Cure u DE, u bolnicu ne morate nositi uloske ni mrežaste gaćice...to sve imate u bolnici u svom wc-u u ormaric...osim ako vama nisu drugačije rekli...ali ugl sve imate tamo..čak i kad sam bila u bolnici zbog povracanja sam vidila da je ormarić pun ulozaka I svaki dan kontroliraju ako treba nadopuniti....ja ću jedino još one jednokratne podloge ponijeti da stavim u krevet ispod guze, za svaki slučaj ako nešto procuri da ne ode na krevet 🙂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Da, nas dosta ranije kopčaju na CTG ovdje, ja već jednom bila u 31.tt. I meni su sad recimo pregledi svakih 10 dana do kraja. Uzv mogu ako želim, inače samo ctg i vaginalno povjeravanje cervixa.
.
Da vam pokažem šta mi je stiglo. Uglavnom, imamo jedan krevetić u dječjoj sobi i htjeli smo jedan putni, sklopivi, da ga možemo što duže koristiti (do 15kg), i da bude na 2 razine. Ovaj se može podesiti na 3 razine, jedna strana se može otvoriti da beba bude odmah do našeg kreveta, i ima kotačiće sa jedne strane. Na prvu je težak što je ok, znači stabilan je. Dimenzije 120×60, marka Fillikid.
https://ibb.co/CQ1TypC
https://ibb.co/9nQxTBQ
Termin 18.06
Cure u DE, u bolnicu ne morate nositi uloske ni mrežaste gaćice…to sve imate u bolnici u svom wc-u u ormaric…osim ako vama nisu drugačije rekli…ali ugl sve imate tamo..čak i kad sam bila u bolnici zbog povracanja sam vidila da je ormarić pun ulozaka I svaki dan kontroliraju ako treba nadopuniti….ja ću jedino još one jednokratne podloge ponijeti da stavim u krevet ispod guze, za svaki slučaj ako nešto procuri da ne ode na krevet 🙂
Meni su na listi stvari za bolnicu, al provjerim još jednom slijedeći tjedan. 🙂
Termin 18.06
Cure u DE, u bolnicu ne morate nositi uloske ni mrežaste gaćice…to sve imate u bolnici u svom wc-u u ormaric…osim ako vama nisu drugačije rekli…ali ugl sve imate tamo..čak i kad sam bila u bolnici zbog povracanja sam vidila da je ormarić pun ulozaka I svaki dan kontroliraju ako treba nadopuniti….ja ću jedino još one jednokratne podloge ponijeti da stavim u krevet ispod guze, za svaki slučaj ako nešto procuri da ne ode na krevet 🙂
Meni su na listi stvari za bolnicu, al provjerim još jednom slijedeći tjedan. 🙂
Može biti..naravno svaka bolnica ima drugačija pravila...ja sam sebi kupila čisto da imam za kod kuće 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Što se tiće ctg. Kod moje gin. se ide prvi put sa 32 tt. I onda svaki put kad je i pregled, meni je sad opet za dva tjedna, tj. 18.05.Do tad i dalje na mirovanju. A u utorak se selimo, tako da mi je sve po vrecama, kutijama i koferima. Tako da ce nam bebac doci u nas novi stan 🤗🤗.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Meni će prvi biti u srijedu (ja mislim da će biti tako 🤣)
A tad ću biti puna 34tt...a prošli pregled sa 29+6 me nisu stavljali na ctg
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Hej cure cestitam na super pregledima, i odlicnim kupovinama. A jos vise sam sretna i ponosna sto smo sve u komadu inguramo prema sigurnim tjednima.
Patronazna - HR, juzna dalmacija, dolazila 3 tjedna svako drugi dan. Izvagala bi bebu, okupala je, pogledala pupak i presvukla je. Pitala za dojenje, pogledala hvat i to je to.
Krvarenje - od zene do zene, kod mene trajalo 15ak dana, a vec nakon 2 mj sam dobila mengu.
Ulošci, 4 paketa Vir 80 ili 1 paket chicco, 10 kom mrezastih i vise nego dovoljno.
Trudovi - prepoznatljivi su, to je bol koja ne prolazi ma sta god vi napravili da ona prođe. Meni krenuli kao menstrualna bol u noći, a skuzila sam flda je to to kad me bol pocela buditi svako toliko. Onda sam pratila minutazu i kod mene je bila nepravilna 5 min, 2 min, 10 min 5 min 20 min i tako. Nakon 5h takvih bolova sam krenula u bolnicu. Odlocno u trudovima pomaze njihanje bokovima, kao da plešete...npr. naslonit se laktovima na stol i njihati bokovima, olakšava trud.
Pucanje vodenjaka - ako pukne, imamo 2h za nacrtat se u bolnici. Slobodno ako se dogodi mozemo se otusirati, spremiti i put bolnice.
Idealni scenariji bi bili oni tipični iz filmova, al rijetko koju to tako potrefi. Isto kao sto ste napisale raste mi uzbuđenje jer se opako bliži. Meni je u ponedjeljak pregl3d i izgledno da tada otvaram rodiljni. U fazi sam pranja kolica, AS, navlake za madrac tako da malo po malo dovodim sve u red. Nisam jos spremila torbu, to planiram nekad iduci tjedan.
url=https://lilypie.com]
Domonique i Celuloza, bas se zaobilazimo. Nama je teemin 9.7.🥰😅🤗 al ko zna, jedna moze produzit, druga pozurit ❤️❤️Bitno da sve bude ok :))
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Svašta sam pročitala pa ću probati odgovoriti na neke stvari. Uglavnom bila sam u Pepcu da tražim ručnike sa uškama i u 2 pepca samo plavi za dečkiće imaju, nijedan za cure 🤷🏼♀️🤣. Ko traži za curice nađe za dečke i obrnuto.
MaryLove vrtuljak je prelijep, svaka ti čast.
Mimica2 što se krvarenja tiče ja sam nakon prvog poroda krvarila oko 40 dana, i to 15-20 dosta jako.
Nakon toga čim sam prestala krvariti sam dobila menstruaciju 🤦🏼♀️. Trebalo mi je za bolnicu sigurno 3-4 paketa onih vir uložaka, ali sam bila u bolnici 6 dana i taj početak se baš puno krvari.
Lulu.lu tebi je termin 10 dana prije moga, ali ko zna, možda budemo i zajedno u rodilištu 🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Da se malo uključim.... Čitav vas svaki dan i pratim situaciju. Vidim da sve koje smo 32+tt-33+tt imamo završne pripreme 🥰🥰🥰. Nisam sigurna je li već netko pisao, ali imam pitanje za pranje robice..... Je li dovoljno tetrice i plahtice (posteljina) na je 90'C, a ostala robica na 60'C???
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji