LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    01. Siječanj 2020. 22:11

Curke, sritna Vam.nova 2020! Neka ova bude nasa!!!!
    Da ste zive i zdrave i vi si svi koje volite i vase bebice, a sve ostalo ce doc! 
    Kako ste?
    Ja san jos pod priladicom, guram sa limunon, medon i prirodnim metodama, malo mi je lakse, ali jos nisan svoja.
    Sinoc u 10 ipo zaspala i eto nova dosla bez mene 😂
    Nema veze, bilo mi je skroz okej, bar sam se naspavala. 
    Mene izluduje ovo cekanje, pregled tek 23.1 ja neznan sta se desava, na momente me uvate crne misli, onda sve mislin da je sta lose valjda bi bio kakav simptom a?
    Sad kad san se napokon pocela osjecat super (bez mucnina i povracanja) sad mi "malo fale" jel tada sam bila sigurna da je sve oke, a sad sam u neznanju 😑😏

💞girl💞

mimoza
    01. Siječanj 2020. 22:12

Ja imam neki cudan pritisak od stidne kosti do pupka i tacno mogu napipati cijelu maternicu i sve je to jako tvrdo 🤨kada lezim na ledjima, bas se vidi cijeli njen oblik. To me drzi evo cijeli dan, moguce da sam se preforsirala zadnjih dana, jer smo isli na odmor i putovali smo juce 9 sati u komadu. Muz je nasao na netu da je to normalna pojava, kada maternica mijenja svoje mjesto i dize se gore. Svejedno sam malo zabrinuta. Je li ima neko iskustva s tim?

Zaraa
    01. Siječanj 2020. 22:16

Mimoza meni to bude navecer kad legnem, mogu napipat "nesto tvrdo" na livu stranu, nikidan san pisala o tome,.koda se zgrci i stoji tako, ujutro bude sve mekano, nema toga necega, ne osjetim pod rukom...

💞girl💞

ena0206
    01. Siječanj 2020. 22:21

Mimoza meni isto kako dan odmice trbuh postaje tvrđi, veći i ocrtava se. Ujutro ponovno bude mekan.. Mislim da je to sve od napora.. Ako ne odmaramo dovoljno i slicno. 

mimoza
    01. Siječanj 2020. 22:33

Zaraa, ena hvala na odgovorima. Meni je to nesto novo, a bas sam sad primijetila kako smo puno hodali i dugo sam u autu sjedila i nocas na doceku Nove. Moram se malo smiriti sad i vise lezati, nadam se da ce proci, bas je neugodan osjecaj. Kao da je grc uhvatio i ne pusta, a posebno dok lezim.

tea1401
    01. Siječanj 2020. 22:40

Alisanazemlji

tea1401

Alisanazemlji

Dora, znaš li možda nakon koliko vremena su gotovi nalazi krvi tj. hormona štitnjače u Vinogradskoj?
    Sutra bih išla vaditi krv prije nove kontrole tj. pregleda kod Hermanice…
    Alisa, nalazi gotovi isti dan popodne na mail ili iduci 😊
    Kad imas pregled kod Hermanice?
    Tea, u nalazu piše kontrola za 5 tjedna. Ovaj tjedan je taj peti, pa bih sutra išla vaditi krv, a u petak na pregled kod nje.
    Usmeno mi je rekla "vidimo se 13.01.", ali možda sam ju krivo čula obzirom da se taj datum nalazi daleko dalje od navedenog petog tjedna. Iskreno, malo sam zbunjena oko toga.
    Sutra idem probati vaditi krv, i prije toga pitati je li Hermanica uopće radi. Možda je žena uzela godišnji.
    U tom slučaju onda bih vađenje krvi trebala odgoditi za koji datum prije 13-og?
    Je li to tako funkcionira?

Alisa, ja kad sam bila kod nje prije 2 tj rekla je kontrola za 6 tj.tako sam i isla na salter se naruciti tj da mi daju termin...
    Ako ti pise na povijesti bolesti 5 tj.,a to je ovaj onda je to to :) samo nezz jesi bila kod onih teta na salteru da ti daju neki datum i sat..
    Meni su rekli da vadim krv tj. dana prije zakazanog datuma za kontrolu 😊
    Nadam se da sam ti barem malo pomogla..
    Ps imam ti ja br.telefona od gore pa da nazoves sutra ukoliko hoces 😉

Anja🌸🌸

Dora4
    01. Siječanj 2020. 22:40

Alisa, jesi dobila onaj papir kao na kraju svake kontrole sto se obicno dobije? Mozda ti tamo pise tocno, zna Hermanica rec 5-6 tjedana, a onda te na salteru naruce kad im je slobidan termin..meni se bila davala neki termin prije Bozica i kasnije krajem 1.mj jer je rekla da ide na skijanje i to sam shvatila da je nam do 13.1.! 
    Imas li mozda e gradjani/mozes se ulogirat preko bankovnog m tokena ako imas/, tamo su ti svi podaci kad si narucena na iduci pregled u nekoj ustanovi i sve..da ne ides bzvz ujutro ako ne moras jos?

ena0206
    01. Siječanj 2020. 22:42

mimoza

Zaraa, ena hvala na odgovorima. Meni je to nesto novo, a bas sam sad primijetila kako smo puno hodali i dugo sam u autu sjedila i nocas na doceku Nove. Moram se malo smiriti sad i vise lezati, nadam se da ce proci, bas je neugodan osjecaj. Kao da je grc uhvatio i ne pusta, a posebno dok lezim.

Ja kad sam zavrsila nedavno u bolnici sam imala pritisak al skroz skroz nisko.. Nisam mogla ni lezati ni sjediti od tog pritiska. Bas sam ga osjecala. Na pocetku je pocelo lagano, ali nakon 5 dana se pogorsalo. Nije bilo nista opasno. Samo mi je falilo magnezija. Mozda da probas popiti magnezij 300.. Ne moze ti se nosta lose dogoditi od njega, a mozda ti bas pomogne 

Dora4
    01. Siječanj 2020. 22:45

Zaraa lijepa ti je nova profilkica i vidim da si dolje trakicu updateala  sigurno je sve okej, ne brini! 
    Mimoza mislim da ne moras brinut, sutra si punih 18 tjedana, beba se popela i smjesta se u trbuhu  priusti si malo vise mirovanja ako vidis da ti je tempo prenaporan, dobro si odgulila toliki put, mozda ti je i do dugotrajnog sjedenja, u svakom slucaju vjerujem da je sve dobro  imas mozda magnezija da popijes ako ti je osjecaj da je kao grc moglo bi ti pomoc da popusti?

Zaraa
    01. Siječanj 2020. 22:50

Dora, malo sam se gledala u ogledalo pa zakljucila da je i moj stomcici malo poskocio pa sam se uzivila, a trakicu sam prominila, zivcira me ono vodenje kad nije kako triba heh pa san ja to nastimala kako Bog zapovida. 
    😜

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.