LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    02. Siječanj 2020. 10:20

Mrvicak, nalaz ti je uredan  a to da ne trebas radit taj nalaz je bzvz. Ionako ga sama placas . 
    I ja dosla sa pregleda. 
    Frajer aktivan, jedva ga ulovili da sve pregledamo. 
    Ali sve je na svom mjestu, prstici, sake,stopala, organi 🥰 
    Piso se tako pokazao da bi i dijete skuzilo da je to piso 😂😂
    Ima 175g i sad je 3 dana veci. Malo se smanjila razlika 🙂 
    Pitala sam je kako je moguce da ga dole nisko pod rukom vec osjetim kad lupa, pa je rekla da je lako moguce jer je posteljica iza i da ga bez problema mogu osjetiti, pogotovo kad smo vidile sta radi nogama 🙈
    Pitala sam za vodene dali bi sta smetale bebi ako mi mali dobi jer iz vrtica su ih par njih dobili u 2 dana,pa je rekla da ne jer sam ih ja prebolila . 
    Sad mi je malo lakse jer su me neke prepale da cu morat pobacit 😭😭

02. Siječanj 2020. 10:20

Rose1

mrvičak

Jutro evo mene s pregleda. Nuhalni je 1cm, bpd je 22, beba duga 61. Po uzv sam 12+4. Znači dva dana manja beba. Jel ovo sve ok jer od dr nisma neku povratnu dobila?
    Bilo nas je jako puno i pregled je trajalo doslovno 5 minuta, ako i toliko. Da nisam pitala je li sve ok ne bi mi bi rekao. Samo me onako ružnim tonom pitao da šta ću ja na kombiniranom kad imam manje od 35 godina.

Stvarno kretenski ginekolog, znam da im je guzva, uvijek je, ali mora odgovoriti na nasa pitanja. Sigurna sam da je sve dobro, ja ti se u to sve skupa ne razumijem previse, saznajem u hodu jer mi prva trudnoca. Znam samo da nuhalni mora biti manji od3tako da je tvoje 

Kod svoje dr sam idući tjedan pa sam sigurna da će mi ona sve detaljno. Na onaj idući u 20.tj.odoh ja privatno

Rose1
    02. Siječanj 2020. 10:21

Zara jao i ja se to pitam, hoce li strah nestati...svaki dan nesto...dan po dan
    Meni ti isto zna pulsirati, sve je to normalno

💙

• Bebac24
    02. Siječanj 2020. 10:24

mrvičak

Rose1

mrvičak

Jutro evo mene s pregleda. Nuhalni je 1cm, bpd je 22, beba duga 61. Po uzv sam 12+4. Znači dva dana manja beba. Jel ovo sve ok jer od dr nisma neku povratnu dobila?
    Bilo nas je jako puno i pregled je trajalo doslovno 5 minuta, ako i toliko. Da nisam pitala je li sve ok ne bi mi bi rekao. Samo me onako ružnim tonom pitao da šta ću ja na kombiniranom kad imam manje od 35 godina.

Stvarno kretenski ginekolog, znam da im je guzva, uvijek je, ali mora odgovoriti na nasa pitanja. Sigurna sam da je sve dobro, ja ti se u to sve skupa ne razumijem previse, saznajem u hodu jer mi prva trudnoca. Znam samo da nuhalni mora biti manji od3tako da je tvoje

Kod svoje dr sam idući tjedan pa sam sigurna da će mi ona sve detaljno. Na onaj idući u 20.tj.odoh ja privatno

Ja sam se bas narucila za taj 3/4d . 30.1 sam narucena i idem privatno da. 🙂

Zaraa
    02. Siječanj 2020. 10:24

Bebac moja strina je dobila u trudnoci vodene, sricom dobila ih je u drugom tromjesjecju kad je najveca sansa da sve bude oke i fala Bogu rodila je zivu i zdravu curicu. 
    Da je slucajno dobila u orvom tromjesjecju morala bi pobacit, a zadnje tromjescje je opasno samo po sebi po bebin zivot, te voxene kozice su uzas, ali ako si ih ti prebolila nema nikakve opasnosti za bebu tako da opusteno ❤
    Rose ovo je bas bila razarajuca bol ali mi je cudno kako je stala cim sam se digla, mislin srica da je stala al bas cudno. 
    Ajme ko ce docekat 22.i pregled. Predaleko mi je ovo misecno jednom pregled. 

💞girl💞

Zaraa
    02. Siječanj 2020. 10:26

Krivo sam.se izrazila, nije zadnje tromjesjecje opasno po bebin zivot samo o sebi nego zbog vodenih kozica.  Znam da joj je gin reka da zafali Bogu kad ih je vec morala dobit sto je to bilo u drugom tromjesjecju.

💞girl💞

02. Siječanj 2020. 10:37

Zaraa

Bebacmoja strina je dobila u trudnoci vodene, sricom dobila ih je u drugom tromjesjecju kad je najveca sansa da sve bude oke i fala Bogu rodila je zivu i zdravu curicu.
    Da je slucajno dobila u orvom tromjesjecju morala bi pobacit, a zadnje tromjescje je opasno samo po sebi po bebin zivot, te voxene kozice su uzas, ali ako si ih ti prebolila nema nikakve opasnosti za bebu tako da opusteno ❤
    Roseovo je bas bila razarajuca bol ali mi je cudno kako je stala cim sam se digla, mislin srica da je stala al bas cudno.
    Ajme ko ce docekat 22.i pregled. Predaleko mi je ovo misecno jednom pregled.

Mene je nocas probudila slicna bol, pulsirajuca i bas me probadalo...oko 3 me probudilo tek oko 5 sam uspila nekako odmorit...i nije prestalo samo je manje intenzivno..sad evo sjedim i mislim se hocu li ic radit u 12h ili cu nazvat da me nema....

🌼TiKi🌼
    02. Siječanj 2020. 10:38

Jutro cure. 
    Mene uhvatila prehlada, lijecim se cajem i medom i lupocetom. 
    Mimoza i meni je trbuh takav, tvrd na dodir skroz do pupka, mislim da je to jer se maternica povecava, a bebac raste i radi pritisak. Nekad me bas zna zaboljeti dosta nisko. Jucer sam slusala dopplerom otkucaje i nisam mogla vjerovati kako se jako i glasno cuju i to tik ispod pupka, bas kao da je beba dosta narasla. Jastuk mi je onaj super kad spavam na boku i ne osjetim vise bolove u leđima kad se probudim. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Zaraa
    02. Siječanj 2020. 10:44

mmmmm meni je stalo cim sam se digla pa sam sad oke...a za radit neznan... ja bi mozda radije ostala doma odmarala jedan dan pratila situaciju nego posli se pitala sta bi bilo da sam ostala.
    Jedan dan te nece ubit. Lipo miruj, odmaraj. 

💞girl💞

ena0206
    02. Siječanj 2020. 10:45

Moj iduci pregled je isto tek 21.1.. Tada ce gledati je li sve na svom mjestu.. Bit cu trudna 20 tjedana. Jaooo. Koja mi je panika docekati taj pregled... Uzas...
    Zamisljala sam da je trudnoca jedno bezbrizno stanje u kojem uzivas. 
    Meni nije nimalo bezbrizno.. Stalno dolaze neki novi strahovi. 🤨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.