Cure koje su nosile papire na hzzo zbog otvorenih komplikacija, jel predaja do kraja mjeseca?
Da, al do 5. u iducem mjesecu mozes predat da ti se obračunava za prosli mjesec. Ak me kuzis😅
Cure koje su nosile papire na hzzo zbog otvorenih komplikacija, jel predaja do kraja mjeseca?
Da, al do 5. u iducem mjesecu mozes predat da ti se obračunava za prosli mjesec. Ak me kuzis😅
Ja sam otvorila bolovanje 1.5, znaci do 5.6 imam fore predati papire.
.
U obzir ce mi uci isplacena placa u 4mj tj placa od trceg mjeseca i tako unazad.
Ako sam dobro shvatila.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja sam otvorila bolovanje 1.5, znaci do 5.6 imam fore predati papire.
.
U obzir ce mi uci isplacena placa u 4mj tj placa od trceg mjeseca i tako unazad.
Ako sam dobro shvatila.
Tak je, ali predaj ti to cim prije da si mirna. Znaci isplata ti ide u 6.mjesecu za 5. i tak dalje. To ti sjeda između 17. i 20. kak koji mjesec. S tim da kad otvoris porodiljni dobis u dva dijela, dio komplikacija i dio porodiljnog od datuma kad su otvorene. Da te ne zbuni kad dode do toga😅
Hvala na info, ma nisam odnjela ovaj tjedan, a putujem kod svojih i vracam se pred kraj mjeseca, taman cu stici da mi ne prave probleme
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ana.b pravilne kontrakcije su kad te uhvate bolovi pa puste na 10 min pa opet uhvate pa puste. E kad bi se to dogadjalo onda su to kao pravi trudovi. A ovi menstrualni sve dok nema krvarenja su pripremni. Tako sam ja shvatila svog dr kad mi je objasnjavao.
Valjda cemo znati kad nas posteno prime i zasarafe 😂😂
Cak mi je rekao i da krene porod s 34tt da ga vise nitko nece zaustavljati, ali najbolje izdrzat barem do 37.tt.
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Raven ne mora bit, procitaj kaj sam Ani gore napisala 😂😂 a sve ovisi od zene do zene. I sad vidim da imamo isti dan kontrolu😊
Vidim sad. Ti si to bolje objasnila 🤗🥰
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Mene je patronazna sama kontaktirala prema mjestu stanovanja, pred par mj.
I rekla da ce doc kad rodim i da se druzimo do 1. kupanja bebe, odnosno dok pupak ne otpadne.
Da se necemo nalaziti prije poroda jer ima guzvu i radi situacije s koronom.
Uzela je sve podatke vezano za trudnocu i kucanstvo.. samo sam zaboravila ako joj moram ja javiti da sam rodila ili ona to vidi u sustavu (tako je vidjela i za trudnocu kad je ona mene kontaktirala valjda).
Mare ma da? Mene nitko zvao nije. Znam da sam taj dan kad sam iz bolnice dosla zvala za dogovor da patronazna dode i to je to. Mozda ovisi od grada do grada.
Hvala vam na pomoci u vezi porodiljnog. Evo pokusavam dobit HZZO ali naravno da se ne javljaju. Jer tu kod nas neznam da li mogu poslati doznake mailom ili moram poslati nekog da mi odnese 🙄🙄🙄. Kad sam otvarala komlikacije prosli mjesec sam im dostavilu svu potrebnu dokumentaciju, tako da mislim da bi im sad samo trebala ova doznaka od porodiljnog ali tko ce njima znati 😡.
Evo i nas dvoje da vam se pokazemo😃
https://ibb.co/fFdZK61
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji