Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    06. Svibanj 2021. 22:49

Tonks, hvala! To je bas super sa patrobazna dolazi pomoci, ja mislila sa je to vise ovako reda radi jednom da provjeri jel sve ok, kad ono stvarno ti dolazi pomoci! Wuhu, super! 🎉
    Mara, zao mi je sto nije bilo uheca i za muskice, doduse ne sjecam se ni da je u mom Pepcu bilo. Bio je samo jedan zadnji rozi s uskama kojeg sam ja odmah zgrabila i nekoliko rozih i sivih (ili plavih) bez uski. Nisam bas puno obracala paznje na muski dio pa ne znam...😊
    Mila, super je ogrtac i spavacica! Ja ih nisam ugledala u mom Pepcu, valjda su se prodali! 😍

• Viv
    07. Svibanj 2021. 02:03

Mimica2

I ja kukam kad mi svugdje samo stvari za curke skaču 😑
    Viv, a gdje si ti? Možda ćemo se družit u rađaoni 😋

😂😂 U Ingolstadtu, ti? 

💫 27 g.
    Termin 18.06. 👨‍👩‍👧 🤰

Bojana2017
    07. Svibanj 2021. 06:40

Jutro cure, 
    Ima koja da će rađati u Puli? Da se družimo 😀😀😀

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Mimica2
    07. Svibanj 2021. 07:38

Viv

Mimica2

😂😂 U Ingolstadtu, ti?

Aaaa blizu ali nedovoljno. FFB pored Münchena 🙃

Termin 18.06

• Viv
    07. Svibanj 2021. 07:44

Mimica2

Viv

Mimica2

😂😂 U Ingolstadtu, ti?

Aaaa blizu ali nedovoljno. FFB pored Münchena 🙃

Hahahah, eto u Bavariji smo obe barem 😂 a nisam pohvatala baš, što uglavnom nosite? Meni je ovo druga curica pa se ne trebam zamarati sa nabavkom robice, krevetića itd.. 🙊 Vidim da ste u zadnje o tome dosta pričale

💫 27 g.
    Termin 18.06. 👨‍👩‍👧 🤰

Aneee
    07. Svibanj 2021. 08:26

Cocolina nadam se da je ovak kao što raven kaze, da su samo pripremni trudovi....imam pregled u srijedu pa ću pitati svog gina 🤷🏼‍♀️

Raven7 samo nez kako u pravilnim intervalima...jer npr ti menstrualni bolovi kad ih osjetim onda traju po pola sata-sat, a probadanje se nekad pojavi ako sam se previše kretala. Ono ne primjetim neke intervale. 
    .
    Mimica2 i viv i ja sam u bayernu..blizu ulma 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Viv
    07. Svibanj 2021. 08:37

ana.b.

Cocolinanadam se da je ovak kao što raven kaze, da su samo pripremni trudovi….imam pregled u srijedu pa ću pitati svog gina 🤷🏼‍♀️

Raven7samo nez kako u pravilnim intervalima…jer npr ti menstrualni bolovi kad ih osjetim onda traju po pola sata-sat, a probadanje se nekad pojavi ako sam se previše kretala. Ono ne primjetim neke intervale.
    .
    Mimica2 i viv i ja sam u bayernu..blizu ulma 😁

Aajde pa super😀
    Iskreno ja mislim da nema razloga za brigu oko tih menstrualnih bolova, to je sve normalno.. Tijelo se priprema na sve što dolazi

💫 27 g.
    Termin 18.06. 👨‍👩‍👧 🤰

mara5
    07. Svibanj 2021. 09:14

Cure koje su nosile papire na hzzo zbog otvorenih komplikacija, jel predaja do kraja mjeseca?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Tonks6
    07. Svibanj 2021. 09:18

Ana pravilni intervali su ti kad te uhvati grc na minutu i onda opet tipa za 20 minuta. To bi bili kao pravilni trudovi, a ovo se i meni cini da je samo priprema. Makar ja nisam kuzila da imam trudove jer je mene u leđima bolilo, a ne ko menstrualna bol. Na kraju mi je muz rekao da imam trudove i da idemo u bolnicu jer su vec bili na 5 minuta razmaka😂😂 a ja njega uvjeravala da to nisu trudovi jer sam ja citala kak idu trudovi, a to nije bilo to😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️ ajd znaj kad ti je prvi put🤷‍♀️

ana0310
    07. Svibanj 2021. 09:34

mara5

Cure koje su nosile papire na hzzo zbog otvorenih komplikacija, jel predaja do kraja mjeseca?

Do 5. Iduci mjesec :)

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.