Sierrav drago mi je da je sve ok sa bebom! E kaj ti je dr rekao za to s tim što ti fali zraka? Meni je to postao problem kao da mi plućima nedostaje zraka i kao da me trbušni mišići muče istovremeno. Baš me to jako muči…
Maah dr.je rekla malo si se ti uspuhala jer se moras popeti do 3 kata,mislim imam nisko trbuh a vec me kao muci nedostatak zraka,sto ce biti kada naraste i podigne se🙄
Najgore sto me neki put panika ulovi a recimo dvije recenice ne mogu u kontinuitetu iugovoriti bez da udahnem😏
Pozdrav svima evo mene nova sam ovdje :) Naime trudna sam 9 tjedana zasad nemam nikakvih tegoba osim sto mi je na zadnjem UZV -u pronaden poveci hematom iznad ploda. Terapija 3x1 utrogestan koji pijem i mirovanje. Krvarenja nema niti bolova. A ja sva zabrinuta i uspanicena jer je opasno ako je hematom iznad ploda..ima li koja iskustva ?
Hey imala sam ja 18×9,strogo mirovanje 40 dana.samo toalet i krevet.
3 puta prokrvarila,rozo,smede pa svjeza krv,50 nijansi crvene😂
Svaki put sam prokrvarila jer sam se nezgodno sagnula i svaki put bi osjetila probadajucu bol.
Jucer,nakon 12 tjedana borbe hematoma nema💪
Sretno ti bilo i da bude sve ok,meni je dr.bila rekla ako sa 9tt srce kuca i sve iugleda normalno da je 90% da ce sve biti ok,bar kod hematoma.
Hey curke sto nam je sa dandy candy?
Ili sam propustila ili nije dugo aktivna
Ja sam stvarno dobro u zadnje vrijeme, jedino mi smetaju prostorije bez zraka. Strašno me muči ona bol u stražnjici koja ide prema nozi nakon što ležim neko vrijeme. Znam da se sve širi i da je vjr zdjelica ali meni je to sve skupa sličilo na išijas. Kada se krećem nema problema
I meni ista stvar i isto sumnjsm na išijas,ali me boli i kad hodam...
💙
Točka ginekolog nije normalan, odi kod drugog, ali ja bih mozda ipak mirovala za svaki slucaj
Sto se tice odnosa, neke moje prijateljice su ih imale cijelu trudnocu. Ako je sve ok, ne vidim razlog zasto se ne bi smjelo
Mene je strah i jos ne zelim, ali to je moj problem🙀
💙
Točkice prvo sebe nemoj kriviti. Ja sam imala zabranu odnosa do nedavno i otkada su nam dali zeleno svjetlo imamo redovno i nikakvih problema. Možda bi se posteljica odvojila svakako. Ovi dr su prestrašeni, baš sam ljuta. Odi tražiti drugo mišljenje. Bar bi ja tako
Mrvicak ovo bas da bi se svakako odvojila nije bas dobro.. odvajanje posteljice je svakako jako opasno stanje, sa strogim mirovanjem i kontrolom a ne za spakirat doma i pitat mene dal hocu na bolovanje ili ne.. u svakom slucaju budem zvala drugu dr da ju pitam za misljenje.. nadam se da se nece ljutit ipak mi je suajeda 😁 i znamo se od kad sam ja klinka 😁
Inace nije sto posto sigurno al misli drbda nam dolazi pisulinac 💙
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Točkice prvo sebe nemoj kriviti. Ja sam imala zabranu odnosa do nedavno i otkada su nam dali zeleno svjetlo imamo redovno i nikakvih problema. Možda bi se posteljica odvojila svakako. Ovi dr su prestrašeni, baš sam ljuta. Odi tražiti drugo mišljenje. Bar bi ja tako
Mrvicak ovo bas da bi se svakako odvojila nije bas dobro.. odvajanje posteljice je svakako jako opasno stanje, sa strogim mirovanjem i kontrolom a ne za spakirat doma i pitat mene dal hocu na bolovanje ili ne.. u svakom slucaju budem zvala drugu dr da ju pitam za misljenje.. nadam se da se nece ljutit ipak mi je suajeda 😁 i znamo se od kad sam ja klinka 😁
Inace nije sto posto sigurno al misli drbda nam dolazi pisulinac 💙
Ma naravno da nije dobro ali ispalo je napadački od strane dr.,kao da ste vi krivi zbog odnosa. Pa ne mora znaciti da se to dogodilo upravo zbog toga. U tim stvarima i situacijama se uopće nemoj misliti s kim si dobra s kim, a s kim ne. Ako misliš da je pametno otići drugdje, odi
Ja sam stvarno dobro u zadnje vrijeme, jedino mi smetaju prostorije bez zraka. Strašno me muči ona bol u stražnjici koja ide prema nozi nakon što ležim neko vrijeme. Znam da se sve širi i da je vjr zdjelica ali meni je to sve skupa sličilo na išijas. Kada se krećem nema problema
I meni ista stvar i isto sumnjsm na išijas,ali me boli i kad hodam…
To je onda već ozbiljnije. Mene samo u tom trenu kada se dignem i onda ne mogu hodati nekih 5 minuta normalno bez šepanja pa zatim prođe. I najgore mi je okretanje u krevetu. Osjetim svaku kost i svaki mišić
Meni nisu jasni ti ginekolozi uopce i ljuti me njihov nemar...ti odmah kod drugog i miruj
Ili ih nije briga, ili se izderavaju i cude...karastrofa...ja sam za sada sa svojom zadovoljna
💙
Točka sta mu nisi vratila isto paljbom, ja vise neman razumijevanja za nikoga nego kako se odnosis prema meni tako ja prema tebi. Narocito ti doktori sta misle da su uvatili Boga za bradu, uf. Ja san se na hitnoj posvadala sa doktorom i trazila drugog doktora (prije 2 godine kad je bila vanmaternicna) ej pa nije mene mater rodila da se neko dreci na meni, i ja da znan sama rijesit situaciju onda nebi dosla tu i bila bi sama medicinski djelatnik, nakon toga su se svi ispricavali kao pa doktor je nervozan puno posla, to uopce nije moj problem. On je na svom radnom mjestu i ima da bude korektan, ako mu se ne radi, ina fala Bogu na birou mladih doktora i doktora koji odlaze vanka. Tako da... iduci put samo naseri ti njega, pa nek on nezna sta ga je snaslo.
Ostatak ekipe kako ste?
Ely ako sam.dobro zapamtila, mislim da je beba na sigurnom da nemoze taj udarac utjecat na nju, ali isto bolje provjerit.
Ja sam oke, osim sto svaki put kad ispusem nos sukrvica, vidim da ste vec to spominjale, i nos mi je pun govancica, pardon na ovin izjavama al tako je, i suhih i balavih i svasta nesto mi smeta u njemu.
Pocelo me me bolit ko na spoju kuka i prepone, bilo je samo na livu stranu sad je na obe, narocito kad lezim, ima li ko iskustva sa tim?
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji