LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    02. Siječanj 2020. 12:10

Fluffy jel to ima u ljekarnama ili?
    Mmmmm naruci se u gin disi upisana i nemoras spominjat da si bila privatno. Reci da ti kasne stvari kad vide da si 9 tt odma ce ti dat termin i to je to.
    Ja isto idem u svoje priko soc jel mi triba za svaku glupost em bolovanje em pusti lijekovi, al svakako kad mi je nesto stani pani odem privatno i presutim svojoj gin.  

💞girl💞

ena0206
    02. Siječanj 2020. 12:10

Meni su isto pocele glavobolje ima 10 dana traju. Znaci svaki dan osjecam taj neki pritisak u glavi.. I kao da neka velika zila kuca u glavi. 
    Takodjer imam te bijele mrvice. 🤨

mimoza
    02. Siječanj 2020. 12:12

Tiki znaci da je kupnja jastuka dobra investicija? Ja si mislim isto uskoro naruciti, ali hocu da usput narucim i ogradicu za krevetic i gnijezdo, pa ce mi ta teta napraviti i jastuk za dojenje. To cu sve sad krajem mjeseca kad dodjem dole na odmor. 

🌼TiKi🌼
    02. Siječanj 2020. 12:16

Mimoza meni je super, dosta je udobnije za spavanje, a ujesno je i jastuk za dojenje pa ce posluziti i kasnije. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Fluffy
    02. Siječanj 2020. 12:41

Zara, ima...trebalo bi biti u svim bolje opremljenim. Ako ne imas i aqua maris strong, ali malo je cijenovno neisplativiji od ovog sterimara. :)

02. Siječanj 2020. 12:52

lola777

mrvičak

Jutro evo mene s pregleda. Nuhalni je 1cm, bpd je 22, beba duga 61. Po uzv sam 12+4. Znači dva dana manja beba. Jel ovo sve ok jer od dr nisma neku povratnu dobila?
    Bilo nas je jako puno i pregled je trajalo doslovno 5 minuta, ako i toliko. Da nisam pitala je li sve ok ne bi mi bi rekao. Samo me onako ružnim tonom pitao da šta ću ja na kombiniranom kad imam manje od 35 godina.
    Mrvicak mjere su ti bas idealne ta taj tjedan. Zato nemaj brige. Joj kako je lako reci drugima.Ja imam danas pregled i tolika me nervoza drzi.

Hvala ti draga, i sretnoo 👐❤️

yvette
    02. Siječanj 2020. 12:52

mmmmm

Zaraa

mmmmmmeni je stalo cim sam se digla pa sam sad oke…a za radit neznan… ja bi mozda radije ostala doma odmarala jedan dan pratila situaciju nego posli se pitala sta bi bilo da sam ostala.
    Jedan dan te nece ubit. Lipo miruj, odmaraj.

Uspila san dobit doktora.. on sumnja na pijesak ili kamenac u bubrezima, spominja je i neki spazam al nisam ga bas to uspila shvatit..ugl kontrolu urina da vidimo sta kaze…

I sta se tice ginekologa, socijalnih i privatnih..ja vodim u privatnika i tek sam nedavno saznala da moram bit u socijalnog..sta da radim, da se narucim u socijalnog i da ne spominjem privatnika ili

Ja isto vodim trudnocu kod privatnika, a socijalni mi sluzi za davanje uputnica. Privatni napise u trudnicku sto sve moram vaditi, dodem kod socijalnog i njegova sestra da bez problema uputnice. 

Rose1
    02. Siječanj 2020. 13:04

Lola  sretnooo na pregledu!!!

💙

02. Siječanj 2020. 13:04

yvette

mmmmm

Zaraa

mmmmmmeni je stalo cim sam se digla pa sam sad oke…a za radit neznan… ja bi mozda radije ostala doma odmarala jedan dan pratila situaciju nego posli se pitala sta bi bilo da sam ostala.

Uspila san dobit doktora.. on sumnja na pijesak ili kamenac u bubrezima, spominja je i neki spazam al nisam ga bas to uspila shvatit..ugl kontrolu urina da vidimo sta kaze…

I sta se tice ginekologa, socijalnih i privatnih..ja vodim u privatnika i tek sam nedavno saznala da moram bit u socijalnog..sta da radim, da se narucim u socijalnog i da ne spominjem privatnika ili

Ja isto vodim trudnocu kod privatnika, a socijalni mi sluzi za davanje uputnica. Privatni napise u trudnicku sto sve moram vaditi, dodem kod socijalnog i njegova sestra da bez problema uputnice.

Da, vidim da dosta trudnica tako radi.. vidit cu, prvo je trebam dobit na telefon a samo to je nemoguca misija

02. Siječanj 2020. 13:22

yvette

mmmmm

Zaraa

Ja sam prezadovoljna sa svojom socijalnom. Ona je baš stručna, al eto rekla je da kombinirani odradim ipak u Petrovoj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.