LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    20. Prosinac 2019. 12:55

Luna999

Curke, nekako bas i nisam ukljucena u zadnje vrijeme jer sam sva nikakva, mozda jer sam vec 3 mj nezaposlena, pa ludim… decko mi je samo vikendima doma pa dodatno ludim, hahah…. ali svakako procitam sve vase postove!
    Čestitam svima na super pregledima!😊
    Nova curica i decko, bas super!
    Rose,u kojem si tjednu da si saznala spol vec? Obican uzv ili nifty?
    Moj je u ponedjeljak i bas me muci iscekivanje, cak vise nego prije prvog pregleda!!! Bit ću tad 11+1…
    Uhh😄
    Btw.neko vrijeme se nisam javljala radi mucnina, vi pisete kak vam je zlo, pa meni dode jos vise zlo, pa sam preskakala te postove😂😂😂

Hahaha  samo ti preskoci od cega ti muka! 
    A jel imas kakve knjige il serije il nesto cime bi si vrijeme malo ubila? Jel moras ti mirovat il mozes izac malo van prosetat i tak? :) Bit ce super u pon, to je evo iza ugla!

20. Prosinac 2019. 12:57

Mi nismo još razmišljali o imenima. A i čak bi mogli polagamo jer ćemo se potuči do 7.mjeseca sigurno hahaha
    Kada ste kod hrane. Nikada prije nisam kuhala večeru, a sada sam svaku večer uz štednjak i nešto kuham. Sinoć lazanje, preksinoć torteline, noć prije pizzu...Ima da budem mala buhtlica

Luna999
    20. Prosinac 2019. 12:59

Dora4

Luna999

Curke, nekako bas i nisam ukljucena u zadnje vrijeme jer sam sva nikakva, mozda jer sam vec 3 mj nezaposlena, pa ludim… decko mi je samo vikendima doma pa dodatno ludim, hahah…. ali svakako procitam sve vase postove!
    Moj je u ponedjeljak i bas me muci iscekivanje, cak vise nego prije prvog pregleda!!! Bit ću tad 11+1…
    Uhh😄
    Btw.neko vrijeme se nisam javljala radi mucnina, vi pisete kak vam je zlo, pa meni dode jos vise zlo, pa sam preskakala te postove😂😂😂

Hahaha samo ti preskoci od cega ti muka!
    A jel imas kakve knjige il serije il nesto cime bi si vrijeme malo ubila? Jel moras ti mirovat il mozes izac malo van prosetat i tak? :) Bit ce super u pon, to je evo iza ugla!

Fala Bogu pa su prestale mucnine...tu i tam dode odbojnost prema hrani, onak da ne znam kaj bi jela.
    A radim ko trener gimnastike 2 puta tjedno po 4 treninga, tak da mi je to najveca zanimacija. Inace da, ful volim citati knjige, setati... Ak svejedno se osjecam lose nekako :/ 
    Ne moram mirovat, nema hematoma

Dečkić💙

Dora4
    20. Prosinac 2019. 13:01

Mislim da je to sve normalno, nekad neki period dodje, kako i inace u zivotu, tako pogotovo pod utjecajem silnih hormona  nadam se da ce te pustit ubrzo!

Luna999
    20. Prosinac 2019. 13:32

Dora4

Mislim da je to sve normalno, nekad neki period dodje, kako i inace u zivotu, tako pogotovo pod utjecajem silnih hormonanadam se da ce te pustit ubrzo!

Hvala tiii😘

Dečkić💙

mimoza
    20. Prosinac 2019. 13:32

Dora haha jos sam ti ja ovo blago rekla haha ipak te ne poznajem, pa ne znam kako ces reagovati 😂 Ali, ako jos jednom vidim da si nesto radila, gotova si 😂 

Rose1
    20. Prosinac 2019. 13:43

Luna999

Uhh😄

Danas, 11+5 , ful se vidi pisulinac, tako je beba namjestena da se super sve vidi, ali jako je rano pa kaze da moze biti i klitoris. U pon radim nifty

💙

Rose1
    20. Prosinac 2019. 13:45

mrvičak

Mi nismo još razmišljali o imenima. A i čak bi mogli polagamo jer ćemo se potuči do 7.mjeseca sigurno hahaha
    Kada ste kod hrane. Nikada prije nisam kuhala večeru, a sada sam svaku večer uz štednjak i nešto kuham. Sinoć lazanje, preksinoć torteline, noć prije pizzu…Ima da budem mala buhtlica

Bas si vrijedna😉 ili bolje reci gladna😉😂meni se tako ne da kuhati, a inace volim...a jesti volim uvijek iako sam mrsavica

💙

20. Prosinac 2019. 13:47

Joj curke, blago vama, mi jos uvijek ne znamo spol!:D idem na pregled 31.12.,pa ako tad ne saznam,onda ne znam.. :D
    Ja svoje vitamine popijem najcesce predvecer nakon jela,najsigurnije mi je to... patila sam od velikih mucnina do maloprije i ne zelim riskirati ... jos uvijek tesko perem zube

🌼TiKi🌼
    20. Prosinac 2019. 14:04

Mimoza da, sad pocinju napadaji gladi, sinoc sam pojela tri banane od jednom 😱, nadam se samo da nece kile ici puno gore, trudim se jesti raznovrsno i dosta voca, slatko izbjegavam.
    Dora prva mi je beba, ali je po uzv 4 dana naprednija. To sam sinoc prvi put osjetila, bas kao pucketanje mjehurica i neko skakiljanje, posteljica mi je nisko dolje pa mozda i zato 😇🥰

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.