimala u ovim razvikanim tipa h&m 😆😆 ali nema veze, znam za ubuduće ❤️

Angel 🌼
    07. Svibanj 2021. 13:21

Hey cure 😄
    Ja sam inace na zimskim bebama. Trudna sam tek 6t. Na pregledu mi je vidljiv submukozni miom pa me zanima ako je imala koja od vas miom i da je trudnoca uspjela kroz prvo tromjesečje? 

Lullaby
    07. Svibanj 2021. 13:24

Matea prekrasno je!! Ja mislim da ću spojiti bijele h&m hlače s babycenter benkicom jer nisam pronašla nešto slično za dečke. Gledam da je nježno i što tanje da se ne skuha i nikako naći. 
    Wow cure, dosta vas je daleko doguralo, uskoro kreće 🤭
    Baš jučer upalim tv i bila priča o palčiću rođenom u 25 tt. Nadam se samo da izguramo što dalje mi koje ležimo ❤️ Inače imam osjećaj da uopće nisam spremna, ništa nisam dovršila što sam mislila 🙈 Brzo mi ide ovo vrijeme. 
    Jedva čekam sutra dane beba, pa ću sve pokupovati što mi nedostaje. Čekam da vidim hoće li biti na popustu.  I hitro idem dovršiti ove tečajeve što sam mislila i nabaviti knjigu onu za prvu godinu da malo čitam.

• Mimica2
    07. Svibanj 2021. 13:40

Jel se kome desilo da ctg bude poništen zbog nemirne bebe? Ne znam šta da mislim... Dobio je lijepi kompliment od doktorice, kaže imamo malog divljaka 🤭 Znači na ctgu se uvijek uspijem preznojiti jer mu ne mogu nać otkucaje srca! I to je uvijek tako da ja već na sestri vidim da je očajna, bi li išla po doktoricu ili da ona nastavi tražiti... Uglavnom nađe na kraju. Danas je bilo strašno, ajde na lijevi bok, pa na desni, pa na leđa, otkucaja nema, zove ona doktoricu...nađe ona i pričvrsti te spravice i izmakne se mali... I tako cijelo vrijeme sat vremena... Na ctgu budem inače pola sata, danas sat vremena za ništa... Al vadili smo krv, uzela je briseve... O kilaži no comment, evo me na ukupno +12. Prvih 6 mj sam imala +6,zadnje tromjesečje- mjesec i pol +6 😑

Termin 18.06

MariLove12
    07. Svibanj 2021. 13:50

Mimica 35 tjedan opaaa 😍🤩🤩😀 kako leti vrijeme!
    Matea kompletic je presladak, tako mekano izgleda jao☺️☺️

Zavrsila sam svoj DIY projekt - baby mobile iliti onaj vrtuljak iznad krevetica. Prezadovoljna sam! 😃 Saljem kratki video https://streamable.com/6hkdnj 

It's a boy! 💙

• Tonks6
    07. Svibanj 2021. 14:03

Rekla sam da ništa neću kupovat jer sve imam od starijeg. Aha😂😂🙈 otišla sam na sinsay stranicu i pokupovala bodića, piđamica i čarapica 😅 jedva čekam da stigne. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.