LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tocka_tockica
    20. Prosinac 2019. 21:20

Pozdrav cure! Vodim da sve danas lijepe vijesti i nas mi je to drago za procitati! Mene moja dvogodisnjakinja zeza na najjace.. mislim da cu ispalit na zivce do kraja kraj nje.. bas je temperamentna i tvrdoglava i stvarbo iskusava granice mojih živci. Nego pitanje za vas koje kotistite baby w. Ja sam sad u 14.tt i kao vec bi trebala lijepo cuti otkucaje.. ja ih ne cujem.. cujem da se bebica meskolji jer onda nekak sve pocne krcati, al bas da uspijem ulivit da cujem otkucaje to ne.. uspijem samo ulovit broj otlucaja na sekundu dvije tei i to je to.. 9.1.imam pregled gdje ce prije uzv-a i svega provjeravat otkucaje  s doplerom i to mi je uzasan stres i to mi je najgori dio pregleda.. a na tom njihovim dopleru se tolko glasno cuju otkucaji da idzvanja obicno cijela cekaonica..  

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

• Bebac24
    20. Prosinac 2019. 21:33

Tocka_tockica

Pozdrav cure! Vodim da sve danas lijepe vijesti i nas mi je to drago za procitati! Mene moja dvogodisnjakinja zeza na najjace.. mislim da cu ispalit na zivce do kraja kraj nje.. bas je temperamentna i tvrdoglava i stvarbo iskusava granice mojih živci. Nego pitanje za vas koje kotistite baby w. Ja sam sad u 14.tt i kao vec bi trebala lijepo cuti otkucaje.. ja ih ne cujem.. cujem da se bebica meskolji jer onda nekak sve pocne krcati, al bas da uspijem ulivit da cujem otkucaje to ne.. uspijem samo ulovit broj otlucaja na sekundu dvije tei i to je to.. 9.1.imam pregled gdje ce prije uzv-a i svega provjeravat otkucaje s doplerom i to mi je uzasan stres i to mi je najgori dio pregleda.. a na tom njihovim dopleru se tolko glasno cuju otkucaji da idzvanja obicno cijela cekaonica..

Joooj kad se sjetim ctg sa malim... Mene uvjek panika lovila od tog zvuka koliko se to cuje jako 😂 ni ja jos bas ne cujem ,mozda ono dve tri sek da cujem jace otkucaje ali odmah pokaze pa mi je svejedno. A kako se okrece i luduje uvijek cujem. Evo sad nisam 3 dana slusala, sutra bi mogla hehe

🌼TiKi🌼
    20. Prosinac 2019. 21:37

Tocka ja ih bas jako cujem, tocno na pola puta između simfize i pupka, malo nakosim uređaj i stisnem malo, probaj tako. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Tocka_tockica
    20. Prosinac 2019. 21:39

Bebac24

Tocka_tockica

Pozdrav cure! Vodim da sve danas lijepe vijesti i nas mi je to drago za procitati! Mene moja dvogodisnjakinja zeza na najjace.. mislim da cu ispalit na zivce do kraja kraj nje.. bas je temperamentna i tvrdoglava i stvarbo iskusava granice mojih živci. Nego pitanje za vas koje kotistite baby w. Ja sam sad u 14.tt i kao vec bi trebala lijepo cuti otkucaje.. ja ih ne cujem.. cujem da se bebica meskolji jer onda nekak sve pocne krcati, al bas da uspijem ulivit da cujem otkucaje to ne.. uspijem samo ulovit broj otlucaja na sekundu dvije tei i to je to.. 9.1.imam pregled gdje ce prije uzv-a i svega provjeravat otkucaje s doplerom i to mi je uzasan stres i to mi je najgori dio pregleda.. a na tom njihovim dopleru se tolko glasno cuju otkucaji da idzvanja obicno cijela cekaonica..

