Rose super za dobar pregled. Taj s 12tt mi je bio nekako najstresniji i kad sam njega prosla, bas mi je pao kamen sa srca i proslo je vecina briga koje sam ranije imala. Pokusaj sad vise uzivati.
Vrapcic ja takodje i dalje imam mucnine i mislim da sam jedna od onih koja ce to imati cijelu trudnocu. Tvoji simptomi puno lice mojima, tako da je mozda i kod tebe decko 😊
Vrapcic ma mene samo nervira sta svak od njih vuce svoju politiku, i svak tvrdi da je u pravu 😂
Rose cestitam na urednom pregledu.
💞girl💞
Mrvicak, Mimoza hvalaaaa, i izgleda da je deckic, vidi se pisonja, bocno se nsmjestio, spavao...ljencina😂😂😂
💙
Ja sam očito srtnica zbog kose i noktiju. Lice mije isto ok. Al zato leđa, užas!! Puna upaljenih prištića, al s obzirom što jedem i koliko jedem uopće me ne čudi. Dobro uopće više mogu ući u svoje hlače, hahaha.
Ja sam sanjala preksinoć porod, a sinoć da sam bila na kombiniranom (neću uopće u detalje jer ne vjeruje što sam sve ubacila u san), ugl. najbitniji je dio gdje čitam nalaz i na jednom dijelu piše da je dijete pokupilo 89% maminoga, a ja sretna ko prasica ahhahah
Hahahaha, bebica sva na mamu😂❤
hahah to je najbitnije!! Bože, smijala sam se samoj sebi jutros. Kako smo sve lude od ovih trudničkih hormona. Ja ne mogu dočekati 2.1., stalno gledam kalendar, ne bih da ću ubrzati na taj način dolazak tog pregleda.
A svims nam isto, ja sam danas bila komica dok nisam cula da je ok...zato ovdje kukamo😂😂😂
💙
Vrapcicma mene samo nervira sta svak od njih vuce svoju politiku, i svak tvrdi da je u pravu 😂
Rosecestitam na urednom pregledu.
Hvalaaaa
💙
Rose1 cestitam!!! Super vijesti, bas mi je drago! :) i jos se spol vidio tako rano, predobro! sad zbilja mozes uzivat i bit mirna za blagdane! Odradis jos i taj nifty ali to je sad reda radi..
Rose čestitam na uspješnom pregledu :)
Imam pitanje u vezi s urinom ako je netko imao takvu situaciju. Sve mi je uredno, osim što mi piše da imam mnogo amorfnih soli, Gin mi je na godišnjem, pa ne znam je li to nešto opasno da idem nekom tko ga mijenja..
Rose1cestitam!!! Super vijesti, bas mi je drago! :) i jos se spol vidio tako rano, predobro!sad zbilja mozes uzivat i bit mirna za blagdane! Odradis jos i taj nifty ali to je sad reda radi..
Hvalaaaa!!! Da, bocno se okrenuo i ful se vidi😂kaze da moze biti klitoris, ali da je poprilicno sigurna da je decko
💙
Cureee, evo me s pregleda, sve super😊❤ 11+5,u pon nifty…ajme koliko mi je lakse
Super 🧡🧡🧡
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mimoza draga nadam se da će nam uskoro prestati te mučnine, možda ih se uskoro riješimo 🙄 A bilo bi lijepo da je dečko, curka bi također bila super, no u 12.tjednu na uzv mi nekako došlo da je dečkić... Kako će se vaš dečkić zvati, imate li ime? 💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji