LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    01. Siječanj 2020. 20:51

Renata i ja sam brinula zbog prestanka bolova u cicama, osjetim i dalje samo osjetljivost bradavica ina pregledu je sve okej bilo. 
    9.1. idem opet. Ja sam jedna od onih koja doslovno nije imala simptome, ali zadnjih 5 dana me lovi mucnina. Danas cijeli dan mi muka, teka nemam danas nimalo, jedva se natjerala stavit bar nesto u usta. Nakraju mislim da je to sve normalno

Baby girl 💜

Polly
    01. Siječanj 2020. 21:22

Mrvičak mene boli trtica i guza evo upravo dok sjedim 😆 Leđa su me isto počela boljeti i jučer sam skužila da me svrbi trbuuuh, znači da raste jel takoo? 😍

tea1401
    01. Siječanj 2020. 21:24

Alisanazemlji

Dora, znaš li možda nakon koliko vremena su gotovi nalazi krvi tj. hormona štitnjače u Vinogradskoj?
    Sutra bih išla vaditi krv prije nove kontrole tj. pregleda kod Hermanice…

Alisa, nalazi gotovi isti dan popodne na mail ili iduci 😊
    Kad imas pregled kod Hermanice?

Anja🌸🌸

01. Siječanj 2020. 21:32

Hvala vam drage curke, s vama je uvijek lakše! 💝
    Jel pazite što jedete? Što izbjegavate? Meni nažalost, posao ne dozvoljava da se uvijek zdravo hranim i jako mi je žao zbog toga.. Ali nadam se da će sve biti u redu 💞

ena0206

Polly

Mrvičak mene boli trtica i guza evo upravo dok sjedim 😆 Leđa su me isto počela boljeti i jučer sam skužila da me svrbi trbuuuh, znači da raste jel takoo? 😍

Mene isto ledja bole al skroz nisko dolje. 
    Svrbe me prsi i trbuh jakooo.. 🤰🤰🤰

Dora4

Hej Alisa, sorry sad tek citam, ali da, kako je Tea napisala!
    Mislim da nemas frke cak i da ti je pregled sutra popodne, uvijek mozes zicat u labosu da naprave sto prije jer imas kontrolu ubrzo 
    Polly, mene isto svrbi trbuh i curke, zbilja ivaj tren raste, bas mi je jako neobicno jer sam vec iskreno bila i malo zabrinuta posto je proslo 14tjedana, a kod mene ni bu ni mu, ali sad se formira bas onako treudnicki, najvise se vidi kad lezim navecer..lijena sam se mazat svaki dan, ali bome cu pocet jer me zna bas svrbit za poludit 

Dora4
    01. Siječanj 2020. 21:33

Mrvičak zna me guza bolit tocno kao upala misica nakon cucnjeva  

Dora4
    01. Siječanj 2020. 21:36

Boze dragi, htjela sam napisat da mi zbilja *ovaj tjedan* raste trbuh.

Polly
    01. Siječanj 2020. 21:58

Moj trbuh i dalje izgleda kao da sam se jaako najela 😅 Veselim se što počinje lagano rasti.. Ja mažem cicke i trbuh već 2 tjedna nakon svakog tuširanja, a bilo bi kao još bolje 2 puta dnevno pa ću jutarnje mazanje uvesti.. Nekada uskoro 😄

Alisanazemlji
    01. Siječanj 2020. 22:05

tea1401

Alisanazemlji

Dora, znaš li možda nakon koliko vremena su gotovi nalazi krvi tj. hormona štitnjače u Vinogradskoj?
    Sutra bih išla vaditi krv prije nove kontrole tj. pregleda kod Hermanice…
    Alisa, nalazi gotovi isti dan popodne na mail ili iduci 😊
    Kad imas pregled kod Hermanice?

Tea, u nalazu piše kontrola za 5 tjedna. Ovaj tjedan je taj peti, pa bih sutra išla vaditi krv, a u petak na pregled kod nje.
    Usmeno mi je rekla "vidimo se 13.01.", ali možda sam ju krivo čula obzirom da se taj datum nalazi daleko dalje od navedenog petog tjedna. Iskreno, malo sam zbunjena oko toga. 
    Sutra idem  probati vaditi krv, i prije toga pitati je li Hermanica uopće radi. Možda je žena uzela godišnji. 
    U tom slučaju onda bih vađenje krvi trebala odgoditi za koji datum prije 13-og?
    Je li to tako funkcionira? 

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.