Zaraa drago mi je da je sve ok sa urinom ☺️ Sad si se rijesila toga nadam se do kraja trudnoće 😁
Žuža čestitam od srca na dečkiću 💚
TiKi92 i ja jedva čekam osjetiti bebu, makar na taj način. 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo jos jednog muskica u grupi 🙂 Kaze dokica da ne bi ona tvrdila jos 100 % al ono, vidi se piso i jajca iz aviona 😂😍 Mali je jako sretan sto ce dobit bracu, kaze da si je to zelio 😃 Ovako ostalo je sve ok. Slijedeci pregled anomaly scan za 5 tjedana. Treba sad i to docekat…
Čestitam🤗🎉sve puno pisonja😂😂😂
💙
Koliko sad ima curica a koliko deckica u grupi? I bome stvarno leti vrijeme, vec sam debelo u 2.tromjesecju a kao da sam jucer vidjela drugu crticu ☺, i cini mi se da ce vec za 5.mj krenut polako radanje, da neke cure imaju termin krajem 5.mj, jedva cekam 😍
Ante 💙 Maro 💙
Jej super za urine, za preglede,cure i decke ❤️❤️❤️ da ja bas pocela na prste brojat 🙈🙈🙈bome vec za 5 mj pocinju cure sa terminima ❤️❤️❤️❤️vrijeme stvaaarno leti
Ajmo voditi neku evidenciju o spolu 😁 najbolje da dolje u opis svaka doda kada budemo sigurne u spol, pa cemo iduće god probati zbrojati
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Da, odlično bi bilo voditi evidenciju o spolu u potpisu!
Dora, da, točno tako, čekamo zdravu curicu ❤️😁.. Samo treba proći još tih 10-14 dana. Bilo bi brže da nema praznika i blagdana ☺️ pa da prije saznam rezultate niftya.
Curke, čestitam na uspješnim pregledima i saznanju spola bebača. Čini se da se omjer lagano izjednačava iako i dalje vode dečkići ☺️
Tea, mene tješi da su ta stezanja i bolovi sasvim normalni dio trudnoće osim ako je bol nepodnošljiva. Mislim da je sve u redu, ako nije prebolno.. Ako bol postane užasno jaka, posjeti liječnika..
Ja sam danas bila na domjenku i nisam mogla odoljeti prefinoj salatu od tunjevine. Nisam je pojela mnogo, ali malo me pere savjest. Nadam se da mi bebica neće zamjeriti.. 😥
Dođe mi da napišem skoro svakoj nešto, ali baš sam stalno u nekoj strci i zapravo ne mogu biti puno na forumu.. Baš mi je zanimljivo čitati vas..
Ovih dana samo krasne vijesti. Neka se i nastave ❤️
Curka je ❤
A što se tiče imena za curicu i dečka, mi ih imamo; za curicu Leni ❤️, a za dečkića Oskar 💙
Curka je ❤
Super za preglede cure 👏👏
Meni danas dosla migrena, 3 lupoceta sam popila ukupno, jedva sam se dovezla kuci. Evo sad se tek smirilo, iako mi jos jedna strana glave kuca onako, od jutra sam nikakva.
A nije ni cudo kakvo nam je vrijeme.
Nego, jel plnirate kupnju kakvu sad na snizenjima? Ja sam neki dan bila u benettonu i jeeedva odolila, kupovala sam za drugu djecicu oko sebe, ali sve si nesto mislim da cu ipak otici sutra ili u ponedjeljak po pokoju stvarcicu..
Meni danas dosla migrena, 3 lupoceta sam popila ukupno, jedva sam se dovezla kuci. Evo sad se tek smirilo, iako mi jos jedna strana glave kuca onako, od jutra sam nikakva.
Nego, jel plnirate kupnju kakvu sad na snizenjima? Ja sam neki dan bila u benettonu i jeeedva odolila, kupovala sam za drugu djecicu oko sebe, ali sve si nesto mislim da cu ipak otici sutra ili u ponedjeljak po pokoju stvarcicu..
A nije ni cudno nazalost od ove juzine☹nadam se da ces sutra biti puno bolje
Ja nista necu kupovati jos mjesecima, ali vjerujem da vecina hoce🤗
💙
Ja ne planiram nista kupovati, imam sve od malog. Eventualno ako bude curica kupim par rozih komada tamo kasnije jer kad sam za njega kupovala sve sam uzimala neutralno. Iduci pregled ce mi bit sa 16+4, pa se nadam ako se dobro namjesti da cu znati spol tada😊
Sortiraj odgovore
Najstariji