Tonks, hvala! To je bas super sa patrobazna dolazi pomoci, ja mislila sa je to vise ovako reda radi jednom da provjeri jel sve ok, kad ono stvarno ti dolazi pomoci! Wuhu, super! 🎉
Mara, zao mi je sto nije bilo uheca i za muskice, doduse ne sjecam se ni da je u mom Pepcu bilo. Bio je samo jedan zadnji rozi s uskama kojeg sam ja odmah zgrabila i nekoliko rozih i sivih (ili plavih) bez uski. Nisam bas puno obracala paznje na muski dio pa ne znam...😊
Mila, super je ogrtac i spavacica! Ja ih nisam ugledala u mom Pepcu, valjda su se prodali! 😍
I ja kukam kad mi svugdje samo stvari za curke skaču 😑
Viv, a gdje si ti? Možda ćemo se družit u rađaoni 😋
😂😂 U Ingolstadtu, ti?
💫 27 g.
Termin 18.06. 👨👩👧 🤰
Jutro cure,
Ima koja da će rađati u Puli? Da se družimo 😀😀😀
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
😂😂 U Ingolstadtu, ti?
Aaaa blizu ali nedovoljno. FFB pored Münchena 🙃
Termin 18.06
😂😂 U Ingolstadtu, ti?
Aaaa blizu ali nedovoljno. FFB pored Münchena 🙃
Hahahah, eto u Bavariji smo obe barem 😂 a nisam pohvatala baš, što uglavnom nosite? Meni je ovo druga curica pa se ne trebam zamarati sa nabavkom robice, krevetića itd.. 🙊 Vidim da ste u zadnje o tome dosta pričale
💫 27 g.
Termin 18.06. 👨👩👧 🤰
Cocolina nadam se da je ovak kao što raven kaze, da su samo pripremni trudovi....imam pregled u srijedu pa ću pitati svog gina 🤷🏼♀️
Raven7 samo nez kako u pravilnim intervalima...jer npr ti menstrualni bolovi kad ih osjetim onda traju po pola sata-sat, a probadanje se nekad pojavi ako sam se previše kretala. Ono ne primjetim neke intervale.
.
Mimica2 i viv i ja sam u bayernu..blizu ulma 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cocolinanadam se da je ovak kao što raven kaze, da su samo pripremni trudovi….imam pregled u srijedu pa ću pitati svog gina 🤷🏼♀️
Raven7samo nez kako u pravilnim intervalima…jer npr ti menstrualni bolovi kad ih osjetim onda traju po pola sata-sat, a probadanje se nekad pojavi ako sam se previše kretala. Ono ne primjetim neke intervale.
.
Mimica2 i viv i ja sam u bayernu..blizu ulma 😁
Aajde pa super😀
Iskreno ja mislim da nema razloga za brigu oko tih menstrualnih bolova, to je sve normalno.. Tijelo se priprema na sve što dolazi
💫 27 g.
Termin 18.06. 👨👩👧 🤰
Cure koje su nosile papire na hzzo zbog otvorenih komplikacija, jel predaja do kraja mjeseca?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ana pravilni intervali su ti kad te uhvati grc na minutu i onda opet tipa za 20 minuta. To bi bili kao pravilni trudovi, a ovo se i meni cini da je samo priprema. Makar ja nisam kuzila da imam trudove jer je mene u leđima bolilo, a ne ko menstrualna bol. Na kraju mi je muz rekao da imam trudove i da idemo u bolnicu jer su vec bili na 5 minuta razmaka😂😂 a ja njega uvjeravala da to nisu trudovi jer sam ja citala kak idu trudovi, a to nije bilo to😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️ ajd znaj kad ti je prvi put🤷♀️
Cure koje su nosile papire na hzzo zbog otvorenih komplikacija, jel predaja do kraja mjeseca?
Do 5. Iduci mjesec :)
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji