Jutro cure ,kako ste?
Jeste vidile da smo presle proljetno-ljetne bebe po komentarima 🙈🙈
Bas smo aktivne ❤️
Cure moje, nisam se javljala dugo. Bila sam na malo podužem putu i odmorila od svih društvenih mreža. Pročitala sam sve što ste pisale u zadnje vrijeme, ništa mi nije promaklo. Drago mi je zbog dobrih pregleda, ali i novih prijavljenih dječaka i djevojčica.
Od simptoma prijavljujem da su mučnine lagano prestale nakon 12. tjedna, a počela mi se javljati krv u nosu i krvarenje desnih što su još neke cure spominjale.
I imala sam na putovanju nezgodnu situaciju, okliznula sam se na led i pala koliko sam duga i široka. Bio je prilično nezgodan udarac, srećom na leđa. Prepala sam se jako jer me stomak presijekao. Šta mislite je li to opasno za bebu?
Cure moje, nisam se javljala dugo. Bila sam na malo podužem putu i odmorila od svih društvenih mreža. Pročitala sam sve što ste pisale u zadnje vrijeme, ništa mi nije promaklo. Drago mi je zbog dobrih pregleda, ali i novih prijavljenih dječaka i djevojčica.
Od simptoma prijavljujem da su mučnine lagano prestale nakon 12. tjedna, a počela mi se javljati krv u nosu i krvarenje desnih što su još neke cure spominjale.
I imala sam na putovanju nezgodnu situaciju, okliznula sam se na led i pala koliko sam duga i široka. Bio je prilično nezgodan udarac, srećom na leđa. Prepala sam se jako jer me stomak presijekao. Šta mislite je li to opasno za bebu?
Dali si bila na pregledu? Dr inace kazu da kad god se padne se ide obavezno na pregled. Jer nemora nista a moze svasta biti...
Dobro jutro curke!
Ely, jesi li isla doktoru? Ja bi na tvom mjestu isla, pogotovo sto kazes da te presjeklo u stomaku. Sigurna sam da je sve ok, ali bolje provjeriti.
Dora, ja bi takoder stavljala vaginalno kako je receno. Previse se bojim da bi na svoju ruku nesto radila al to sam samo ja😊
Ostale cure, kako ste?
Eto kod mene se napokon malo mucnine smanjuju, ali ne smijem previse hvalit jer znate kako to ide kad se pohvalimo..
Isto tako mi danas braticeva zena ide na indukciju, evo me koda ja radjat idem. Cekam i cekam sto ce i kako.. jaooo
Hvala ti na odgovoru, psolala sam prouku svojoj doktorici da vidim šta ona misli. Napišem vam ovamo šta mi je odgovorila ako vam se slučajno slično desi.
Cure moje drage sretna vam nova godina, neka nam sve trusnoce dobro prodju i na ljeto da docekamo svoje smotuljek!
Nisam vam se dugo javila, alkod nas nikak mira.. ukratko neku vecer smo se muz i ja malo zaigrali, ja sam jako dobila volju i bas nam je trebalo malo bliskosti, a posto trudnoca ide uredno konacno samo se malo opustili.. u sve super do drugog dana popodne.. pocela sam krvariti (nista obilno, na papiru je bilo smedje). Kako ja do sad nisam uopce imala krvarenja ovo je bil poprilican sok za mene. Otisla sam odmah k dr., ali moja nije radila, na godisnjem je.. primil me drugi doktor. Malo je reci da sam isprepadana i da neznam sto da mislim. Prvo me napal da od kud meni ideja da imam odnose prije 17.tt. da jel sam ja normalna (u prvoj t amo svih 9 mjeseci ljuljali bebu i sve je bilo super). Da je to strogo zabranjeno.. da mi se sad posteljica odvojila i da zbog toga krvarim.. blago je reci da me panika ulovila. Onda me pregledao i pokazao mi na uzv gdje se odvojila posteljica.. i pitao me dal zelim na bolovanje.. ja mu velim da ja nemogu odluvit o tome ako treba idem ako ne treba da se inace dobro osjecam. I onda me jos pita da li zelim piti tablete (duphastone) pa jel je on doktor ili ja?!?! Uglavom.. navodne ne trebam mirovat, dobila sam duphastone. I nek se javim svojoj dr. Ja sam tak sad zbunjena.. odvajanje posteljice nije bas zezancija a on se prema tome ponio kao da je sve ok.. nocas nisam spavala od straha i sad razmisljam da nazovem dr koja me poradjala prvi put cisto da ju pitam za savjet..
Sorryte na dugom postu ali jako sam u brizi i pokusam se smirit ali nede😣
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Tocka-tockica bas bezveze, mogu mislit kak se osjecas. Pokusaj se smiriti i ja bi svakak zvala i pitala drugu doktoricu za savjet. Ja uopce ne pomisljam imat odnose koliko sam u strahu, ali potpuno razumijem potrebu. Ni mi nismo nikad tak dugo bili bez odnosa.
Dobro jutro
Joj ja sam se cijelu noc budila, bila gladna, a nisam se htjela dizati da jedem i sad nemam apetita 😰 Jeste li se vagale najon praznika haha necete vjerovati al ja smrsala 1kg, tako da sam sad na +3kg. Puno sam povracala jedan dan i mislim da je to razlog svemu.
Ely beba je dobro zasticena u trbuhu, oko nje je i voda i placenta, tako da vjerujem da joj od pada nista nije bilo, ali bolje je za sigurnost da se posavjetujes s dr.
Tocka taj doktor je stvarno glup, cuj nema odnosa prije 17tj. Pa onda sam ja davno vec prekrsila to pravilo, a i moja dr koja mi je na svakom pregledu rekla da je to cak i pozeljno, pogotovo u visokoj trudnoci. Ako nije preporucio mirovanje, onda sigurno i nije toliko opasno, ali ipak ti pricaj sa svojom dr.
Točkice prvo sebe nemoj kriviti. Ja sam imala zabranu odnosa do nedavno i otkada su nam dali zeleno svjetlo imamo redovno i nikakvih problema. Možda bi se posteljica odvojila svakako. Ovi dr su prestrašeni, baš sam ljuta. Odi tražiti drugo mišljenje. Bar bi ja tako
Ja sam stvarno dobro u zadnje vrijeme, jedino mi smetaju prostorije bez zraka. Strašno me muči ona bol u stražnjici koja ide prema nozi nakon što ležim neko vrijeme. Znam da se sve širi i da je vjr zdjelica ali meni je to sve skupa sličilo na išijas. Kada se krećem nema problema
Sortiraj odgovore
Najstariji