LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    03. Siječanj 2020. 11:11

Tonks

Pozdrav svima :)
    Pratim vas posljednjih nekoliko dana, taman otkad sam saznala da sam trudna - još je jako rano (5 tjedan), čekam prvi pregled koji je tek za 2 tjedna, prvi put mi je i nije planirano, nadam se da će sve biti ok ali do tada imam toliko 'glupih' pitanja pa se nadam da bih ovdje mogla pronaći koji odgovor.

Prije svega, imam strasnu zelju za jutarnjom kavom, a kazu da je nije dobro piti? Jeste li vi nastavile piti kavu?
    I takoder - imam nenormalan strah da nesto ne pode krivo, je li i to ok i kako se vi smirite?

Hvala svima! 🙈

Ej.
    Dobrodosla i zelim ti sve najbolje s bebicom.
    Ja ti ujutro popijem kavu, kapnem malo mlijeka jer me pocne jako boliti glava inace (isto u biti neki nacin ovisnosti).
    I to mi bude to, ali s tom jednim ti nista nece biti 😊
    A sto se tice straha...on ti je uvijek nekako tu, ali to nam je sad tako kazu do kraja zivota, tak neki poseban osjecaj brige.
    Samo ti pitaj, ako te nesto zanima, cure su stvarno super, sve na forumu😊😊

• anav05
    03. Siječanj 2020. 11:12

Rose1

Stigli mi nalazi prenatalnog i sve je ok🙏🙏🙏😁😁😁🎉🎉🎉 definitivno stize decko, sad je potvrdeno

Cestitam!!!😊😊😊
    Dobro dosao jos jedan malac!

Zaraa
    03. Siječanj 2020. 11:15

Dobro dosle nove cure, strah ce uvik bit prisutan i to je normalno. Otkad san vidila plus na testu nisan mirno spavala 😂
    Cure jeli ko gleda kolica, opremu, ja sam malo cackala po internetu, i vidila ove u baby centru i prodavacica ih je takoder nahvalila...
     Ima li slucajno ko iskustva?
    https://www.babycenter.hr/cybex-kolica-3u1-balios-s-denim-komplet-manhattan-grey-mid-grey-858638.html

💞girl💞

Dora4
    03. Siječanj 2020. 11:22

Rose bas mi je drago, cestitam!! 
    Ja jedno vrijeme nikako nisam mogla kavu, a prije T sam pila po 3-4-5 dnevno..zadnjih cca. 10ak dana pijem opet svaki dan jer mi pase, popijem 1 na dan 

mimoza
    03. Siječanj 2020. 11:23

Rose jeee decka ste i prizeljkivali, bas mi je drago za dobre nalaze 🎉🤗
    Tonks dobrodosla, s nama ce ti strah ponekad bitu manji a ponekad i veci haha, al tu smo da dijelimo te strahove 😊 Jedna solja kave dnevno uopce nije stetna, tako da slobodno mozes piti.
    amy nemam iskustva sa smedjkarenjem u tom periodu. Sjecam se samo da sam mozda tjedan prije ocekivane menge imala par kapljica roskastog iscjetka i sigurna sam da je tad bila implantacija. Najbolje da sacekas jos par dana do ocekivane menge i uradis test. U svakom slucaju ti zelim puno srece i veliki plus 🍼🤗

Dora4
    03. Siječanj 2020. 11:25

Zaraa ja stalno bacam oci, ali nikako nac neka da su mi bas lijepa, puno veci i ljepsi izbor je za jednu bebicu nego blizance..ova tvoja mi je se jako svidjaju! Volim neutralne boje i ova izgledaju bas dobro, moderno, spretno i skroz mi se svidjaju 

Dora4
    03. Siječanj 2020. 11:26

Amy meni ovo tvoje vuce na implantacijsko krvarenje, drzim fige da nam za koji dan javis dobre vijesti 

Rose1
    03. Siječanj 2020. 11:28

Hvala cure🤗❤

💙

Rose1
    03. Siječanj 2020. 11:28

Dora4

Amy meni ovo tvoje vuce na implantacijsko krvarenje, drzim fige da nam za koji dan javis dobre vijesti

I meni se tako cini i drzim fige🤞🙏

💙

Zaraa
    03. Siječanj 2020. 11:31

Rose ajme sad san sinjala, muskic jos jedan? Cestitam, neka bude ziv i zdrav!!! ❤
    Dora ja bi ih doduse uzela u crnoj boji, ali najvise me odusevilo sta su lagana i tako laka za vozit, definitivno su mi zasada br 1 ali ima jos do prolica dok ne krenen kupovat pa mozda jos nesto nadem
    Perfektna su mi iCandy ali preskupa, po 10 000 nemogu dat za kolica ali su stvaaarno ludilo.  Rekla je nama teta u ducanu iCandy su mercedes medu kolicima.  Pogledaj njih, na njihovo jedno postolje mogu se kacit 2 kosare, mogu bit za blizance a nisu onako dupla siroka.   Zovu se iCandy ORANGE 

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.