Joooj kad se sjetim ctg sa malim… Mene uvjek panika lovila od tog zvuka koliko se to cuje jako 😂 ni ja jos bas ne cujem ,mozda ono dve tri sek da cujem jace otkucaje ali odmah pokaze pa mi je svejedno. A kako se okrece i luduje uvijek cujem. Evo sad nisam 3 dana slusala, sutra bi mogla hehe

Neznam.. bas mi je cudno jer se jos uvijek  moram pomuciti da mi bar brojku pokaze.. a bez pardona lovim svoje otkucaje i to na skoro cijelom trbuhu i mislim  si da to smeta da ne mogu čuti  bebicu jer su tolko glasni da se kraj njih stvarno nista ne moze cuti.  Ja sam ocekivala da se se to cuti kao na uzv-u kod doktora dok ti pusti.. a cini mi se da niej tak ili ja neznam koristiti w., a da nekaj ne stima to nit ne zelim pomisliti

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Tocka_tockica
    20. Prosinac 2019. 22:27

Eto konacno sam ih uspjela pronaci i cuti ❤❤ i bas su lijepo pravilni 😊

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Zaraa
    20. Prosinac 2019. 22:53

Curke, opet problemcici u mene. Imam bolove bas u predjelu maternice, koda cu procurit. 
    Ne boli konstantno, al zaboli na minut dva pa popusti.
    Ne svida mi se ta bol.
    Jel iko jos to ima, jeli to normalno ili? Ajme ja cu stvarno izludittt, cili dan odlicno, sad ovo. 😓

💞girl💞

Tocka_tockica
    20. Prosinac 2019. 23:16

Zaraa

Curke, opet problemcici u mene. Imam bolove bas u predjelu maternice, koda cu procurit.
    Ne boli konstantno, al zaboli na minut dva pa popusti.
    Ne svida mi se ta bol.
    Jel iko jos to ima, jeli to normalno ili? Ajme ja cu stvarno izludittt, cili dan odlicno, sad ovo. 😓

Neznam nista pametno za reci osim da ako mislis i sumljas da je nesto odes provjerit.. u prvoj t sam skiri svaka dva tjedna visila na hitnoj zbog koje kakvih bolova viroza itd. Uglavnim svaki put su me poslali doma i bula sam mirnija.. cula sam da je sve ok, dobila normabel za smirenje i svi sretni zadovoljni .. inace kak su mi se vec par dana mucnine skroz smorile danas u jutro sam zaborravila da sam trudna i bas lak velis neki filing ko da moram ptocurit.. i bas sam si mislila a da moram dobit, a tel onda mi je doslo iz gizice u glavu da sam trudna i isto sam si postavljala pitanje od kud sad ta cudna bol.. al je brzo prestala pa sam izignorirala. A koliko te jako boli? 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Zaraa
    20. Prosinac 2019. 23:29

Tocka a bas ona tupa bol ko kad tek dobijes pa jos nisu poceli grcevi, al evo sas stalo skroz. 
    Ja stvarno ludim.... opecena sam sa dva spontana pa sam zato sad paranoicna...

💞girl💞

Dora4
    21. Prosinac 2019. 05:22

Zaraa sigurno je sve u redu, u sigurnim si tjednima..kad imas pregled iduci? Ako je daleko, aj ti lijepo na hitnu i tamo da te pregledaju tih par minuta za dusevni mir!  pa ces onda imat neku smjernicu, aha ti i ti bolovi su okej, imala sam i prije i na pregledu je sve bilo dobro pa neces prolazit sve te strahove svaki put kad zaboli..
    Mene zbilja cesto dolje grci, os crijeva os bas u "njoj", ko pred stvari, ali mislim da je to sve normalno jer me od pocetka tako zna i zafrkat i na momente bas presjec, al sam odradila u ovih 13tt vec 4 uzva i svaki put sve okej i iskreno mirna sam dok boli upravo jer znam da je bolilo i prije tih pregleda pa je uvijek sve u redu, znaci ta bol je prirodna..
    Drzi se draga i nemoj mislit na ta prosla losa iskustva, ovaj put je sve okej i nista lose se nece dogodit ♡

Rose1
    21. Prosinac 2019. 06:06

Zaraa svi mi stalno osjecamo nekakve bolove i dok nijr jako, mislim da je sve ok...ali i ja se jsko zabrinem. Uvijek mozes na hitnu ili svom ginek pa ce te umiriti...sigurna sam da je sve super, a i kazes da je bol stala. Mene je prosli cetvrtsk solidno boljelo 10min i proslo

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.