Rose, čestitam na dečkiću ❤️
Eto, mene je uhvatila prehlada i povremeno me dok dišem peče sluznica nosa. To pečenje nikad prije nisam doživjela u prehladi. Lagano sam neispavana jer me probudilo usred noći.
Znate li koji su preparati dobri za smanjenje upale sluznice nosa i pečenja?
Rose, cestitam i ja
Alisa probaj se inhalirati, mozes dodati u vrucu vodu par kapi eukaliptusa. Kapi od morske soli meni pomognu, ako nije jako zacepljeno.
Sto se tice isijasa, mene je 7 dana uzasno bolilo od sredine ledja sve do koljena. Plakala sam od bolova, i nocu i danju pa je preslo na drugu ruku i nogu. Mislila sam da nece nikad proci. Dok nisam na preporuku doktorice pocela piti Lekadol bol nije popustila. Lekadol sam pila 3 puta dnevno.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Eto, mene je uhvatila prehlada i povremeno me dok dišem peče sluznica nosa. To pečenje nikad prije nisam doživjela u prehladi. Lagano sam neispavana jer me probudilo usred noći.
Mene ti je pekao nos i krv mi je isla iz njega. U ljekarnoj sam pitala sto mogu uzeti posto sam trudnica. Rekla mi je teta da mogu uzeti sve na biljnoj bazi. Preporucila mi je ulje od badema, kapnem ga u nos prije spavanja ili takodjer mozes i tijekom dana. Znaci meni je to nesto savrseno. Sluznica je cijeli dan vlazna od ulja, istovremeno je ulje hrani.. Ma top.. Nemam problema s nosom otkad to koristim. Naravno uz to sam jos kupila i onaj sprej od morske soli.. Preporodila sam se. A bas sam imala probleme i grozno me nos pekao.
Pozdrav cure moje, nakon dugo vremena da se javim, nisam bila u mogucnosti se javljati jer nisam bila u Hr. Cestitam svim curama na dobrim pregledima i curama i deckicima ❤
Ja sam cim sam.sad stigla otisla na pregled, 10+4 sam. Malo me brine TSH 2,76 je, a kazu da je normalno 2,5, al kaze meni doktor da je to sve uredno 🤔
Zelim vam svima cestitat Bozic i Novu godinu sa zakasnjenjem, da svi ugledamo svoje bebice zdrave i zive 😇❤
Mene ti je pekao nos i krv mi je isla iz njega. U ljekarnoj sam pitala sto mogu uzeti posto sam trudnica. Rekla mi je teta da mogu uzeti sve na biljnoj bazi. Preporucila mi je ulje od badema, kapnem ga u nos prije spavanja ili takodjer mozes i tijekom dana. Znaci meni je to nesto savrseno. Sluznica je cijeli dan vlazna od ulja, istovremeno je ulje hrani.. Ma top.. Nemam problema s nosom otkad to koristim. Naravno uz to sam jos kupila i onaj sprej od morske soli.. Preporodila sam se. A bas sam imala probleme i grozno me nos pekao.
Ena, sprej od morske soli si također kupila u ljekarni?
Oki, uzet ću to ulje od badema...
Ma nemam problema sa disanjem. Nosi mi je lagano začepljen, ali to pečenje je baš nesnosno.
Da li je ono simptom trudnoće ili dio prehlade?
Nisam već godinama bila prehlađena, a prilikom prehlada me nikad nije pekao nos...
Baš mi je ovo neobično...
Curka je ❤
Znate li koji su preparati dobri za smanjenje upale sluznice nosa i pečenja?Rose, cestitam i ja
Alisa probaj se inhalirati, mozes dodati u vrucu vodu par kapi eukaliptusa. Kapi od morske soli meni pomognu, ako nije jako zacepljeno.
Sto se tice isijasa, mene je 7 dana uzasno bolilo od sredine ledja sve do koljena. Plakala sam od bolova, i nocu i danju pa je preslo na drugu ruku i nogu. Mislila sam da nece nikad proci. Dok nisam na preporuku doktorice pocela piti Lekadol bol nije popustila. Lekadol sam pila 3 puta dnevno.
Lola, budem i to isprobala.
Hvala ti ☺️
Curka je ❤
Zaraa hvala ti puno
Valentina, to ti je ginic rekao da je okej? Mislim da bi te endokrinolog na toliki tsh stavio na eutyrox terapiju, mozda da trazis upitnicu pa vidis sto misli i predlaze netko kompetentniji u tom podrucju..ne znam jesi iz zg-a, ali u vinogradskoj radi divna endokrinologica Herman, trudnice brzo dodju na red, nek ti ginic odmah dade D1 uputnicu da ti ovi dalje u bolnici mogu izdavat uputnice za vadjenje krvi i kontrole da ne moras trcat ginicu svakih par tjedana po papire..a meni se cini da bi te Hermanica sigurno stavila na eutyrox i pratila ostatak trudnoce...nije nikakva panika, ali bilo bi bolje da je nizi tsh
Pozdrav cure moje, nakon dugo vremena da se javim, nisam bila u mogucnosti se javljati jer nisam bila u Hr. Cestitam svim curama na dobrim pregledima i curama i deckicima ❤
Ja sam cim sam.sad stigla otisla na pregled, 10+4 sam. Malo me brine TSH 2,76 je, a kazu da je normalno 2,5, al kaze meni doktor da je to sve uredno 🤔
Zelim vam svima cestitat Bozic i Novu godinu sa zakasnjenjem, da svi ugledamo svoje bebice zdrave i zive 😇❤
Valentina, ako te muči mišljenje tog doktora, zatraži i drugo mišljenje, prvenstveno endokrinologa.
Meni je tsh bio 3,6, i sad sam na terapiji eutyroxom..
Čekam još desetak dana do nove kontrole pa da vidim je li se tsh ustabilio...
Curka je ❤
Zaraa hvala ti punoValentina, to ti je ginic rekao da je okej? Mislim da bi te endokrinolog na toliki tsh stavio na eutyrox terapiju, mozda da trazis upitnicu pa vidis sto misli i predlaze netko kompetentniji u tom podrucju..ne znam jesi iz zg-a, ali u vinogradskoj radi divna endokrinologica Herman, trudnice brzo dodju na red, nek ti ginic odmah dade D1 uputnicu da ti ovi dalje u bolnici mogu izdavat uputnice za vadjenje krvi i kontrole da ne moras trcat ginicu svakih par tjedana po papire..a meni se cini da bi te Hermanica sigurno stavila na eutyrox i pratila ostatak trudnoce…nije nikakva panika, ali bilo bi bolje da je nizi tsh
Valentina, Dora ti je točno rekla. Obje smo kod Hermanice i jako zadovoljne doktoricom.☺️
Sjećam se koliko sam bila uplašena dijagnozom, no kad sam došla kod nje na pregled, odmah me umirila...
Curka je ❤
Mrvičak, jesi ti kombinirani radila u Vinogradskoj možda?
Tonks, dobro nam došla! 😊
U Petrovoj
Meni rekla prijateljica farmaceutkinja da za prehladu smijemo Aqua maris strong - za nos, isla pastile-grlo, kasalj
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji