hvala curke a da visjet cu do sutra mada imam canesten i znam da on moze u trudnoci al aj pricekat cu…
proud aaaaa ne spominji te bolove 😂😂😂😂
ena moguce i moje su ponekad bolne ali ne prejako bas te jako bolilo ili?
ja usisala i slozila suhi ves prasinu obrisala i vjerovale ili ne opet lezim jer jednostavno vise ne mogu vec pocelo boljeti…kad popusti ici cu van divan je dan pa u dvoristu da popijem kavicu
Pa onak, od 1do 10 boli ovo je bilo 8i pol, oštra bol..ma nije niš, brzo je prošlo i samo 2 ili 3 puta je bilo😘.
Ne forsiraj se ništa, samo laganini, nemoj ni do te granice da te stigne zaboliti.😘
ena uh pa onda te bome bolilo mozda ti neki zivac stisnio nemam pojma ak ti bude opet tako da te boli nazovi doktoricu...bolje provjeriti ☺
a ovo za ciscenje moram si pospremiti jbg sama sam s klincem i nemam mira lezsti ak je drlog ne mogu se opustiti
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena uh pa onda te bome bolilo mozda ti neki zivac stisnio nemam pojma ak ti bude opet tako da te boli nazovi doktoricu…bolje provjeriti ☺
a ovo za ciscenje moram si pospremiti jbg sama sam s klincem i nemam mira lezsti ak je drlog ne mogu se opustiti
😘😘😍😍, bit će sve ok, za točno mjesec dana ću i ja ustati iz kreveta(ak budem mogla😂😂), baš se veselim, onda ću biti 37t 😊
ena uh pa onda te bome bolilo mozda ti neki zivac stisnio nemam pojma ak ti bude opet tako da te boli nazovi doktoricu…bolje provjeriti ☺
😘😘😍😍, bit će sve ok, za točno mjesec dana ću i ja ustati iz kreveta(ak budem mogla😂😂), baš se veselim, onda ću biti 37t 😊
Mene samo zanima kako cemo ustat 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Joj draga i mene...ma volja će nam dati i snagu 💪💪💪💪, a planiram ići mami na rođendan 8.5. 😂😂, reko ak onda hoće može se i roditi ali ja idem😂😂
Joj draga i mene…ma volja će nam dati i snagu 💪💪💪💪, a planiram ići mami na rođendan 8.5. 😂😂, reko ak onda hoće može se i roditi ali ja idem😂😂
Ena, ja sam isto odlucila tocno na 37tt ustajem, sve cu si presloziti, pocistiti i onda mogu ic rodit! Ako rodim ranije bit ce onako kako su mi drugi slozili, a cistit ce mi neki servis, jbg! Nije ni to losa varijanta!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ivy predivna si i jos te stikl, svaka cast 😊 a na tortu su mi krenile sline, ne volim slatko ali ono bi mogla probati. Vrijeme je vani predivno, bas razmisljam otici van piti kapucino i citati knjigu 😀
04.07. Matija 💜
Ami, prestalo je probadanje... Rekla mi je doktorica da ce to sad biti cesto, svakakvi bolovi.
Cure, ja inace imam jos jedan problem. Imamo kod kuce baku od 82 god, nepokretna je i dosta se svadamo zbog nje. Pila je cijeli zivot, dirigirala, pokopala muza, a sad mamu maltretira(njezina majka) i danas je spomenula jednom covjeku da nek ne govori mojima za zemlje koje se prodaju jer ce na jesen tu biti mala beba(imamo puno poljoprivrede), a ja znam da to nije rekla zbog bebaca, vec zbog sebe jer se boji da ju ne damo u dom. SvakSvaki 2. dan se nerviram zbog nje jer vidim sto radi mami, danas sam jedan sat plakala kad sam je cula sto je rekla. Strah me da mi taj stres ne nasteti bebi, a ne znam kak da se kontroliram jer vise ne mogu.
26.8. Ivan 💙💙
Ami, prestalo je probadanje… Rekla mi je doktorica da ce to sad biti cesto, svakakvi bolovi.
Cure, ja inace imam jos jedan problem. Imamo kod kuce baku od 82 god, nepokretna je i dosta se svadamo zbog nje. Pila je cijeli zivot, dirigirala, pokopala muza, a sad mamu maltretira(njezina majka) i danas je spomenula jednom covjeku da nek ne govori mojima za zemlje koje se prodaju jer ce na jesen tu biti mala beba(imamo puno poljoprivrede), a ja znam da to nije rekla zbog bebaca, vec zbog sebe jer se boji da ju ne damo u dom. SvakSvaki 2. dan se nerviram zbog nje jer vidim sto radi mami, danas sam jedan sat plakala kad sam je cula sto je rekla. Strah me da mi taj stres ne nasteti bebi, a ne znam kak da se kontroliram jer vise ne mogu.
Jooj ti stari ljudi..znam da je teško al pokušaj se distancirati od toga svega, brini o sebi i svojoj bebici i razmišljaj na način da beba osjeti tvoje raspoloženje, pusti baku nek priča, pričom teško da može puno napraviti osim nasikirati vas a to joj nemojte dati, stara je i bolesna, kaj joj drugo preostaje do lamatat jezikom. Drži se😘
a ja sam izašla na 5 min na zrak i natrag u krevet...al je vani prekrasno😍😍😎😎
Sortiraj odgovore
Najstariji