Mimoza meni je doktorica prepisala ujutro i navecer da pijem magnezij 300. Uz to jos pijem ovaj elevit 2.. U njemu ga isto ima nesto sitno.. Sto je nedovoljno ocito.
Yvette ja stvarno nisam panicar, bas sam mirna osoba, ali briga uvijek postoji, uvijek stavljam potrebe trudnoce na prvo mjesto. Ali mogu ti reci da imam brige oko ovog sad pregleda, bas zbog nekih losih iskustva zena, koje su cak morale abortirati zbog nepravilnog razvoja bebinih organa 😰 U svakoj fazi trudnoce postoji nesto sto ti stvara stres. Mislim kad prodje taj pregled uredno, da cu opet malo odahnuti i biti mirna. Meni je 14.1 pregled.
Dora dobro jutro 😊 pa ista je situacija jos uvijek. Sve je tvrdo na dodir i bas ono ocrtana maternica na prednjem zidu trbuha, samo mi to sad ne stvara nikakvu nelagodu. Kad god na netu nesto citam, uvijek pise da je alarmantno krvarenje i jaki bolovi, ja nista od toga nemam hvala Bogu, tako da cu vjerovati da je normalna pojava i malo mirovati. Kako su tvoje bebice?
Hej cure koje ste vec u vecoj trudnoci s koliko ste tjedana saznale spol bebe preko uzv ?
Hej cure koje ste vec u vecoj trudnoci s koliko ste tjedana saznale spol bebe preko uzv ?
Meni je 11+5 rekla da je najvjerojatnije deckic jer se ful vidjelo, ali je rekla da je mozda to i klitoris jer je rano. Ali full se vidjelo, stogod to bilo🙈🙉🙊sad cekam da vidu
Im sto kaze krv
💙
amber meni je sa 16tt rekla da je decko, ali kao nije 100% sigurna, pa da sacekamo ovaj pregled sa 20tj tad moze sve bolje vidjeti. Ja idem samo na obicni ultrazvuk, jer je 3D 4D u Njemackoj skroz nepreporucljiv i mislim da ce ga zabraniti od ove godine.
Jutro evo mene s pregleda. Nuhalni je 1cm, bpd je 22, beba duga 61. Po uzv sam 12+4. Znači dva dana manja beba. Jel ovo sve ok jer od dr nisma neku povratnu dobila?
Bilo nas je jako puno i pregled je trajalo doslovno 5 minuta, ako i toliko. Da nisam pitala je li sve ok ne bi mi bi rekao. Samo me onako ružnim tonom pitao da šta ću ja na kombiniranom kad imam manje od 35 godina.
Dora hahaha odma minjanje, ejjj ta 3 dana razlike mi bodu oci 😂😂😜 parin luda, al nekako mi je draze da je veca trudnoca heh
Rose skroz te razumin i tako mi je i samoj, ja se isto bojin pricat o trudnoci da nebi nesto krenilo po zlu. Iman osjecaj ako ja mucim i ne pricam o tome i ne dozivljam to, ne uzivim ye bit ce sve oke...
Boze oce li taj straj ikad prestat?
Cure jutros mi se desila neobicna situacija, probudila me uzasna bol u livom jajniku i preponi, ali bas bol plusirajuca, jaka, odma mi je sve crno proslo kroz glavu, i dignem se odem na wc ta bol je stala sama od sebe, koda nista nije bilo.
Wtf?! Probudila san se na ledima, neznan ima li polozaj lezanja veze sa tim, al bas me probadalo koda iman stvari i na tu bol davno bi popila nesto.
Ps zna li ko kako otcepit nos?! Izludit cu, konstantno mi je jedna nosnica zacepljena 🤧 a ne curi mi ni nista, samo nemogu disat.
💞girl💞
Jutro evo mene s pregleda. Nuhalni je 1cm, bpd je 22, beba duga 61. Po uzv sam 12+4. Znači dva dana manja beba. Jel ovo sve ok jer od dr nisma neku povratnu dobila?
Bilo nas je jako puno i pregled je trajalo doslovno 5 minuta, ako i toliko. Da nisam pitala je li sve ok ne bi mi bi rekao. Samo me onako ružnim tonom pitao da šta ću ja na kombiniranom kad imam manje od 35 godina.
Upisi bpd 22mm i otvorit ce ti tabelu od poliklinike harni tako nesto, i za ove druge vridjednosti mozes provjerit takoder, meni se po sjecanju cini dobar nalaz. Cim ti nisu nista rekli to je dobro.
💞girl💞
Stvarno kretenski ginekolog, znam da im je guzva, uvijek je, ali mora odgovoriti na nasa pitanja. Sigurna sam da je sve dobro, ja ti se u to sve skupa ne razumijem previse, saznajem u hodu jer mi prva trudnoca. Znam samo da nuhalni mora biti manji od3tako da je tvoje super
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji