LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    03. Siječanj 2020. 10:32

mrvičak

Rose1

mrvičak

Ja sam stvarno dobro u zadnje vrijeme, jedino mi smetaju prostorije bez zraka. Strašno me muči ona bol u stražnjici koja ide prema nozi nakon što ležim neko vrijeme. Znam da se sve širi i da je vjr zdjelica ali meni je to sve skupa sličilo na išijas. Kada se krećem nema problema

I meni ista stvar i isto sumnjsm na išijas,ali me boli i kad hodam…

To je onda već ozbiljnije. Mene samo u tom trenu kada se dignem i onda ne mogu hodati nekih 5 minuta normalno bez šepanja pa zatim prođe. I najgore mi je okretanje u krevetu. Osjetim svaku kost i svaki mišić

Mislila sam da je zbog trtice koju sam bila poprilicno nabila prije trudnoce pa da se bol sad ponovno vraca, ali vidim da nije to, bit ce isijas jer mi ide na lijevu nogu...za sad je podnosljivo, ali smeta i otezava hodanje pa bas i ne mogu u setnje

💙

Tonks
    03. Siječanj 2020. 10:36

Pozdrav svima :)
    Pratim vas posljednjih nekoliko dana, taman otkad sam saznala da sam trudna - još je jako rano (5 tjedan), čekam prvi pregled koji je tek za 2 tjedna, prvi put mi je i nije planirano, nadam se da će sve biti ok ali do tada imam toliko 'glupih' pitanja pa se nadam da bih ovdje mogla pronaći koji odgovor.

Prije svega, imam strasnu zelju za jutarnjom kavom, a kazu da je nije dobro piti? Jeste li vi nastavile piti kavu?
    I takoder - imam nenormalan strah da nesto ne pode krivo, je li i to ok i kako se vi smirite?

Hvala svima! 🙈

• amy11
    03. Siječanj 2020. 10:47

Zdravo,nova sam ovdje. Jutros kad sam ustala imala sam svjetlo smedji iscjedak ali samo kad se obrisem. M mi treba doci tek za 5-6 dana pa me ovo sad buni sta je,da li je bas poranila M ili je neki znak trudnoce (inace muz i ja pokusavamo da imamo bebu).pozz

ena0206
    03. Siječanj 2020. 10:51

Sto sr tice sukrvice iz nosa, imala sam je svako jutro.. I takodjer svasta nesto uz nju.. Kupila sam u ljekarni ulje na biljnoj bazi, znaci od badema, svaku vecer sat prije spavanja ukapam po kapljicu-dvije u svaku nosnicu.. Od tada sam se preporodila sto se tice nosa, suhoce nosa i krvarenja iz nosa.
    Tonks dobrodosla i čestitam ti.
    Kavu nikad nisam pila, ali znam cure koje su nastavile piti bar tu prvu jutarnju. Previse kofeina nije dobro u trudnoci. 
    Strah da nesto ne podje krivo me nikad nece procu.. Kako od prvog dana kad sam saznala za plus pa tako i dan danas ga osjecam... Doduse sada sam malo, pinkicu mirnija.. Ali i dalje panicim za sve i slusam svaki signal koji tijelo salje. 😊

Luna999
    03. Siječanj 2020. 10:55

Mrvičak, jesi ti kombinirani radila u Vinogradskoj možda?
    Tonks, dobro nam došla! 😊

Dečkić💙

• amy11
    03. Siječanj 2020. 10:58

amy11

Zdravo,nova sam ovdje. Jutros kad sam ustala imala sam svjetlo smedji iscjedak ali samo kad se obrisem. M mi treba doci tek za 5-6 dana pa me ovo sad buni sta je,da li je bas poranila M ili je neki znak trudnoce (inace muz i ja pokusavamo da imamo bebu). Imam neke bolove u donjem dijelu stomaka. Pozz

Rose1
    03. Siječanj 2020. 11:00

Stigli mi nalazi prenatalnog i sve je ok🙏🙏🙏😁😁😁🎉🎉🎉 definitivno stize decko, sad je potvrdeno

💙

Rose1
    03. Siječanj 2020. 11:03

Tonks

Pozdrav svima :)
    Pratim vas posljednjih nekoliko dana, taman otkad sam saznala da sam trudna - još je jako rano (5 tjedan), čekam prvi pregled koji je tek za 2 tjedna, prvi put mi je i nije planirano, nadam se da će sve biti ok ali do tada imam toliko 'glupih' pitanja pa se nadam da bih ovdje mogla pronaći koji odgovor.

