Ja imam neki cudan pritisak od stidne kosti do pupka i tacno mogu napipati cijelu maternicu i sve je to jako tvrdo 🤨kada lezim na ledjima, bas se vidi cijeli njen oblik. To me drzi evo cijeli dan, moguce da sam se preforsirala zadnjih dana, jer smo isli na odmor i putovali smo juce 9 sati u komadu. Muz je nasao na netu da je to normalna pojava, kada maternica mijenja svoje mjesto i dize se gore. Svejedno sam malo zabrinuta. Je li ima neko iskustva s tim?
Ja osjecam neke grceve, 15ak cm nize od pupka lijevo, nekad me i presjece kao da me neko bocnuo nozem. Bas me strah. Kad oblacim carapu na lijevu nogu prebrojim sve zvijezde. Mislila sam da je zbog lose probave zahvaljujuci Bozicu i nezdravoj hrani, ali sad sam regulirala i jos traje 🙄
Ena Imam mg, juce i danas sam ga popila. Ma joj ovdje svaki dan nesto novo, a mi samo osluskujemo tijelo 😁odmah sam pomislila na tebe i kupila magnezij. Koliko ga ti pijes sad dnevno?
Dora da sutra punih 18tj i ulazim u 5.mjesec, jos malo na pola puta, leti vrijeme😊
Yvette to i ja osjetim s vremena na vrijeme ili kada kihnem, bas kao da neko nozem probode. Ovo sad je drugacije, nadam se da ce proci i ta “faza”, bas je neugodno.
Tea i Dora, sad sam upravo vidjela na internoj uputnici da sam naručena 13.10.u 9.10h. To bi značilo da trebam doći vaditi krv u petak obzirom da je 12.01.nedjelja?
Cure, puno vam hvala na ovim info. Da nisam malo bolje proučila sve uputnice koje sam dobila, sutra bih dolazila bezveze...
Divne ste ❤️😘😘
Curka je ❤
Yvette to i ja osjetim s vremena na vrijeme ili kada kihnem, bas kao da neko nozem probode. Ovo sad je drugacije, nadam se da ce proci i ta “faza”, bas je neugodno.
Kihanje je posebna kategorija, imam osjecaj kao da cu katapultirati dijete.
Mene ovo boli jako jako nisko, najvise me brine kada piskim jer imam osjecaj kao kad radim Kegelove vjezbe samo da se to dogada mrvicu najvise, i bolno je. Nekakvo stiskanje, treperenje uz povremeno probadanje. Bas me uhvatila panika da ce mi ispasti nesto od dolje. Grozno.
Kad ti je pregled? meni za 12 dana...😱
Mislila sam da ce mi biti lakse kada prode 12 tt, ali nije. Budem ok, i onda procitam kako se negdje nekom nesto dogodilo i u kasnijem tjednu. Ma uzas. Neka nas Bog dragi cuva da nam mirno prode trudnoca i porodaj. 🙏🏻
Dora, znaš li možda nakon koliko vremena su gotovi nalazi krvi tj. hormona štitnjače u Vinogradskoj?
Sutra bih išla vaditi krv prije nove kontrole tj. pregleda kod Hermanice…
Budu ti gotovi taj dan, na mail sam ja dobila!
Hvala vam drage curke, s vama je uvijek lakše! 💝
Jel pazite što jedete? Što izbjegavate? Meni nažalost, posao ne dozvoljava da se uvijek zdravo hranim i jako mi je žao zbog toga.. Ali nadam se da će sve biti u redu 💞
I mene su prestale boljeti, a nisu nikad jako ni boljele
Inace se zdravo hranim, a sad bas i ne pazim, ali ne jedem bas ni junk...ono sto mi dode
💙
Kihanje je posebna kategorija, imam osjecaj kao da cu katapultirati dijete.
Mene ovo boli jako jako nisko, najvise me brine kada piskim jer imam osjecaj kao kad radim Kegelove vjezbe samo da se to dogada mrvicu najvise, i bolno je. Nekakvo stiskanje, treperenje uz povremeno probadanje. Bas me uhvatila panika da ce mi ispasti nesto od dolje. Grozno.
Kad ti je pregled? meni za 12 dana…😱
Mislila sam da ce mi biti lakse kada prode 12 tt, ali nije. Budem ok, i onda procitam kako se negdje nekom nesto dogodilo i u kasnijem tjednu. Ma uzas. Neka nas Bog dragi cuva da nam mirno prode trudnoca i porodaj. 🙏🏻
Mene isto jako strah i uopce se ne mogu opustiti, zapravo i izbjegavam pricati o trudnoci od straha...cekam nalaz prenatalnog(koji nikako da stigne jer mi se zaredali blagdani) i prrgled 13.pa se mozda onda mrvicu opustim ako bude sve ok🙏🙏🙏
💙
Alisa, onda odi u petak 10.1.izvadit, ne vjerujem da bi ti stigli u ponedjeljak izvadit i obradit do 9h, ja sam kod nje cesto bila narucivana ponedjeljkom i uvijek sam onda vadila u tjednu prije, cak sam znala izvadit i u cetvrtak da se osiguram da ce stic nalaz, nije problem ako nalaz nije svjez ono dan ranije!
Yvette mene ti isto tako lijevo boli, ne mogu nogu dic normalno onako, carape uvijek na kadi ili privucem rukom lijevu nogu na desnu pa onda, ne znam jesi mozda nekad nesto operirala dolje? Dr. mi je rekao da moze biti dosta bolno to sve rastezanje pogotovo ako imas priraslice od operacije neke..ja sam ih puna i bas mi je naglasio da ce bit sve bolnije kako trudnoca bude isla..nije mi bas to drago cut, stvarno me boli jos od samog pocetka non stop nesto, ali opet mi je olaksanje kad sam cula da je to ocekivano pa se samo usporim, istrpim, smanjim tempom i prodje, tj.postane podnosljivo
Zaraa tocno sam i mislila da ce te sekirat jer znam da meni uvijek mora sve bit kako je i najvise me zapeklo nekidan kad je Nella stavila popis i vidim tebe je napisala po trakici, tjedan manje, a znam da smo isto T u dan
Dobro jutro svima
Renata, prije sam daleko vise pazila, sad pokusavam, ali jedem sto mi dodje, tamo negdje 8.-9.tjedan sam samo mogla ugljikohidrate, pizzom sam se castila
Sad manje vise za dorucak i/ili veceru zobene, jogurt, kefir, namazem neko pecivo kad mi dodje (prije nisam kruh uopce jela), palentu s mlijekom, pohani kruh, gris..ovisi za sto budem raspolozena
Rucak meso obavezno jer sam veliki ljubitelj, premda u manjim kolicinama jer me nekako ne trazi ko prije, povrce neko, rizu, rijetko tijesto, ali nekad pojedem i nes tipa knedle, pohano, tijesto sa sirom, bas ovisi o tome koliko mi se da stajat i pripremat
Popodne neko voce, jabuku il narancu najcesce..
Rose da, ni mene nikad nisu cice nes specijalno bolile, ni ne osjetim ih, primjecujem za vrijeme tusiranja da su nekako teze i najvise volim biti bez grudnjaka, ali me stvarno ne bole zasad..
Mimoza draga, kako si jutros? Jel ti ista popustilo od Mg?
Sortiraj odgovore
Najstariji