Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    06. Svibanj 2021. 19:47

Mimica2

ana.b.

Ja sutra imam termin u aok isto idem predat za porodiljni…cure u DE jeste i vi već predale?

Ja sutra isto 😄 Tj sutra dobivam taj atest od ginekologinje i zajedno sa ispunjeni papirom od KK šaljem poštom nazad.

Ja kad sam dobila papir jucer sam prvo mislila da su nešto pogriješili gledam u onaj papir cudno hahaha jer izgleda kao recept 🤣
    A za posao atest je bio baš na a4 papiru sve fino ispisano hahahah

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mimica2
    06. Svibanj 2021. 19:49

Mimica2

ana.b.

miska

ana.b.

Ja sutra imam termin u aok isto idem predat za porodiljni…cure u DE jeste i vi već predale?

Ja sam neki dan pricala sa zenom iz AOK-a. Rekla mi je da samo od ginekologa uzmem potvrdu o terminu poroda i to im predam. Na njemu sam dopisala svoje podatke (ime, adresa, broj racuna iz banke), prilozila kopiju osobne, zdravstvene, bankovne kartice i to predala. Poslala mi je i obrazac za bebino zdravstveno da prijavimo preko muza a to mozemo naknadno sa rodnim listom. Tako mi je ta zena rekla, ali jos cu prouciti na internetu za svaki slucaj.

Da da I ja sam od gina jučer podignula taj papir i sutra im nosim…pa ću se odmah i raspitati za zdravstveno za bebu sve…jer nama su rekli da sad poslije 32.33.tjedna u bolnici prijavimo termin i možemo predati sve papire, pa tako da poslije poroda ne moramo trčati na sve strane da riješimo zdravstveno ovo ono…

Ja isto tako redom što mogu… Idući tjedan imam prijavu u bolnici, a za bebu su mi dali info da je prijavljujem na zdravstveno kad se rodi 🙂

Logički 🤦‍♀️ Htjela sam reć da je mogu prijaviti online putem aplikacije

Termin 18.06

Aneee
    06. Svibanj 2021. 19:51

Mimica2 vama nisu spominjali da se možda sve može u bolnici riješiti?  Tj idući tjedan kad bude isla? Nama su rekli da možemo sve naše papire predati i onda poslije poroda ne moramo jer oni to kao automatski riješe...bas me zanima i ja idem idući tjedan u bolnicu 😄😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Mimica2
    06. Svibanj 2021. 19:52

ana.b.

Mimica2 vama nisu spominjali da se možda sve može u bolnici riješiti? Tj idući tjedan kad bude isla? Nama su rekli da možemo sve naše papire predati i onda poslije poroda ne moramo jer oni to kao automatski riješe…bas me zanima i ja idem idući tjedan u bolnicu 😄😄

Ne,baš ću pitati 🙂

Termin 18.06

Aneee
    06. Svibanj 2021. 19:53

Da pitaj..nama je patronazna tako rekla...ali bolje da se ja u bolnici raspitam kad već i onak moram ići prijaviti termin 😄
    Jesi već zvala u bolnicu za termin ili možeš samo otići?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Viv
    06. Svibanj 2021. 19:57

Meni je ova trudnoća totalno drugačija od prve (imam trogodišnjakinju). Leđa me ubijaju, boli me zdjelica, beba me lupa gdje stigne, smeta joj kako god ja sjednem i tako u nedogled😂😂

💫 27 g.
    Termin 18.06. 👨‍👩‍👧 🤰

• Mimica2
    06. Svibanj 2021. 19:58

ana.b.

Da pitaj..nama je patronazna tako rekla…ali bolje da se ja u bolnici raspitam kad već i onak moram ići prijaviti termin 😄
    Jesi već zvala u bolnicu za termin ili možeš samo otići?

Ja sam tamo završila zbog lupanja srca i tad me primila patronažna koja je napravila prijavu, dobila sam papire za ispuniti doma i to im nosim nazad. I zapisala mi je datum i vrijeme kad da dođem. U međuvremenu mi je trebala doći patronažna koja će mi dolaziti nakon poroda doma, na upoznavanje, ali sam bila u Hrv+karantena, pa bi trebale dogovoriti termin idući tjedan. Jesi ti svoju već upoznala? 

Termin 18.06

miska
    06. Svibanj 2021. 19:58

ana.b.

miska

ana.b.

Ja sam neki dan pricala sa zenom iz AOK-a. Rekla mi je da samo od ginekologa uzmem potvrdu o terminu poroda i to im predam. Na njemu sam dopisala svoje podatke (ime, adresa, broj racuna iz banke), prilozila kopiju osobne, zdravstvene, bankovne kartice i to predala. Poslala mi je i obrazac za bebino zdravstveno da prijavimo preko muza a to mozemo naknadno sa rodnim listom. Tako mi je ta zena rekla, ali jos cu prouciti na internetu za svaki slucaj.

Da da I ja sam od gina jučer podignula taj papir i sutra im nosim…pa ću se odmah i raspitati za zdravstveno za bebu sve…jer nama su rekli da sad poslije 32.33.tjedna u bolnici prijavimo termin i možemo predati sve papire, pa tako da poslije poroda ne moramo trčati na sve strane da riješimo zdravstveno ovo ono…

Kod svog ginekologa sam pitala sestru sta sa bolnicom, rekla je da cu dobiti papire za bolnicu na iducem pregledu 17.5. U bolnici sam se prijavila kod babice i rekla mi je da je to to, valjda dok ne dobijem papire od ginekologa za bolnicu.
    Ostalu dokumentaciju sam pocela sve pripremati i objasnjavati muzu gdje je sto, da ne bude drame nakon poroda 😅

• Mimica2
    06. Svibanj 2021. 20:01

Viv

Meni je ova trudnoća totalno drugačija od prve (imam trogodišnjakinju). Leđa me ubijaju, boli me zdjelica, beba me lupa gdje stigne, smeta joj kako god ja sjednem i tako u nedogled😂😂

Meni je prva trudnoća i sve mi je novo. Ali malog isto osjećam stalno, toliko lupa, gura se, rasteže... Sve je super dok ne udari u rebra 🤭 Al najintenzivnije je kad sam na boku

Termin 18.06

• Viv
    06. Svibanj 2021. 20:01

miska

ana.b.

miska

ana.b.

Kod svog ginekologa sam pitala sestru sta sa bolnicom, rekla je da cu dobiti papire za bolnicu na iducem pregledu 17.5. U bolnici sam se prijavila kod babice i rekla mi je da je to to, valjda dok ne dobijem papire od ginekologa za bolnicu.
    Ostalu dokumentaciju sam pocela sve pripremati i objasnjavati muzu gdje je sto, da ne bude drame nakon poroda 😅

Da li je ta babica ovdje pod moranje? Ja to nisam ništa riješavala 🙄 

💫 27 g.
    Termin 18.06. 👨‍👩‍👧 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.