Lola ja ne znam odgovor na tvoje pitanje, al ti mogu savjetovati da se ne zamaras sta ti napisu u trudnicku ili na nalaz.Ja sam rodila jedno djete i kad bi mi u trudnicku napisala mjere, ja bi to samo pogledala i spremila knjizicu i cekala iduci pregled.Ja se drzim toga ako doktorica nista ne govorim, da je sve uredu jer ipak ona vodi tu trudnocu i odgovorna je za to zivo bice.Ps.jel tvoj bebac spada u klub decki ili curica?
URL = https: //lilypie.com]
Buduce mamice,
Da nam prođe glatko nadolazece vrijeme,da uskoro drzimo svoje bebice😍
Punoo zdravlja i srece!
SRETNA NOVAA!!!!!!!!!!!
Lola ja ne znam odgovor na tvoje pitanje, al ti mogu savjetovati da se ne zamaras sta ti napisu u trudnicku ili na nalaz.Ja sam rodila jedno djete i kad bi mi u trudnicku napisala mjere, ja bi to samo pogledala i spremila knjizicu i cekala iduci pregled.Ja se drzim toga ako doktorica nista ne govorim, da je sve uredu jer ipak ona vodi tu trudnocu i odgovorna je za to zivo bice.Ps.jel tvoj bebac spada u klub decki ili curica?
Lordy, hvala ti na odgovoru. Moj bebac je curica.
Ja stvarno ne bih zelila biti toliko opterecena, ali me mirovanje, a najvise strahovi unistilo u trudnoci s mojom prvom curom. Hvala Bogu, rodila sam je par dana nakon termina. Ali ostao je strah i sad samo cekam kad ce mi reci mirovanje.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Boli li ikoji stražnjica? Ne znam opisat točnu bol, ali onako kao kada stigne upala mišića nakon čučnjeva ili nečeg sličnog što opterećuje te mišiće. I sinoć od plesa me lagano svi mišići bole nevjerojatno
Curke drage! Sve najbolje želim vam u ovoj 2020 g!
Ono najljepše dogodit će nam se u ljeto. Na svijet ćemo donijeti predivna mala bića ❤️
Malina, čestitam na dečkiću, Fluffy, čestitam na curki i dobrodošla nam u tim cura 💞
Ja sam novu 2020. dočekala sa gutljajem šampanjca u čaši, a ostalo vrijeme pila sam sokiće i mineralnu.
Bilo je lijepo, ali ovo mi je definitivno najmirniji doček Nove Godine.
Curka je ❤
Dora, znaš li možda nakon koliko vremena su gotovi nalazi krvi tj. hormona štitnjače u Vinogradskoj?
Sutra bih išla vaditi krv prije nove kontrole tj. pregleda kod Hermanice...
Curka je ❤
Boli li ikoji stražnjica? Ne znam opisat točnu bol, ali onako kao kada stigne upala mišića nakon čučnjeva ili nečeg sličnog što opterećuje te mišiće. I sinoć od plesa me lagano svi mišići bole nevjerojatno
Pa ti mozes i plesati🙂.Vjerojatno te boli od malo duzeg sjedenja i plesanja
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Drage moje, želim svima najsretniju godinu! Da na ljeto sve postanemo bogatije za jedno malo biće, zdravo i sretno. Pratim vas redovno, kod mene nema ništa novo, jučer sam ušla u 9tj.,čekam pregled 17.01. Malo sam se zabrinula zbog prestanka boli u grudima, navodno predznak spontanog (tako pročitah).. Mučnina skoro da nemam, ima li još neka da prolazi relativno bez simptoma? 😁
Ljubim vas sve!❤️🎄
Renata ne brini se za grudi, mene malo bole, malo ne, tako mi je od pocetka trudnoce. Ne moras imati neke posebne simptome, bolje da nemas mucnine, uzivaj ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Renata mene su jako bolile i prestalo mi je tamo negdje u 7. tt, a bila sam poslije toga na pregledu i sve je ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji