LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    20. Prosinac 2019. 09:51

Ena206 nadam se da ćeš uskoro biti ko nova. Odmaraj se! Bit će sve dobro 🧡 Bitno da je beba dobro, sigurna sam da ti je lakše bilo kada su ti to rekli.
    Zaraa ti i ja smo obje danas ušle u 13.tjedan trudnoće 😍 Mene ti nekad zna mučiti  pečenje i žarenje jače, no nakon otprilike pol sata stane. A sve je ok s bebom. Rekao mi je dr  da je lako moguće da je povezano sa tri operacije koje sam imala, pa imam priraslica i ožiljaka unutra. Tako da se ne brinem oko toga. Je li tebi tvoj dr rekao termin poroda? 
    Anav05 čestitam na curici 💖

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    20. Prosinac 2019. 09:57

Što se tiče lica, noktiju i kose: nokti su mi čvrsti, lice koma jer jedem mliječne proizvode svaki dan zbog bebe,a inače mliječne proizvode ne jedem i ten mi je bio punooo bolji, po leđima (osobito gornja polovica) znam dobiti prištiće. Kosa mi dosta loša, vrhovi koma. Blijeda sam od svakodnevnih mučnina... Ukratko izgledam si jako loše 😔😮🙄 Koma.. Al proći će valjda uskoro... No definitivno nisam jedna od onih koja blista u trudnoći! 

Vrapčić123
    20. Prosinac 2019. 10:23

Curke meni mučnine ne staju...  😔😔😔😔 Kako ste bi sa mučninama? 

20. Prosinac 2019. 10:42

Vrapcic123

Curke meni mučnine ne staju… 😔😔😔😔 Kako ste bi sa mučninama?

Ja sam  računala da do 13.-og to potraje, al ti si evo 14.-i još te muče, Baš mi je žao.Ali znam da ima slučajeva gdje se to baš oduži

Zaraa
    20. Prosinac 2019. 10:57

Anavo vjerojatno, jutros se digla ko nova, u zadnja 3 miseca nisan se osjecala ovako dobro ka jutros, hah
    Dora procitam, alii đava je straj, ja odma mislin na najgore, bas se pripadnem, ali virujem da je bilo od nervoze jer nisan mogla zaspat do 3 sata, samo san razmisljala o tom rodaku, bas me potreslo...
    Rose bit cu mirna kad budem bebu drzala u ruci heh
    Vrapcici i ja san imala operaciju, isto san imala priraslice, mozda je stvarno od toga... ali mozda je i od nervoze, bas san bila ajme sinoc, a mozda i rasteze se sve. 
    Da je nesto lose virujen da bi bila i jutros ajme, a digla san se koo pticica, bas san odlicna!
    Sta se tice termina, dobila san tri termina. 27.6 po stvarima, 21.6 po uzv, a 19.6 po sad kombiniranom.
    Po stavrima sam danas punih 13 tt, a po konbiniranom punih 14. Tako da neznan ni sama... majkemi.

💞girl💞

Vrapčić123
    20. Prosinac 2019. 11:08

Zaraa tako ni ja nemam pojma, a valjda će nam u nekom trenu dati neki točniji termin 😂😂😂 ja ga uopće još nemam, a ti pak imaš tri termina 😮😂

Rose1
    20. Prosinac 2019. 11:09

mrvičak

Ja sam očito srtnica zbog kose i noktiju. Lice mije isto ok. Al zato leđa, užas!! Puna upaljenih prištića, al s obzirom što jedem i koliko jedem uopće me ne čudi. Dobro uopće više mogu ući u svoje hlače, hahaha.
    Ja sam sanjala preksinoć porod, a sinoć da sam bila na kombiniranom (neću uopće u detalje jer ne vjeruje što sam sve ubacila u san), ugl. najbitniji je dio gdje čitam nalaz i na jednom dijelu piše da je dijete pokupilo 89% maminoga, a ja sretna ko prasica ahhahah

Hahahaha, bebica sva na mamu😂❤

💙

Rose1
    20. Prosinac 2019. 11:10

Cureee, evo me s pregleda, sve super😊❤ 11+5,u pon nifty...ajme koliko mi je lakse

💙

20. Prosinac 2019. 11:15

Rose1

mrvičak

Ja sam očito srtnica zbog kose i noktiju. Lice mije isto ok. Al zato leđa, užas!! Puna upaljenih prištića, al s obzirom što jedem i koliko jedem uopće me ne čudi. Dobro uopće više mogu ući u svoje hlače, hahaha.
    Ja sam sanjala preksinoć porod, a sinoć da sam bila na kombiniranom (neću uopće u detalje jer ne vjeruje što sam sve ubacila u san), ugl. najbitniji je dio gdje čitam nalaz i na jednom dijelu piše da je dijete pokupilo 89% maminoga, a ja sretna ko prasica ahhahah

Hahahaha, bebica sva na mamu😂❤

hahah to je najbitnije!! Bože, smijala sam se samoj sebi jutros. Kako smo sve lude od ovih trudničkih hormona. Ja ne mogu dočekati 2.1., stalno gledam kalendar, ne bih da ću ubrzati na taj način dolazak tog pregleda.

20. Prosinac 2019. 11:16

Rose1

Cureee, evo me s pregleda, sve super😊❤ 11+5,u pon nifty…ajme koliko mi je lakse

bravoooo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.