super cure za preglede... mene dan drži mučnina i podrigivanje , a jučer mi ništa nije bilo... tako da nema pravila izgleda.. mada mi je najgora kad sam gladna, sjećam se s malom nisam imala apetit sad ne vidim da ga nemam hahaha
Vrapcic mi smo isto prizeljkivali da bude decko, nekako se bolje s njima snalazimo, ali sigurno bismo za drugo dijete htjeli curu haha. Iako ovo jos nije sigurno, jer je relativno mali plod jos uvijek. Imamo par imena, ali jos nismo odlucili skroz, za sad je Leon favorit.
Vrapcic, evo ja uskoro ulazim u 14.tjedan ali i dalje imam mucnine.. takoder bi voljela da je deckic, za njega imamo ime spremno, Jakov. Za curicu nismo ni razmisljali, imamo sina vec pa bi mu htjeli bracu, ali ako bude curka mislim da ce ostatak obitelji biti presretan, pogotovo s muzeve strane jer mi svekar i svekrva za sad imaju 6unuka, nema curke jos nijedne.
Curke imate li mučnine od Elebaby, od danas bi ga trebala početi piti. Frka me obzirom na moje mučnine... Imate li savjet?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic, evo ja uskoro ulazim u 14.tjedan ali i dalje imam mucnine.. takoder bi voljela da je deckic, za njega imamo ime spremno, Jakov. Za curicu nismo ni razmisljali, imamo sina vec pa bi mu htjeli bracu, ali ako bude curka mislim da ce ostatak obitelji biti presretan, pogotovo s muzeve strane jer mi svekar i svekrva za sad imaju 6unuka, nema curke jos nijedne.
I naš će biti Jakov ako bude dečko :)
Mimoza lijepo ime 💙 Eto sad dečko, pa sljedeća runda jedna curica ❤️
Ivcy1306 žao mi je da i ti imaš mučnine, koma... Ime je lijepo 💙 Ako mi budemo imali dečka zvati će se Antun ☺️ A ako bude curka onda će biti Sofija.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke imate li mučnine od Elebaby, od danas bi ga trebala početi piti. Frka me obzirom na moje mučnine… Imate li savjet?
Ja pijem,kao nastavak na Elenatal, i dobar mi je, nemam mucnina niti ikakvih nuspojava.
Hvalaaa cure!!!
Meni mucnine isto zadnje dane, ali nije strasno...u pocetku ih uopce nisam imala
💙
Ja pijem prenatal novalac i nije mi.muka od njih...nakon jela popij
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji