LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    03. Siječanj 2020. 11:32

Dora 
    https://www.svijet-beba.hr/vise-informacija/icandy/djecja-kolica/icandy-orange-3u1/41/85/1807/12156

💞girl💞

• amy11
    03. Siječanj 2020. 11:32

Dora4

Amy meni ovo tvoje vuce na implantacijsko krvarenje, drzim fige da nam za koji dan javis dobre vijesti

To nije nista opasno ili ipak jee? Iako jest trudnoca prva je tako da ne znam nista posebno. Inace nemam neke druge simptome osim tih blagih bolova povremeno u donjem dijelu stomaka i mislim da cesce idem na wc. 

Zaraa
    03. Siječanj 2020. 11:34

Dora https://eire.icandyworld.com/ie/en/orange-twin.html
    Vidis ovako
     Top su kolica

💞girl💞

Zaraa
    03. Siječanj 2020. 11:35

amy11

Dora4

Amy meni ovo tvoje vuce na implantacijsko krvarenje, drzim fige da nam za koji dan javis dobre vijesti

To nije nista opasno ili ipak jee? Iako jest trudnoca prva je tako da ne znam nista posebno. Inace nemam neke druge simptome osim tih blagih bolova povremeno u donjem dijelu stomaka i mislim da cesce idem na wc.

Nista opasno, samo znaci da se embrij "zakacio" za maternicu i od tud krvarenje.  Ono je uglavnom oksudnije od mjesecnice, krace traje, a dolazi u vrime ocekivane M. 
    Imala sam ga pa govorim iz iskustva. 

💞girl💞

Amelie 1
    03. Siječanj 2020. 11:40

Rose cestitam ti od ❤️

• amy11
    03. Siječanj 2020. 11:42

Zaraa

amy11

Dora4

Nista opasno, samo znaci da se embrij "zakacio" za maternicu i od tud krvarenje. Ono je uglavnom oksudnije od mjesecnice, krace traje, a dolazi u vrime ocekivane M.
    Imala sam ga pa govorim iz iskustva.

Nadam se da jest onda to iako je doslo prije 5-6 dana ocekivane M. Jako zelimo malu bebicu 😍 a svim ostalim trudnicama zelim mnogo srece i ugodnu trudnoću bez ikakvih problema 

Zaraa
    03. Siječanj 2020. 11:49

Amy moguce, ako je ranija ovulacija bila samim time i ranija implatacija bude. Nadam se da je to to. 💪💪💪💪

💞girl💞

ena0206
    03. Siječanj 2020. 11:57

Amy  drzimo fige da je to impl. krvarenje i da ces vidjeti plusic.. 😍

Rose1
    03. Siječanj 2020. 12:04

Cureee hvalaaaa🤗❤🥂

💙

Alisanazemlji
    03. Siječanj 2020. 12:31

Rose, čestitam na dečkiću ❤️
    Eto, mene je uhvatila prehlada i povremeno me dok dišem peče sluznica nosa. To pečenje nikad prije nisam doživjela u prehladi. Lagano sam neispavana jer me probudilo usred noći. 
    Znate li koji su preparati dobri za smanjenje upale sluznice nosa i pečenja? 

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.