Dora
https://www.svijet-beba.hr/vise-informacija/icandy/djecja-kolica/icandy-orange-3u1/41/85/1807/12156
💞girl💞
Amy meni ovo tvoje vuce na implantacijsko krvarenje, drzim fige da nam za koji dan javis dobre vijesti
To nije nista opasno ili ipak jee? Iako jest trudnoca prva je tako da ne znam nista posebno. Inace nemam neke druge simptome osim tih blagih bolova povremeno u donjem dijelu stomaka i mislim da cesce idem na wc.
Dora https://eire.icandyworld.com/ie/en/orange-twin.html
Vidis ovako
Top su kolica
💞girl💞
Amy meni ovo tvoje vuce na implantacijsko krvarenje, drzim fige da nam za koji dan javis dobre vijesti
To nije nista opasno ili ipak jee? Iako jest trudnoca prva je tako da ne znam nista posebno. Inace nemam neke druge simptome osim tih blagih bolova povremeno u donjem dijelu stomaka i mislim da cesce idem na wc.
Nista opasno, samo znaci da se embrij "zakacio" za maternicu i od tud krvarenje. Ono je uglavnom oksudnije od mjesecnice, krace traje, a dolazi u vrime ocekivane M.
Imala sam ga pa govorim iz iskustva.
💞girl💞
Nista opasno, samo znaci da se embrij "zakacio" za maternicu i od tud krvarenje. Ono je uglavnom oksudnije od mjesecnice, krace traje, a dolazi u vrime ocekivane M.
Imala sam ga pa govorim iz iskustva.
Nadam se da jest onda to iako je doslo prije 5-6 dana ocekivane M. Jako zelimo malu bebicu 😍 a svim ostalim trudnicama zelim mnogo srece i ugodnu trudnoću bez ikakvih problema
Amy moguce, ako je ranija ovulacija bila samim time i ranija implatacija bude. Nadam se da je to to. 💪💪💪💪
💞girl💞
Amy drzimo fige da je to impl. krvarenje i da ces vidjeti plusic.. 😍
Rose, čestitam na dečkiću ❤️
Eto, mene je uhvatila prehlada i povremeno me dok dišem peče sluznica nosa. To pečenje nikad prije nisam doživjela u prehladi. Lagano sam neispavana jer me probudilo usred noći.
Znate li koji su preparati dobri za smanjenje upale sluznice nosa i pečenja?
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji