LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    21. Prosinac 2019. 06:20

Dora u ponediljak je kontrola, nikako docekat,  samo da bude sve ok.
    Znan da je normalno da boli, sve se pomice rasteze, sire se ligamenti koji "drze" maternicu, sve ja to u teoriji znam ali u stvarnosti odma me uvati panika, raspolozenje mi padne 300%..
    Mozda da pocnem pit magnezij, vidim da ga mnogo cura koristi za opustanje maternice. Bas cu pitat gin u ponediljak. 
    Ps tako i meni, malo boli u maternici, malo sastrane, malo u "njoj" malo oko nje...  ali da vrag nr cuje mucnine i riganje su stale, pocela sam se osjecat bas super! (A sad me i toga straj, onako dok je bila mucnina kao sigurna sam sve je ok. (Ko bi meni ugodio 😑😑)
    Rose obicno traje tako po 10ak min i stane, pa neznan jel vise umsiljan ili boli, ili nije. Ili osjecam ili ne osjecam... kad me tako zaboli legnem i pravim se mrtva. Pocela san zadnjih par dana bas intezivno hodat po kuci, sidit, neznan jel nozda ima vezr sa tim, nr mislin nista lose, nego ipak san lezala skoro 2 miseca pa mozda mi sad svaki mali napor predstavlja " opterecenje" . Neznan ovo buban bezveze  vatan se za slamku...

💞girl💞

21. Prosinac 2019. 06:55

Jutro cure! Imam pitanje vezano za spotting. Trudna sam tek 4+4 (mislim da sam dobro izracunala. Prekjucer mi se pojavio jedva vidljiv smeckasti iscjedak. Jucer se malo pojacao (postao smedjiji)i kroz dan ostavljao trag na ulosku (par tocki) i kod brisanja bi ostajao trag na papiru. To se nastavlja i danas. 
    Jel netko imao takvo iskustvo? Bi se trebala brinut? 

Rose1
    21. Prosinac 2019. 06:57

Zaraaa da, da, pij magnezij i ja popijem...bit ce to sve super,ali skroz te razumijem...ja sam valjda najveci panicar...kad boli, zasto boli...kad ne boli, zasto ne boli😂😂😂🙀🙀🙀
    Uzmi i normabel kad je potrebno da te smiri, ja to ne pijem, ali znam da to svi savjetuju

💙

Amelie 1
    21. Prosinac 2019. 07:19

Zaraa mene grci ujutro i navecer bas dosta, pijem magnezij i popusti mi od njega.

Amelie 1
    21. Prosinac 2019. 07:22

Red Robin dobrodosla! Ja nemam nikakva iskustva s krvarenjem pa ti nemam sta pametno reci. Za pregled mislim da je definitivno prerano. Mozda najbolje da nazoves svog ginekologa i objasnis mu situaciju. Mozda te stavi na duphastone ili utrice... u svakom slucaju ja bi na tvom mjestu zvala doktora.

• Bebac24
    21. Prosinac 2019. 08:02

Jutro, ajmee ovo vrijeme je za izluditi vani 😥😥imate vi uopce osjecaj da je za par dana Bozic? 
    Zaraa ma mislim da se ne trebas toliko brinuti oko trenutnih bolova. 
    Ja sam se jucer bas zezla. Dosao postar , narucili malom veliki dip , kutija skoro veca od mene, i morala sam pomoc postaru to iskrcat jer sam bila sama doma. 
    Odmah me poceo trbuh boliti, pa sam popila magnezij i odmarala. 
    Tako da, stvarno te mozda sad vise bolucka jer si se pocela napokon kretati ☺️

Dora4
    21. Prosinac 2019. 08:30

Zaraa sigurno ti je i od vise kretanja, jako dugo si lezala, ajde pregled je za 2 dana pa ces odahnut!! Nadam se da te umirlo ovo kad si procitala da nam je svima isto 
    RedRobin mozda da usporis tempo za vikend i u pon se svakako javis dr., kako je Daisy napisala da ti propise malo neki progesteron, oni su cuvari trudnoce i vecina nas je ovdje u pocetku, a dobar dio jos uvijek uzimala/uzima utrogestan, duphastone, nesto sto pomaze...
    Bebac mene ubija vrijeme, a opcenito ovo oko Bozica obozavam i poklone kupovat i kitit po kuci, a sad sam nikakva od tih cestih glavobolja..

Cure moje, meni ne ide u glavu da je Bozic za 3 dana, jos mi je svjeze u glavi kako sam na plazi molila Boga samo da nam ostvari zelju i da upali taj zadnji ivf i da sam trudna do Bozica i nevjerovatno mi je da cu na Badnjak bit 14tt, koje cudo!!! Hej i da cu drugo ljeto na toj istoj plazi biti s nasim bebama!!!!!

• Bebac24
    21. Prosinac 2019. 08:41

Dora da i ja tako. Inace sam po trgovinama kupujem, spremam. A sad... Trgovinu vidim jednom tjedno. Ni jedan poklon nisam kupila u trgovini, osim djeci kad smo bili u TS. 
    Niti nisam nista jos zamotala a mali vise ne ide u vrtic. Stvarno neznam kad cu to sve. 
    Mama mi ima u pon rodjendan, sutra bi trebala tortu raditi, mislila madaricu za Bozic, a mali mi 27 ima rockas pa neznam kako to iskombinirati da ne moram 2 raditi hehe. Joooj. A ja na kaucu u vecini. O spremanju necu ni pricati. Dobro da je bor okicen vec 3 tjedna ahahah
    Joooj daaa ❤️❤️❤️ stvarno vrijeme leti. Ja sam neki dan rekla da sam 12 tt , i idem u aplikacijj a ono 14 😂  

• Bebac24
    21. Prosinac 2019. 08:42

Jedva cekam plazu 🥰
    Kad sam rodila sina taman po ljeti je imao 6-7-8 mj i kunjada i ja skupa skroro svaki dan isle na kupanje, ovo ljeto cemo opet 🥰 njena mala ce imati 8-9-10 mj a nase pile ce bit malo ali svaki dan na moru sigurno 🥰

Dora4
    21. Prosinac 2019. 08:53

Jao koliko dogadjanja! Mozda da ti napravis tortu za mamu, a ona za malog 🤭 
    Moga muza brine jer ja stalno govorimo da mi palimo na more u 8.mj, a kako mi je termin krajem 6., kao jel prerano? Meni se nekako cini, ako su bebe dobro, samo im moze koristit morski zrak, a i ni nas dvoje nikad nismo na najvecem suncu na plazi pa tako ne bi ni s djecom isla..mislim sta bi da zivim na moru? Bili bi na plazi non stop, jel tako? Mozda jedino put od par sati do mora..ali opet, stanes, malo ih izvadis iz sjedalice, ponunas, podojis i idemo dalje  lijepo sam to zamislila, sta ne? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.