Malome sam narucila tortu jer zeli posebnu heheh
Ma nekako cemo to smisliti
Gle mi smo na 5 min od mora.
Nas dvije smo sa klincima isle u 8 i bile do 17-18 kako koji dan.
U dubokom hladu, kraj mora je uvijek povjetarac i u hladu nikad nije toplo.
U more smo isle do 10 sati i onda 2 puta prije nego smo isle doma. Djeca su uzivala,spavala ,puzala,igrala se. Ma najljepse ljeto jer smo oba dvije bile na porodiljnima i cijeli dani su bili aamo za to.
I sad nedjeljom idemo mi (muz mali i ja) sa ekipom na cijeli dan. Uvijek u hladu. Sunce vidimo samo u moru ☺️ i ja koja se idem malo prziti jer meni pase sunce ☺️
E sad vama ce ih biti 2 , treba sve viditi u tom trenutku kako ce vam biti, ali hej rusi nam dolaze sa bebama od 15 dana 🙈🙈🙈🙈 pa valjda i mi mozemo sa nasima ahahah
Hahahahha bas si me nasmijala sa rusima!
Jao divno li vam je bilo, a i bit ce opet!!
Istina je. Imala sam salon tamo di dolazi 80%rusa. One doslovno rode i dolaze tu i budu 2-3 mj.
I svako drugo ljeto dolaze sa novim bebama 😂😂
Jutro zene,
ovo vrijeme mi je grozno, vrti mi se u glavi i samo bih spavala. Tegoba bez, samo jedem. Sva sreca pa mama pece vecinu kolaca, a tata odojka i da su pet minuta od nas, tako da meni ostaje napraviti samo jos francusku i medenjake za Bozic. Ostalo ce nam oni dati.
Sto se tice mora, i ja sam planirala da bismo otisli malo, ali muz misli da ce bebac biti premali pa kako ce na put i sve ostalo. No, mozda ga nagovorim da odemo malo pocetkom 9.mj., on tek tada moze dobiti godisnji ionako.
Narucila sam si jastuk onaj za trudnice i dojenje, postalo mi je tesko spavati, leđa me bole i nikako se namjestiti. Nadam se da ce mi biti lakse s njim.
Tocka eto, drago mi je da si uspjela pronaci otkucaje svoje bebice❤️. Treba malo vjezbe dok se ne skuzi sistem, a kako beba raste bit ce ti sve lakse naci.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Svakako mislim da je lakse proci put sa malim bebacem nego ono 7-12 mj kad pocinju imati odbojnost od voznji pogotovo duzih ☺️ vrijeme da uzzzzas. Ovdje jugo dere sve mi vani nosi, 🙈
Cure kaj da napravim? Mala mi je skocila na trbuh dosta jako.. brinem se da nije nesto s bebom.. ništa me ne boli al bas je s koljenima skocila i bas na dodji dio trbuha
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ako te slucajno krene bolit -odmah na hitnu, nemas sta razmisljat! Nadam se da nije nista opasno, bebica je taman negdje pri dizanju kod pubicne kosti, najvjerovatnije ju nije ni dotakla
Cure kaj da napravim? Mala mi je skocila na trbuh dosta jako.. brinem se da nije nesto s bebom.. ništa me ne boli al bas je s koljenima skocila i bas na dodji dio trbuha
Ajoj... :/
Da odes u ponedjeljak da te za svaki slucaj pogleda ginekolog? Slazem se s Dorom da vjerojatno ne moze biti nista, ali za svaki slucaj?
Dečkić💙
Pozdrav cure, joj i ovdje je pretoplo i prevedro vrijeme za ovo doba godine. Super je to za duge setnje i hodanje gradom, al ja sam ipak za snijeg i minuse pred Bozic 🤨
Mi planiramo sa bebom od dva mjeseca ici za Hr 1200km i nakon toga i na more. Samo praviti sto cesce pauze, mijenjati bebi polozaj i polahko. More vec jedva cekam 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji