Viv jel mislis na patronaznu koja dolazi kuci?
Ja sam ju nasla dosta rano, vec u 12.mj. i bila je jednom kod mene kuci. Rekla je da ce dolaziti tjedan dana svaki dan kad rodim, kasnije po potrebi.
Ovo u bolnici sam bila jednu vecer jer sam mislila da mi curi plodna i tamo me babica pitala jesam li se prijavila za bolnicu i dala mi taj neki papir da ispunim.
Ma da, stigla sam i pravo zabušavam😂 hvala na informaciji.. Ja je nisam nikako tražila, pošto eto već imam jedno dijete i iskustva, a i mama će mi biti ovdje pa se nisam pretjerano ni trudila.. Čula sam to da ih se dosta ranije treba naći.. Po čemu si mislila da ti curi plodna? Meni se ima par dana iscjedak dosta povećao, mislim ništa strašno ali je dosta iritantno 😂.. Inače ja njemački ne pričam baš, to je sve ono rukama i nogama, razumijem ga, nisam tudum, ali nisam još radila odkad smo ovdje pa nisam bila pretjerano u doticaju s njim🙄
Taj dan sam imala bas cudan iscjedak, jaci, vodenastiji i ja naravno krenula panicarit, kupila u mulleru ph test trakice. Testirala s tim i pokazala se tamna boja na testu sto moze biti plodna. U bolnici me pregledali i bilo je sve ok, ni traga plodnoj. Kazu da se to moze dogoditi kad bebe pocnu jako lupati dolje, bude jaci iscjedak, malo se i upiskis, a mozda sam i krivo napravila taj test. Nakon toga sam prestala panicariti na svaku sitnicu.
Ja sam zaposlena (trenutno na zabrani rada zbog corone), znam se sporazumijevati ali planiram iduci tjedan dobro sve prouciti kako se sta kaze, da znam u bolnici.
Aha, da, meni se par puta dogodilo da sam se malo upiškila ako kihnem ili me beba lupne, a u prvoj trudnoći to nikad nisam doživila 😂 hit je to sve, šta mi sve prođemo hahah.. Ma i ja ću koji video na takve teme pogledati, riječi i slično, ali sam u većem gradu gdje nas stvarno ima od svuda, pa mislim da mogu i sa engleskim oke proći ako negdje zaglavim u sporazumijevanju. Muž je pričao sa ovima u bolnici i rekao da ne pričam baš njemački, pošto ono sama moram ići na taj termin, pitala je koje jezike pričam, rekao hrvatski i engleski pa je rekla da nije nikakav problem.. 🤷♀️
💫 27 g.
Termin 18.06. 👨👩👧 🤰
Mimica2 da krajem krajem 2.mj sam bila na upoznavanju sa svojom patronaznom 😁 bas jako divna žena 😊
Viv mislim isto da nije obavezno, ali ja sam isto htjela jer mi je također prva beba i bolje da mi netko dolazi malo pomoći 😄
I meni je rekla da dolazi na početku svaki do svaki drugi dan i onda kad vidi da se dobro snalazimo onda jednom do dva puta tjedno...
.
Cure jel vas probada dole kroz vagine...mene zadnja dva dana bas probada i imam menstrualne bolove...nije strasno...ali jako neugodno...🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo mene iz Pepca, morsm reci da sam ljubomorna jer za decke nema nista... hrpa rucnika sa uskicama ali sve rozi.
Kod mene ima u ponudi sve sto ste slikali.
Prepoznala sam sve stvari szo je Kifluca objavila 🤭.
.
Veselila sam se tom rucniku..medhutim nista.
Uzela sam jedini koji nije bio roza.
https://ibb.co/9ZMgRsp
.
Netko je vec napisao mozda bolje da za deceke nema toliko, jer ne znam kako bi se kontrolirala 😅 pa evo potpisujem
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mimica2da krajem krajem 2.mj sam bila na upoznavanju sa svojom patronaznom 😁 bas jako divna žena 😊
Vivmislim isto da nije obavezno, ali ja sam isto htjela jer mi je također prva beba i bolje da mi netko dolazi malo pomoći 😄
I meni je rekla da dolazi na početku svaki do svaki drugi dan i onda kad vidi da se dobro snalazimo onda jednom do dva puta tjedno…
.
Cure jel vas probada dole kroz vagine…mene zadnja dva dana bas probada i imam menstrualne bolove…nije strasno…ali jako neugodno…🤷🏼♀️
Imam, pogotovo ako se preforsiram čisteći po stanu i to, baš mi bude grozno, pa se nasukam na kauč😂 mene zdjelica nekako uhvati, ne znam niti objasniti 🙄
💫 27 g.
Termin 18.06. 👨👩👧 🤰
Cestitke svima na pregledima i divne ste stvarcice kupile! 😍
Mene zadnja 2 dana boli gornji dio ledja, lose spavam a i promjena je vremena pa sam malo od toga zbunjena. Kad pogledam koliko jos imam do termina panika me hvata 😅 Svaki dan kukam muzu da nisam nista rijesila sto sam planirala, a on meni da imamo jos vremena hh.
Ja sam skuzila da ako pretjeram sa hodanjem da mala dode u neku poziciju kad me udara po mjehuru i to mi nije ugodno ni najmanje 🤦🏻♀️
Prijavljujem i bolove u ledima i preponama. Nekad me ni teretana nebi tolko dokrajcila, ko stara baba sam si 😂
Drago mi je da pregledi super prolaze 🤗
2021. M 💗
Ja presretnaaa, nasla sam u pepcu spavacicu i tanki ogrtas s/m sebi za bolnicu. Nikad nista sebi tamo nisam kupila pa mi je ovo odlicno! I starijoj curici jednu haljinicu i par stramplica jer stramplice su im super
https://ibb.co/8BgkdvN
https://ibb.co/kcxPGqy
https://ibb.co/6ZQyhKH
Jel i u HR pattonazna dolazi tjedsn dana nakon poroda svaki dan? Ili dođe samo jednom?
Meni je dolazila svaki drugi dan i to 2 tjedna jer malcu nikak nije htio pupak otpast, s tim da kad nam je kupanje pokazala vise nije dolazila, al sam ju mogla zvat ak sam nesto trebala. Jos se ponudila da mi pogleda dolje kak savovi zarastaju, al to mi je bilo glupo🤷♀️ e sad dal je tak svuda u Hrvatskoj stvarno neznam. I sad je ta patronazna u penziji i ko zna kakva bude sad dosla. Najradije bi ovu zvala😂😂
Cocolina i ana.b ja sam imala takve bolove nedjelju i ponedjeljak u noci i u utorak otisla na pregled. Kao trudovi kaze dr, ali bez otvaranja jer nema sukrvice. Normalno je to sve jer se maternica priprema, tako mi je rekao. Od tada se nozda jednom javi, traje krace. Rekao mi je ako krene u pravilnim intervalima ili uocim sukrvicu da se javim u radjaonu.
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
I ja kukam kad mi svugdje samo stvari za curke skaču 😑
Viv, a gdje si ti? Možda ćemo se družit u rađaoni 😋
Termin 18.06
Sortiraj odgovore
Najstariji