Curke, super za uspješne preglede!🤩
Evo, ja se ne mogu se požaliti. Zbilja nemam nikakvih fizičkih tegoba osim mučnina i povremeno umjerenih glavobolja. Ipak, čini mi se da mi se mučnine lagano smanjuju. Čak nisam ni umorna koliko sam prije bila…
Jedino se sad rješavam gljivica i nadam se da hoću uskoro zahvaljujući vaginaletama…
I počela me loviti prehlada. Cure, koliko lupoceta dnevno u trudnoći je dozvoljeno?
Netko je pitao da li su se kome glavobolje pojavile u drugom tromjesečju. Evo meni, s tim da prije trudnoće nikad nisam imala problema s time…
Smijes do 4 mg dnevno.
Dakle po 2 tablete na svakih 6 sati.
Meni lupocet ne pomaze nimalo, a imam jako jake glavobolje.
Leonie, hvala ti na uputi. ☺️
Meni je lupocet pomogao neki dan oko glavobolje, ali kao što rekoh, nije bila prejaka...
Inače ga koristim protiv "razboljevanja" u kombinaciji sa čajem i limunom i zaista svaki put spriječim da se početni simptomi prehlade ili bolesti eliminiraju i ne pretvore u jaku prehladu ili bolest...
Curka je ❤
Da se i ja javim.
Znaci gotov pregled,prvi put da je sve ok.
Hematom se povukao,posteljica se digla.
Sada cekati jos mjesec dana🙈
Pisolinko je jako veseo pa nemamo niti jednu normalnu sliku.
Ne znam kako vi ali ja sam dosta uspuhana,kao da mi svako toliko zafali zraka
Sierrav, drago mi je radi bebice i radi dosadnog hematoma koji se povukao ☺️
Curka je ❤
Dora ja mislim da je ipak bolje da nastavis koristiti tablete vaginalno, jer onda imaju djelotvornije djelovanje. A na slj pregledu svakako spomeni to svom doktoru.
Raffaela bas cudni da ti dr to nije spomenuo, al mislim da i nije toliko bitno ako nisi starija od 35 godina i ako u porodici s obje strane nemas nekih hromosomskih bolesti, jer su one nasljedne. Ja osobno nisam uradila nijedan prenatalni test jer su oni vise radi statistike, jedino cu sad sa 20 tjedana uraditi veliki anomaly i tu ces sve saznati
Postoji li koji razlog za analno krvarenje? Naprezanje ili sl.
Maloprije sam sok dozivjela dok nisam istrazila odakle krv dolazi 🙈
Hvala ti mimoza, evo upravo se spremam na spavac i taman sam stavila vaginalno i reko idem skicnut forum jos jednom..i ja nekako racunam da bolje djeluje lokalno, al sam pomislila da mozda bolje ne ceprkam dolje...i na kraju shvatila da se opet zamaram glupostima i sama sebi radim komplikacije i da ako je dr.rekao vaginalno cu stavljat vaginalno do iduceg pregleda i to je to.. Hvala ti
Sierrav super za dobar pregled!
Postoji li koji razlog za analno krvarenje? Naprezanje ili sl.
Maloprije sam sok dozivjela dok nisam istrazila odakle krv dolazi 🙈
Jel ti jako ide krv ili tockice?
Moze biti od naprezanja, od eventualno hemeroida, moze biti da ti je pukla neka zilica..probaj malo pratit, ako se nastavi, ja bih se javila dr. za svaki slusaj...nadam se da nece!
Lina,mogao je pukniti hemeroid ili imas neku ranicu.Ako je tvrda stolica u pitanju zna to. Magnezij sumeci i Donat Mg i ne bi trebalo bit problema sa stolicom.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Pa onako kapi par .vjerovatno od naprezanja jer me mucilo danas popodne. Najveci mi je sok bio da nije iz drugog izlaza hvala Bogu nije 🙈 odvratno.
🤣
Hvala ti mimoza, evo upravo se spremam na spavac i taman sam stavila vaginalno i reko idem skicnut forum jos jednom..i ja nekako racunam da bolje djeluje lokalno, al sam pomislila da mozda bolje ne ceprkam dolje…i na kraju shvatila da se opet zamaram glupostima i sama sebi radim komplikacije i da ako je dr.rekao vaginalno cu stavljat vaginalno do iduceg pregleda i to je to.. Hvala tiSierrav super za dobar
Ja bih nastavila s terapijom vaginalno, ali i kad se popije jednako to djeluje. Prijateljica je 2tjedna pila nakon ivfa da ne prcka dolje. Najbolje to s doktorom vidjeti...
Ali vjerujem da ce to sutra biti sve dobro, cesta su ta smedarenja, zilice itd, ali mi notmalno da brinrmo
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji