Znaci prije tjedan i pol sam jedva bebu nasla dopplerom a sad i sa desne i lijeve strane ispod pupka momentalno ju nadjem.je li moguce da je tako velika da obuhvaca cjeli taj dio da se srce cuje i sa lijeve i desne strane? Tocno mi je sada ispod pupka selila se sa desne strane u sredinu 🙈
U pon sam 13tt
Rafaela meni nuhalni s tim tjednima nije moglo ni izmjeriti, i to privatnik koji ima izvrstan uzv. Tek u 12 tj mi je izmjerio i on i ova moja ginekologica.
Njegova duznost ti je reci ako neke mjere nisu u redu jer te na osnovu npr. nuhalnog upucuje na daljnje pretrage * kombinirani, amniocinteza i sl.
Vjerojatno jos nije mogao nista vidjeti jer se najcesce radi u 12 tj.
Lina o color dopleru ne znam puno, mozda cujes protok krvi kroz posteljicu. lupam bezveze jer stvarno ne znam.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Rafaela meni nuhalni s tim tjednima nije moglo ni izmjeriti, i to privatnik koji ima izvrstan uzv. Tek u 12 tj mi je izmjerio i on i ova moja ginekologica.
Njegova duznost ti je reci ako neke mjere nisu u redu jer te na osnovu npr. nuhalnog upucuje na daljnje pretrage * kombinirani, amniocinteza i sl.
Vjerojatno jos nije mogao nista vidjeti jer se najcesce radi u 12 tj.
Lina o color dopleru ne znam puno, mozda cujes protok krvi kroz posteljicu. lupam bezveze jer stvarno ne znam.
Cuje se razlika mog srca protoka i bebinog srca to srce je jako brzo i bas cujes da je bebino. Al mi se cini da je naraslo jer ga jako lako hvatam i s obje strane pupka 😊❤
Curke, super za uspješne preglede!🤩
Evo, ja se ne mogu se požaliti. Zbilja nemam nikakvih fizičkih tegoba osim mučnina i povremeno umjerenih glavobolja. Ipak, čini mi se da mi se mučnine lagano smanjuju. Čak nisam ni umorna koliko sam prije bila…
Jedino se sad rješavam gljivica i nadam se da hoću uskoro zahvaljujući vaginaletama…
I počela me loviti prehlada. Cure, koliko lupoceta dnevno u trudnoći je dozvoljeno?
Netko je pitao da li su se kome glavobolje pojavile u drugom tromjesečju. Evo meni, s tim da prije trudnoće nikad nisam imala problema s time…
Smijes do 4 mg dnevno.
Dakle po 2 tablete na svakih 6 sati.
Meni lupocet ne pomaze nimalo, a imam jako jake glavobolje.
Bok cure, ja sam baš danas naručila jastuk za trudnice da se počastim što sam ušla u 12.tjedan 😁 već sad me prilično bole leđa kod spavanja… Naručila sam ga sa Facebook stranice Mamin Malček HR (inače slovenska firma) jer je jako povoljan, pa vam javim dojmove kad ga dobijem.
Ja ga imam i prezadovoljna sam.
Samo ne znam jesi li narucila navlaku jer se ne dobije uz to.
Ali navlaka je cca 70tak kn pa opet dode 250tak kn sto je za ovakV jastuk predobra cijena,bas je veliki
Da se i ja javim.
Znaci gotov pregled,prvi put da je sve ok.
Hematom se povukao,posteljica se digla.
Sada cekati jos mjesec dana🙈
Pisolinko je jako veseo pa nemamo niti jednu normalnu sliku.
Ne znam kako vi ali ja sam dosta uspuhana,kao da mi svako toliko zafali zraka
Bok cure, ja sam baš danas naručila jastuk za trudnice da se počastim što sam ušla u 12.tjedan 😁 već sad me prilično bole leđa kod spavanja… Naručila sam ga sa Facebook stranice Mamin Malček HR (inače slovenska firma) jer je jako povoljan, pa vam javim dojmove kad ga dobijem.
Ja ga imam i prezadovoljna sam.
Samo ne znam jesi li narucila navlaku jer se ne dobije uz to.
Ali navlaka je cca 70tak kn pa opet dode 250tak kn sto je za ovakV jastuk predobra cijena,bas je veliki
Da uzela sam i jastučnicu, svidio mi se baš zato što je velik, a opet ne prevelik 😁 ove druge koje sam gledala su svi manji, odnosno kratki. Jedva čekam da ga isprobam kod spavanja 😀
Lola, svaka čast na trudnoći u 43. godini! 😊
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sierrav drago mi je da je sve ok sa bebom! E kaj ti je dr rekao za to s tim što ti fali zraka? Meni je to postao problem kao da mi plućima nedostaje zraka i kao da me trbušni mišići muče istovremeno. Baš me to jako muči...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Da se i ja javim.
Znaci gotov pregled,prvi put da je sve ok.
Hematom se povukao,posteljica se digla.
Sada cekati jos mjesec dana🙈
Pisolinko je jako veseo pa nemamo niti jednu normalnu sliku.
Ne znam kako vi ali ja sam dosta uspuhana,kao da mi svako toliko zafali zraka
Drago mi je da je sve super proslo!!!
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji