LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    02. Siječanj 2020. 22:49

Lina pored ovog sto su cure rekle, bitno je i kakve boje je bila ta krv, je li tamno crvena ili svjetlo crvena. Po tome se moze znati je li krvarenje dolazi iznutra od crijeva ili je negdje pri samom anusu.

• lina27
    02. Siječanj 2020. 22:51

mimoza

Lina pored ovog sto su cure rekle, bitno je i kakve boje je bila ta krv, je li tamno crvena ili svjetlo crvena. Po tome se moze znati je li krvarenje dolazi iznutra od crijeva ili je negdje pri samom anusu.

Blijedo rozo crvena 

mimoza
    02. Siječanj 2020. 22:54

Lina to obicni znaci da je bilo krvarenje na samo ulazu ili izlazu iz anusa. Tako da budes bez brige. Ili je zbog tvrde stolice i naprezanja ili je neka ogrebotina bila.

• lina27
    02. Siječanj 2020. 22:58

mimoza

Lina to obicni znaci da je bilo krvarenje na samo ulazu ili izlazu iz anusa. Tako da budes bez brige. Ili je zbog tvrde stolice i naprezanja ili je neka ogrebotina bila.

Hvala ti.sad mi je malo lakse. I nadala sam se da je takvo sto ali bas me iznenadilo prvo dok sam shvatila odakle krv i onda zasto jer mi se to prvi put desilo.🙈

Dora4
    02. Siječanj 2020. 23:06

Rose1

Dora4

Hvala ti mimoza, evo upravo se spremam na spavac i taman sam stavila vaginalno i reko idem skicnut forum jos jednom..i ja nekako racunam da bolje djeluje lokalno, al sam pomislila da mozda bolje ne ceprkam dolje…i na kraju shvatila da se opet zamaram glupostima i sama sebi radim komplikacije i da ako je dr.rekao vaginalno cu stavljat vaginalno do iduceg pregleda i to je to.. Hvala tiSierrav super za dobar

Ja bih nastavila s terapijom vaginalno, ali i kad se popije jednako to djeluje. Prijateljica je 2tjedna pila nakon ivfa da ne prcka dolje. Najbolje to s doktorom vidjeti…
    Ali vjerujem da ce to sutra biti sve dobro, cesta su ta smedarenja, zilice itd, ali mi notmalno da brinrmo

Hvala ti 

Amelie 1
    02. Siječanj 2020. 23:18

Dora  ja sam sebi uzela medicinske gumene jednokratne rukavice i uvijek stavim jednu kad si stavljam utrice... meni to dosta dobro sljaka, nekak sam sigurnija da necu nesto zagrebat.

MissyR
    03. Siječanj 2020. 00:51

Pozdrav svima evo mene nova sam ovdje :) Naime trudna sam 9 tjedana  zasad nemam nikakvih tegoba osim sto mi je na zadnjem UZV -u pronaden poveci hematom iznad ploda. Terapija 3x1 utrogestan koji pijem i mirovanje. Krvarenja nema niti bolova. A ja sva zabrinuta i uspanicena jer je opasno ako je hematom iznad ploda..ima li koja iskustva ? 

url=https://lilypie.com]

• anav05
    03. Siječanj 2020. 06:40

Alisanazemlji

Curke, super za uspješne preglede!🤩
    Evo, ja se ne mogu se požaliti. Zbilja nemam nikakvih fizičkih tegoba osim mučnina i povremeno umjerenih glavobolja. Ipak, čini mi se da mi se mučnine lagano smanjuju. Čak nisam ni umorna koliko sam prije bila…
    Jedino se sad rješavam gljivica i nadam se da hoću uskoro zahvaljujući vaginaletama…
    I počela me loviti prehlada. Cure, koliko lupoceta dnevno u trudnoći je dozvoljeno?
    Netko je pitao da li su se kome glavobolje pojavile u drugom tromjesečju. Evo meni, s tim da prije trudnoće nikad nisam imala problema s time…

Ja sam ti imala dosta problema s migrenama prije T, svaki mjesec bi me ulovila par dana prije menge.
    Za sad samo jednom (15.tjedan).
    Popijem Lekadol 500mg cim skuzim ga dolazi, tus i mirovanje, puno tekucine.
    Ja sam do sad max popila 1 g, ali mislim da cure pisu da moze do 4 g dnevno, proscrolaj malo po objavama...
    I drzim fige s tom glavoboljom 😁

03. Siječanj 2020. 07:51

MissyR

Pozdrav svima evo mene nova sam ovdje :) Naime trudna sam 9 tjedana zasad nemam nikakvih tegoba osim sto mi je na zadnjem UZV -u pronaden poveci hematom iznad ploda. Terapija 3x1 utrogestan koji pijem i mirovanje. Krvarenja nema niti bolova. A ja sva zabrinuta i uspanicena jer je opasno ako je hematom iznad ploda..ima li koja iskustva ?

Dobrodošla!!! Ja sam imala hematom iznad ploda, pila duphaston 3*2,

03. Siječanj 2020. 07:52

mrvičak

MissyR

Pozdrav svima evo mene nova sam ovdje :) Naime trudna sam 9 tjedana zasad nemam nikakvih tegoba osim sto mi je na zadnjem UZV -u pronaden poveci hematom iznad ploda. Terapija 3x1 utrogestan koji pijem i mirovanje. Krvarenja nema niti bolova. A ja sva zabrinuta i uspanicena jer je opasno ako je hematom iznad ploda..ima li koja iskustva ?

Dobrodošla!!! Ja sam imala hematom iznad ploda, pila duphaston 3*2,

Nisam pretjerano mirovala. Na idućem pregledu se povukao 😉 bit ce to sve ok. Je li veci od bebe?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.