Da se malo uključim…. Čitav vas svaki dan i pratim situaciju. Vidim da sve koje smo 32+tt-33+tt imamo završne pripreme 🥰🥰🥰. Nisam sigurna je li već netko pisao, ali imam pitanje za pranje robice….. Je li dovoljno tetrice i plahtice (posteljina) na je 90'C, a ostala robica na 60'C???
Ja sam sve što piše na 40 prala na 60 hahah
Osim obojanih stvarcica, što piše na 30 njih sam na 40 prala.
I ono što je bas trebalo to sam peglala.
Tetrice sam isto na 60 prala. Ali sam sve sa onim deterdžentom iz dm-a za dezinfekciju prala...i na njemu piše od 20-90, tako da mislim da je to sasvim dovoljno 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja se planiiram drzat uputa na robici sto se tice temperature pranja, a dodatno onda dodam onaj dezinficijens za rublje u masinu pa racunam da je to ok :)
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Imam super sličice iz skripte sa trudničkom, što se tiče prodisavanja trudova, možda pomogne 🙂
Sličice gore su kod faze otvaranja, dole lijevo su prijelazne faze i desno su tik pred porod. Mi smo neke poze isprobavali na trudničkom.
https://ibb.co/ns7YmzJ
Termin 18.06
Da se malo uključim…. Čitav vas svaki dan i pratim situaciju. Vidim da sve koje smo 32+tt-33+tt imamo završne pripreme 🥰🥰🥰. Nisam sigurna je li već netko pisao, ali imam pitanje za pranje robice….. Je li dovoljno tetrice i plahtice (posteljina) na je 90'C, a ostala robica na 60'C???
Ja sam sve što piše na 40 prala na 60 hahah
Osim obojanih stvarcica, što piše na 30 njih sam na 40 prala.
I ono što je bas trebalo to sam peglala.
Tetrice sam isto na 60 prala. Ali sam sve sa onim deterdžentom iz dm-a za dezinfekciju prala…i na njemu piše od 20-90, tako da mislim da je to sasvim dovoljno 😊
Ja ću stavit isto sve na 60 pa kako bilo da bilo, a za tetrice vjerujem da moraju moći na 90, one koje ne prežive🤷♀️🤷♀️
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Dominique i Raven, baš smo se fino poredale haha. Ma nego kaj, glavno da bebice budu zdrave i da porod dobro prođe za ostalo bumo lako 😊 Možda se i vidimo, nikad ne znaš.
Ajme divan bebi mobil, bravo! 😍
Ako trazite rozi sa usksma rucnik, ugledala sam ga online na stranici Sinsaya ili C& A, ne mogu se sad sjetiti... znam da je malo kostao (50 kn) i da je sladak.
Mene uhvatila manija pranja i pospremanja, kao neka nervoza da nemam vrremena. Mozda je to prirodno u ovim tjednima trudnoce ili me frkica ulovila jer se vec prica o spremanju torbe i porodiljnom...hehe. A i osjetils lagane grcice u 2 navrata, ali je brzo proslo.
Oprala svu robicu 56 i 62 sto imam, sve osusila i poslozila po ladicama po KonMari metodi, divota koliko toga stane kad se slozi. Ja prala sve kako pise na etiketi, vecinom na 30 stupnjeva sa normalnim detergentom. Citala o tome - nepotrebno je dodatno... ali ako vam je bolji feeling da nesto pojacano operete, u redu.❤
Ajme divan bebi mobil, bravo! 😍
Ako trazite rozi sa usksma rucnik, ugledala sam ga online na stranici Sinsaya ili C& A, ne mogu se sad sjetiti… znam da je malo kostao (50 kn) i da je sladak.
Mene uhvatila manija pranja i pospremanja, kao neka nervoza da nemam vrremena. Mozda je to prirodno u ovim tjednima trudnoce ili me frkica ulovila jer se vec prica o spremanju torbe i porodiljnom…hehe. A i osjetils lagane grcice u 2 navrata, ali je brzo proslo.
Oprala svu robicu 56 i 62 sto imam, sve osusila i poslozila po ladicama po KonMari metodi, divota koliko toga stane kad se slozi. Ja prala sve kako pise na etiketi, vecinom na 30 stupnjeva sa normalnim detergentom. Citala o tome - nepotrebno je dodatno… ali ako vam je bolji feeling da nesto pojacano operete, u redu.❤
Ja uzela u c&a, ali mi bas djeluju grublji :/ oprati cu kroz vikend pa vidjeti.
2021. M 💗
Cure jedno malo glupo pitanje, al kak se vi brijete? 😂😂 Skuzila sam da ce mi sad to bit mission impossible😅 nekak ko da mi prvi put nije bilo tak tesko.
Cure jedno malo glupo pitanje, al kak se vi brijete? 😂😂 Skuzila sam da ce mi sad to bit mission impossible😅 nekak ko da mi prvi put nije bilo tak tesko.
Već dugo dugo se brijem na pamet 🤣 Zapravo svaki drugi dan potegnem dole da me ne dočeka nešto previše posla nakon dugo vremena... Ali za brijanje nogu mi treba psihički priprema
Termin 18.06
Muz mi brije noge jer mi je to vec dugo nemoguca misija od trbuha. Dolje vise onako po osjecaju napamet, a ako idem kod gin onda provjeravam i sa ogledalom haha
Sortiraj odgovore
Najstariji