Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Travanj 2018. 19:39

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Vidim da ste se sve fino napapale danas 😁😁 roštiljčeki na sve strane 👍🏻 Meni je vrijeme za večeru i onda čim prije u krevet da ne razmišljam o hrani 😂 sutra ogtt-držite fige

🤞🤞🤞🤞evo za oggt, al u Zbk ti finu tekućinu slože😋, no sikiriki, samo da ti nalazi budu ok. Prekrasna ti je bušica😍😍, i da, raste naočigled😀😀😍😍. A kod gin ideš u Krapini ili?

Već godinama sam kod dr. Puneka pa i sad idem k njemu, a soc gin mi je u Zbk..po tvom opisu mislim da imamo istu doktoricu 😂

Definitivno, nema druge, u drugoj smjeni je doktor😂,simpa je doktorica, draga onak. Onda ćeš i roditi na Bračaku?

Mislim da da…razmišljala sam Bračak ili Merkur,ali ovo mi je ipak bliže,moji će mi jednostavnije donijeti sve kaj zatreba,a i znam dio ljudi koji tamo rade

Onda super...i bliže ti je😀...ja nezz nikog tamo ali mi je to jedini izbor, blizu je😂, javim ti iz prve ruke😀

Tinchyca
    08. Travanj 2018. 19:57

Ivymicek baš si mi zgodnica 😍
    Pharmama prekrasna bušica! 🤗

Mi smo danas chilali i odmarali malo doma. Fino ručali, pili kavicu i uživali u lijepom vremenu. Sutra nam kreće trudnički tečaj u vinogradskoj pa jedva čekam 🤗

💙30.06.2018 💙 Noa💙

08. Travanj 2018. 20:07

Ok,  ne da sam se prejela,  nego je ovo bilo ubojstvo. Imam filing da od 3 pa do sad nismo prestali jesti.
    Bas sam se izgustala,  na kraju su mi i lezaljku donijeli i svi su me dvorili,  bas mi je lijepo bilo. Popila si i radler,  kad je bal nek je maskembal. 😂😂😂😂
    Pharma divna ti je busa!
    Ugl ne mogu disat koliko sam prenajedena,  platit cu to nocas i refluksom i zgaravicom,  al nema veze 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    08. Travanj 2018. 20:26

Proud nema veze bitno da si uživala. Ma to je roštilj nema šanse da će biti žgaravice i refluksa... a i radler je to sve fino otopio 😂. Radler, uh ja bih radler. Sada i jako 😂.
    Bojana lezi, zamrači i odmoru. Držim fige da što prije prođe!
    Pharmama divan trbuščič, držimo fige za OGTT...
    Ena još malo pa ćeš i ti uživati sa bebekom, ali ako te tješi sada će par dana opet padati kiša pa će nam svima biti bljak 😂.
    Tinchyca 😘😘😘.
    Ja čekam da muž klince uspava jer sam gladna. Kuhinja je odmah pored dječje sobe a kak mi sve živo ispada iz ruke još bum nekog i zbudila.
    Laku noć djevojke. Mirnu i prospavanu noć vam želim 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

08. Travanj 2018. 20:54

ivymicek

Proud nema veze bitno da si uživala. Ma to je roštilj nema šanse da će biti žgaravice i refluksa… a i radler je to sve fino otopio 😂. Radler, uh ja bih radler. Sada i jako 😂.
    Bojana lezi, zamrači i odmoru. Držim fige da što prije prođe!
    Pharmama divan trbuščič, držimo fige za OGTT…
    Ena još malo pa ćeš i ti uživati sa bebekom, ali ako te tješi sada će par dana opet padati kiša pa će nam svima biti bljak 😂.
    Tinchyca 😘😘😘.
    Ja čekam da muž klince uspava jer sam gladna. Kuhinja je odmah pored dječje sobe a kak mi sve živo ispada iz ruke još bum nekog i zbudila.
    Laku noć djevojke. Mirnu i prospavanu noć vam želim 😂

Ma nek bude sunca, bar da vi koje možeze uživate, bit će i za mene vrenena😘😘.Ja budem se opet sad napucala s onim svojim vručim pudingom od čokolade, nisam dugo😋😋. A ti polako i tiho, napapaj se😀

ivymicek
    09. Travanj 2018. 06:40

Dobro jutro ja već pijem kavu. Kikach mi ovaj tkedan ide u školu plivanja s vrtićem pa moramo rano biti u vrtiću. 
    Ja sam ok spavala ali mi kratko. 
    Mislim da se ovo moje treće čudo još nije okrenulo u položaj za porod. Čitam jučer i već bih na drugim mjestima trebala osječati udarce a ne samo ispod ili oko pupka a i uopće nemam pritisak pod rebrima, niti žgaravicu 😂... Vidjet ćemo za cca  2 tjedna. 
    Ih da kaže meni svekrva jučer trbuh ti ne izgleda kao da nosiš dečka nego curu. 😱😱😱 Babske priče...
    Kako su vaši bebolinci a i svekrive 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

09. Travanj 2018. 07:13

Jutro cure!
    Ja sam se probudila od boli u grlu,  brutalno me boli,  ne mogu gutat. Popila sam caj,  pa cu probat jos malo od spavat!  Temp ne da nemam,  nego sam ,  srecom,  skroz hladna 😁
    Ivy moj isto ima seljdeca 2 tj u vrticu skolu koturaljkanja i malog tenisa,  tete ih vode busom na Salatu svaki dan. Toliko je uzbudjen da je to cudo! 
    Tipkamo se kasnije 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    09. Travanj 2018. 07:43

Jutro 😘 evo i mene ranoranioca,jedva gledam..ne znam ak sam 3 sata odspavala,ova mala me je lupala skoro bez pauze od 10 navecer do 2 ujutro 🙈 sad sam u labosu,izvadili krv prvi put,popila glukozu i sad čekanje

nivami
    09. Travanj 2018. 07:48

Jutro 
    Nikako se javiti od petka stalno u pokretu, za vikend smo imali jedan rodendan, a jucer smo iskoristili cijeli dan na suncu... 
    Ja jutros sama i uzivam, muz radi a djeca u školi 
    Sve sam procitala Al trudnica memorija mi je slaba 😂😂😂
    Pa za sve lijepe vijesti i prekrasne slike šaljem😘😘😘😘😘

• ivanolora
    09. Travanj 2018. 07:58

pharmamma

Jutro 😘 evo i mene ranoranioca,jedva gledam..ne znam ak sam 3 sata odspavala,ova mala me je lupala skoro bez pauze od 10 navecer do 2 ujutro 🙈 sad sam u labosu,izvadili krv prvi put,popila glukozu i sad čekanje

Jutro. i mi imamo probleme s spavanjem - stalno piš piš. Drzim fige za nalaz. Kako je bilo za popiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.