Viv, jel misliš na spol šta nosimo? Imamo ti kompletnu listu na str 1000 (znam da je Lucky napisala, lako pamtljivo), a i Mara te stavi na listu ako želiš 🙂
Btw Lucky, dobro da si se javila, pitala sam se kako tvoje mirovanje. Jel i dalje strogo strogo ili smiješ šta od kućanskih poslova obavljati? Wow, bebo ti ima stvarno super težinu 😃 Nadam se da je torba spremna!
Matea, baš je slatka obljekica za malu 😍
MariLove, predivno je ovo što si napravila! Baš mi je lijepo kad se mama potrudi izraditi nešto takvo za bebu 🥰🥰
Tweetyca, ja isto kažem. Čitala sam da nekad budu bebe premirne pa mame moraju uzet nešto slatko ili popit hladne vode da je razbude. Bolje, nadam se, ovako 🤷♀️
Ma ne treba, evo vidim sada da vas je većina sa muškićima trudna🙊
💫 27 g.
Termin 18.06. 👨👩👧 🤰
Jel se kome desilo da ctg bude poništen zbog nemirne bebe? Ne znam šta da mislim… Dobio je lijepi kompliment od doktorice, kaže imamo malog divljaka 🤭 Znači na ctgu se uvijek uspijem preznojiti jer mu ne mogu nać otkucaje srca! I to je uvijek tako da ja već na sestri vidim da je očajna, bi li išla po doktoricu ili da ona nastavi tražiti… Uglavnom nađe na kraju. Danas je bilo strašno, ajde na lijevi bok, pa na desni, pa na leđa, otkucaja nema, zove ona doktoricu…nađe ona i pričvrsti te spravice i izmakne se mali… I tako cijelo vrijeme sat vremena… Na ctgu budem inače pola sata, danas sat vremena za ništa… Al vadili smo krv, uzela je briseve… O kilaži no comment, evo me na ukupno +12. Prvih 6 mj sam imala +6,zadnje tromjesečje- mjesec i pol +6 😑
Nije mi bio poništen, ali me med sestra prepala jer je beba baš plesala tijekom ctga, na kraju mi je rekla kao vidjeti ćemo što doktorica na ovo kaže.. Ja doktorici, a ono sve u najboljem redu sa bebom.. Mislim uvijek divlja po trbuhu kad tamo dođem 😂
A jel vas stomak svrbi?
💫 27 g.
Termin 18.06. 👨👩👧 🤰
Koja od vas se sprema roditi na sv Duh? Da vidimo jesmo li blizu s terminima ili ne? 🤗
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
MaryLovebas je prekrasnoo😍☺️
Mirjami dalje je strogo mirovanje, ali se nadam da ce me za dva tjedna skinut s strogog🙏🏻
Rekao je da je bebac vec razvijeni i da bi sad vjerojatno jedini problem jos bila pluca, ali da bude on uskoro spreman🙈 pa mislim da bi me mogao uskoro skinut s mirovanja (kad budem u terminu) ☺️
Torba nije spremna jos🙈 trazim uloske koji ce mi odgovarati i sve si mislim da cu narucit isto s amazona one koje je i Ana.b.Ostalo vecinom treba samo spakirati, par stvari samo kupit tipa sampon i to za mene😁 to cu kroz tjedan dva sad spremit pa nek ceka radije🙈
Kog ctga se moj vecinom mice, jednom je zaspao pa su mi dali aromu limuna da mirisem i da ga probudim😁
Kod nas u De su sami decki ako se ne varam🙈
Osim mene, kod mene je curka 😁
💫 27 g.
Termin 18.06. 👨👩👧 🤰
Moj mali je ok na uzv, ali na ctg-u nema mira, cudo jedno. 😅 I onda uvijek moram duze lezati, da mi dosadi vise.
Ja sam rekla da bar izdrzim jos 5 tjedana pa nek ide vanka mali jer mi postaje sve teze i teze.
Ja sam skroz na jugu u BW (Bodensee), ne moze juznije hh. Preko jezera gledam Svicarsku i Austriju.
Mene pucaju hormoni pa bi sve mijenjala, narucivala pakete hh. Narucila sam nove zavjese pa cu i to ugnjavit muza da ih mijenja 😅
Lucky, vidi ovo imaš u dm-u oboje, a u Mülleru samo uloške. Piše gore pelzy i mislim da ih ima 30 komada unutra. Gaćice su po 2 u pakungu.
https://ibb.co/3hQGsQY
https://ibb.co/TWPhZvF
Uglavnom, ja naručim sve putem aplikacije i dođem pokupiti. Iskoristiš još koji kupon usput ako imaš.
.
Cure, koliko dugo ste krvarile nakon poroda i koliko tih uložaka i gaćica je potrebno samo za bolnicu?
Termin 18.06
Koja od vas se sprema roditi na sv Duh? Da vidimo jesmo li blizu s terminima ili ne? 🤗
Pozdrav, ja planiram na Sv. Duhu s obzirom da sam tamo išla na postupak i doktorica mi je tamo. Samo kaj sam dosta iza tebe. Kad ti je termin?
Raven, Celuloza i ja sam na Svetom Duhu. Al nam se termini niti jednoj ne poklapaju xD meni je 24.7. A mozda se i potrefimo tko zna :)
.
Matea ja ne vidim kompletic :((
.
Marylove - preslatko je to sto si napravila
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Btw zasto vama rade CTG? Jel to redovno u tim tjednima, nesto poebno zele vidjet ili sto? Mislim meni nisu nikad do sad radili niti spominjali da ce radit
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Netko je pitao tko će roditi u OB Pula, evo ja, termin 24.6. 🥰 Imam sljedeći pregled 18.5. Baš me zanima da li mi je to zadnji kod moje gin pa kasnije idem u bolnicu ili? Tad ću biti u 35.tjednu.
Jooojj, i ja bi sve mijenjala po kući, također kupila nove zavjese, ukrase, čistim, muža gnjavim da farba zidove 😂 baš me uhvatilo neko ludilo! Ali i postaje sve teže, ako pretjeram, navečer osjetim baš jak pritisak.
Sortiraj odgovore
Najstariji