Dora haha jos sam ti ja ovo blago rekla haha ipak te ne poznajem, pa ne znam kako ces reagovati 😂 Ali, ako jos jednom vidim da si nesto radila, gotova si 😂
Hahahahah 🤭😘
Tiki predobro jedva cekam iskusit isto!!
Malina, jaoo bas dugo cekas saznat, nadam se da cete saznat na staru godinu, bio bi to bas lijep kraj godine i pocetak nove
Cure, gotov nalaz urinokulture, nosila sam dva dana zaredom mokracu, oba nalaza kazu STERILNO. odma mi je laknilo. Nema vise one zloceste bakterije. 🙏🙏🙏🙏🙏
Iako znan da se ona moze pritajit pa cu za svaki slucaj nastavit sa cajom od brusnice. Ne skodi mi, dapace.
💞girl💞
Evo jos jednog muskica u grupi 🙂 Kaze dokica da ne bi ona tvrdila jos 100 % al ono, vidi se piso i jajca iz aviona 😂😍 Mali je jako sretan sto ce dobit bracu, kaze da si je to zelio 😃 Ovako ostalo je sve ok. Slijedeci pregled anomaly scan za 5 tjedana. Treba sad i to docekat...
Cure, gotov nalaz urinokulture, nosila sam dva dana zaredom mokracu, oba nalaza kazu STERILNO. odma mi je laknilo. Nema vise one zloceste bakterije. 🙏🙏🙏🙏🙏
Iako znan da se ona moze pritajit pa cu za svaki slucaj nastavit sa cajom od brusnice. Ne skodi mi, dapace.
Super!!! Ajde bas mi je drago, a i da si danas bolje :) samo neka ostane tako! :(
Žuža cestitam!!!
Rose, Dora hvalaa
Je je danas san bas odlicno, mucnine su skoro pa nestale, ubiti skuzila san da kad pojeden nesto mlijecno onda mi jos bude muka... pa to izbjegavan i super san, povracal nisan vec par dana. Nadam se da je krenilo to drugo tromjesjecje sta svi kazu da je najlipsi dio trudnoce. 🙏🙏 .ovako mi je skroz oke 😂❤
💞girl💞
Bome cure vrijeme prolazi....kao da sam jucer ugledala plus.
Za 6 7 mjeseci cemo uc na forum da vidimo koja je rodila😍
Jedva cekam
Sierrav da u pravu si. Za 6 - 7 mjeseci ćemo to pratiti, koja je rodila, koja uskoro treba roditi, baš lijepo 💙❤️ Jako se veselim tome 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji