Bas su vam lijepa imena :) nama se svaki tjedan svidja nesto drugo, a obje smo uvjereni da ce bit decki ili makar jedan decko hahah
Meni se od kad pijem almageu (onu koja ima i omegu3) zna dizat zeludac po ribljem ulju onako, fuj, najbolje mi je kad pojedem uz nesto kruhasto i to usred jela..
Opet mi je malo smeckasto na ulosku, jucer niti tockica, nadam se da me ne ceka jos koji izljev krvi, al moram priznat da sam i tempo pojacala cim sam malo stala na noge..evo i sad nesto obavljam, ali mislim da cu ostatak dana bome strogo odmirovat
Hej cure. Kod mene sve po starom. Sad sam u pred bozicnom ludilu. Digla sam se iz kreveta konacno pa obavljam sve polako. Malo odmorim pa dalje i tako. Cestitam na super pregledima, novim deckicima i curkama i neka sve i dalje bude tako pozitivno.
Mucnine i mene povremeno uhvate, ali sad je kod mene vise glad zastupljena pa stalno nesto jedem. Jucer kad sam legla sam osjetila neko skakiljanje ispod pupka i kao da neki mjehurici puckaju, jel moguce da je to beba vec?
Nas malac ce biti Gabriel 💙
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Vrapcic mi smo isto prizeljkivali da bude decko, nekako se bolje s njima snalazimo, ali sigurno bismo za drugo dijete htjeli curu haha. Iako ovo jos nije sigurno, jer je relativno mali plod jos uvijek. Imamo par imena, ali jos nismo odlucili skroz, za sad je Leon favorit.
I meni Leon❤
💙
Dora bas sam citala sta si pisala zadnjih dana, koliko si bila u pokretu, a dobila si preporuku za mirovanje. Znam da je tesko, ali moras to uciniti, nema svrhe ici protiv svog tijela. Polahko i pomalo se kreci i radi, ali smanji tempo.
Tiki sad cemo mi tek poceti dobivati prave kile, ja bih isto stalno jela, ali sam se ogranicila na 3 obroka i to sto zdravija. Dosta sam brljala s hranom.
Jedva cekam da osjetim te pokrete u trbuhu, al ja ih ne ocekujem prije Nove Godine uopste.
Ajme hormoni, Tiki sad sam se rascmoljila, to je sigurno beba!!! Tocno tako kako si opisala pucketanje mjehurica kazu da se osjeti..jel ti to prva bebica? Ja sam mislila da se u prvoj T kasnije krene osjetit..ovo je divno!!
Curke, nekako bas i nisam ukljucena u zadnje vrijeme jer sam sva nikakva, mozda jer sam vec 3 mj nezaposlena, pa ludim... decko mi je samo vikendima doma pa dodatno ludim, hahah.... ali svakako procitam sve vase postove!
Čestitam svima na super pregledima!😊
Nova curica i decko, bas super!
Rose, u kojem si tjednu da si saznala spol vec? Obican uzv ili nifty?
Moj je u ponedjeljak i bas me muci iscekivanje, cak vise nego prije prvog pregleda!!! Bit ću tad 11+1...
Uhh😄
Btw.neko vrijeme se nisam javljala radi mucnina, vi pisete kak vam je zlo, pa meni dode jos vise zlo, pa sam preskakala te postove😂😂😂
Dečkić💙
Mimoza hahahaha obozavam te!! Pravo prijateljski "gledam te sto radis i sutim, al sad ces cut svoje" primirujem se, obecajem!!
Btw. Mi vec skoro pa sigurno znamo imena, ako bude curica, bit će Una💓, a dečić Mateo💓
Dečkić💙
Sortiraj odgovore
Najstariji