Prije svega, imam strasnu zelju za jutarnjom kavom, a kazu da je nije dobro piti? Jeste li vi nastavile piti kavu?
    I takoder - imam nenormalan strah da nesto ne pode krivo, je li i to ok i kako se vi smirite?

Hvala svima! 🙈

Dobro nam dosla!!! Ja ne pijem inace kavu, ali definitivno jednu smijes...ja ti stalno ne brinem i panicarim i nemam ti bas neki pametan savjet osim da se zaokupis necim i pokusas ne misliti!!!

💙

• anav05
    03. Siječanj 2020. 11:07

Tocka_tockica

Cure moje drage sretna vam nova godina, neka nam sve trusnoce dobro prodju i na ljeto da docekamo svoje smotuljek!
    Nisam vam se dugo javila, alkod nas nikak mira.. ukratko neku vecer smo se muz i ja malo zaigrali, ja sam jako dobila volju i bas nam je trebalo malo bliskosti, a posto trudnoca ide uredno konacno samo se malo opustili.. u sve super do drugog dana popodne.. pocela sam krvariti (nista obilno, na papiru je bilo smedje). Kako ja do sad nisam uopce imala krvarenja ovo je bil poprilican sok za mene. Otisla sam odmah k dr., ali moja nije radila, na godisnjem je.. primil me drugi doktor. Malo je reci da sam isprepadana i da neznam sto da mislim. Prvo me napal da od kud meni ideja da imam odnose prije 17.tt. da jel sam ja normalna (u prvoj t amo svih 9 mjeseci ljuljali bebu i sve je bilo super). Da je to strogo zabranjeno.. da mi se sad posteljica odvojila i da zbog toga krvarim.. blago je reci da me panika ulovila. Onda me pregledao i pokazao mi na uzv gdje se odvojila posteljica.. i pitao me dal zelim na bolovanje.. ja mu velim da ja nemogu odluvit o tome ako treba idem ako ne treba da se inace dobro osjecam. I onda me jos pita da li zelim piti tablete (duphastone) pa jel je on doktor ili ja?!?! Uglavom.. navodne ne trebam mirovat, dobila sam duphastone. I nek se javim svojoj dr. Ja sam tak sad zbunjena.. odvajanje posteljice nije bas zezancija a on se prema tome ponio kao da je sve ok.. nocas nisam spavala od straha i sad razmisljam da nazovem dr koja me poradjala prvi put cisto da ju pitam za savjet..
    Sorryte na dugom postu ali jako sam u brizi i pokusam se smirit ali nede😣

Jako mi je zao da si imala takvo iskustvo s gin., uopce ne kuzim tu ekipu koja se dere i tako je neugodna.
    Sta oni nemaju zene,kceri...ma niti senzibiliteta ikakvog?
    Glupost teska.
    Mi imamo redovito odnose, ja sam danas 14+5, i sve je ok.
    Odi traziti drugo misljenje jer najvaznije je da se smiris i da sve bude ok s bebicom.
    Drzim fige😘

• anav05
    03. Siječanj 2020. 11:08

Zaraa

Točkasta mu nisi vratila isto paljbom, ja vise neman razumijevanja za nikoga nego kako se odnosis prema meni tako ja prema tebi. Narocito ti doktori sta misle da su uvatili Boga za bradu, uf. Ja san se na hitnoj posvadala sa doktorom i trazila drugog doktora (prije 2 godine kad je bila vanmaternicna) ej pa nije mene mater rodila da se neko dreci na meni, i ja da znan sama rijesit situaciju onda nebi dosla tu i bila bi sama medicinski djelatnik, nakon toga su se svi ispricavali kao pa doktor je nervozan puno posla, to uopce nije moj problem. On je na svom radnom mjestu i ima da bude korektan, ako mu se ne radi, ina fala Bogu na birou mladih doktora i doktora koji odlaze vanka. Tako da… iduci put samo naseri ti njega, pa nek on nezna sta ga je snaslo.

Ostatak ekipe kako ste?
    Elyako sam.dobro zapamtila, mislim da je beba na sigurnom da nemoze taj udarac utjecat na nju, ali isto bolje provjerit.
    Ja sam oke, osim sto svaki put kad ispusem nos sukrvica, vidim da ste vec to spominjale, i nos mi je pun govancica, pardon na ovin izjavama al tako je, i suhih i balavih i svasta nesto mi smeta u njemu.
    Pocelo me me bolit ko na spoju kuka i prepone, bilo je samo na livu stranu sad je na obe, narocito kad lezim, ima li ko iskustva sa tim?

Ej.
    Mene taj nos isto zeza, ali si isperem s fizioloskom i bude ok.
    Do iduceg puhanja, jel.😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.