LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zri
    02. Siječanj 2020. 10:48

Bok cure!
    Evo ja sam u 11+ tjednu i čekam svoju ljetnu bebu.
    Mene su mučnine mučile do 10 tjedna i povratila sam samo jednom.
    Najčešće me muči nadutost i to mi je zbilja velik problem jer sam dosad pola svog života uzimala Biokult probiotike jer
    ne mogu probavit neku hranu, a trenutno ih ne uzimam jer sam čula da ne smijem u trudnoći.
    Osjećam se dosta onak smireno, mislila sam da ću više živčanit 

• lola777
    02. Siječanj 2020. 10:49

mrvičak

Jutro evo mene s pregleda. Nuhalni je 1cm, bpd je 22, beba duga 61. Po uzv sam 12+4. Znači dva dana manja beba. Jel ovo sve ok jer od dr nisma neku povratnu dobila?
    Bilo nas je jako puno i pregled je trajalo doslovno 5 minuta, ako i toliko. Da nisam pitala je li sve ok ne bi mi bi rekao. Samo me onako ružnim tonom pitao da šta ću ja na kombiniranom kad imam manje od 35 godina.

Mrvicak mjere su ti bas idealne ta taj tjedan. Zato nemaj brige. Joj kako je lako reci drugima.Ja imam danas pregled i tolika me nervoza drzi.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

yvette
    02. Siječanj 2020. 10:53

Dora nisam imala operaciju, ali ostala mi je mala cista od nekoliko mm na lijevom jajniku nakon postupka.

Zaraa
    02. Siječanj 2020. 10:53

Ena eeee da bezbrizno stanje, tako sam i ja dosada gledala sve trudnice, sad vidim da svaka svoju muku muci.
    Nije ni b od bezbriznoga ni o od opustenoga. Teski stres, sad razumin kad kazu ja bi imala jos dice samo da nmoran proc trudnocu ponovo 😂
    Lola sritno na pregledu!!!
    Tako i ja ja nedva ga cekam al kad dode onda je stres na najjace 😏

💞girl💞

• Bebac24
    02. Siječanj 2020. 10:55

Raffaella

Pozdrav cure, nisam detaljno citala snimila sam da imamo jednu curicu prijavljenu, Fluffy, cestitam!
    Ja i dalje ne spavam nikako i pocelo mi jako utjecati na dnevne aktivnosti, bojim se voziti jer mi je koncentracija nula i ko da gledam kroz vodeni balon, tesko mi je citati bilo sta i glava me jako boli… I od nocas imam problem s ostrom boli u zelucu, nije mucnina nego bas bode u sredini trbuha, a dok se uspravim bude mi i nagon za povracanje… Sve si mislim mozda sam pokvarila zeludac s vocnim cajevima, mislim da u njih trpaju svasta mozda mi je nesto naskodilo a ovaj tjedan svaki dan sam ih popila po desetak… Ne znam vise sta da poduzmem po pitanju spavanja, cak po danu i vjezbam i krecem se nastojim se "istrositi" ali svejedno budjenje po nekoliko puta nocu i dalje traje… Po danu ne mogu odspavati jer ne mogu zaspati… Vec sam i ljuta i frustrirana i zabrinuta i osjecam se uzasno i nadrogirano……

Joj mislim da je to stvarno previse cajeva i opcenito a kamoli u trudnoci. 

sierrav
    02. Siječanj 2020. 11:00

zri

Bok cure!
    Najčešće me muči nadutost i to mi je zbilja velik problem jer sam dosad pola svog života uzimala Biokult probiotike jer
    ne mogu probavit neku hranu, a trenutno ih ne uzimam jer sam čula da ne smijem u trudnoći.

Hey dobrodosla! 
    Probiotike smijes uzimati.obicni biokult da nikako ne candea ili cyst.
    Dapace preporuceno je uzimati u trudnoci jer povecavas bebin imunitet,ne znam dali th1 ili th2 isparilo mi je.
    Ja uzimam lactibiane tolerance jer ima studiju u trudnoci i potvrduje ovo gore.

zri
    02. Siječanj 2020. 11:04

sierrav

zri

Bok cure!

Hey dobrodosla!
    Probiotike smijes uzimati.obicni biokult da nikako ne candea ili cyst.
    Dapace preporuceno je uzimati u trudnoci jer povecavas bebin imunitet,ne znam dali th1 ili th2 isparilo mi je.
    Ja uzimam lactibiane tolerance jer ima studiju u trudnoci i potvrduje ovo gore.

Fala ti, idem sad odmah provjerit koje imam jer izgledam ko da ću rodit za tjedan dana, a ne u sedmom mjesecu :D

Polly
    02. Siječanj 2020. 11:33

Lola sretno na pregledu!
    Curke s pregleda, drago mi je da je sve super 😊 Sve vi koje tek očekujete preglede, suosjećam. Moj je 27.1., tad ću biti punih 17 tjedana i trebali bi saznati spol 🤗 Još 25 dana ajme, čini se kao cijela vječnost. Počela me lagano prati briga jel sve okej, taj doppler nikako da dođe, trebao bi do 20.1. stići, do tad ću sijede dobiti 🙄

Vrapčić123
    02. Siječanj 2020. 11:35

Bok curke, evo čitam zadnjih desetak stranica, po pokušavam pohvatati sve.
    Mrvičak ja imam bolove u trbušnim mišićima povremeno, onda me bole i noge, zapravo svi mišići ispod trbuha uključujući trbuh. Stražnjica baš ne.
    Renata mene više znaju peckati i svrbiti bradavice. Bolova u grudima baš nemam. I ispadaju mi kao neke točkice iz bradavica, mrvice bijele, ostane mi na grudnjaku crnom onak bjelkasto. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    02. Siječanj 2020. 11:36

Mene su tek sada ulaskom u 2. tromjesečje počele hvatati glavobolje, jel to normalno da tek sad? I šta ono pijete da vam pomaže? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.