Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    08. Travanj 2018. 18:04

bas je bio lijep dan danas ja evo sad usla u kucu cijeli dan sam bila vani ☺ 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

08. Travanj 2018. 18:16

franovamamita

bas je bio lijep dan danas ja evo sad usla u kucu cijeli dan sam bila vani ☺

Ja samo na par minuta bila vani, tješila se da ću najkasnije sredinom 6 mj biti vani bez brige😂, nije mi se dalo vući dekicu van a i peseki i miceki bi me okupirali tak da mi je sigurniji bio krevet😊

pharmamma
    08. Travanj 2018. 18:37

Vidim da ste se sve fino napapale danas 😁😁 roštiljčeki na sve strane 👍🏻 Meni je vrijeme za večeru i onda čim prije u krevet da ne razmišljam o hrani 😂 sutra ogtt-držite fige 

pharmamma
    08. Travanj 2018. 18:49

Trbuh sve veći i veći 😁😁 sad sam na +7kg

08. Travanj 2018. 18:52

pharmamma

Vidim da ste se sve fino napapale danas 😁😁 roštiljčeki na sve strane 👍🏻 Meni je vrijeme za večeru i onda čim prije u krevet da ne razmišljam o hrani 😂 sutra ogtt-držite fige

🤞🤞🤞🤞evo za oggt, al u Zbk ti finu tekućinu slože😋, no sikiriki, samo da ti nalazi budu ok. Prekrasna ti je bušica😍😍, i da, raste naočigled😀😀😍😍. A kod gin ideš u Krapini ili?

pharmamma
    08. Travanj 2018. 19:06

Ena31

pharmamma

🤞🤞🤞🤞evo za oggt, al u Zbk ti finu tekućinu slože😋, no sikiriki, samo da ti nalazi budu ok. Prekrasna ti je bušica😍😍, i da, raste naočigled😀😀😍😍. A kod gin ideš u Krapini ili?

Već godinama sam kod dr. Puneka pa i sad idem k njemu, a soc gin mi je u Zbk..po tvom opisu mislim da imamo istu doktoricu 😂

bojana27
    08. Travanj 2018. 19:09

Dan je divan al sam ja koma , strasna glavobolja sa lijeve strane i probadanje u oku , zgaravica sve to prati i alergija na sve sta cvate je samo dodatak , uzasno se osijecam kao da me pregazio u najmanju ruku vlak 😑

08. Travanj 2018. 19:13

pharmamma

Ena31

pharmamma

Već godinama sam kod dr. Puneka pa i sad idem k njemu, a soc gin mi je u Zbk..po tvom opisu mislim da imamo istu doktoricu 😂

Definitivno, nema druge, u drugoj smjeni je doktor😂,simpa je doktorica, draga onak. Onda ćeš i roditi na Bračaku?

08. Travanj 2018. 19:14

Bojana27

Dan je divan al sam ja koma , strasna glavobolja sa lijeve strane i probadanje u oku , zgaravica sve to prati i alergija na sve sta cvate je samo dodatak , uzasno se osijecam kao da me pregazio u najmanju ruku vlak 😑

Ajoooj, baš mi je žao...probaj puno vode piti, lekadol, zamračiti si sobu...

pharmamma
    08. Travanj 2018. 19:34

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Definitivno, nema druge, u drugoj smjeni je doktor😂,simpa je doktorica, draga onak. Onda ćeš i roditi na Bračaku?

Mislim da da...razmišljala sam Bračak ili Merkur,ali ovo mi je ipak bliže,moji će mi jednostavnije donijeti sve kaj zatreba,a i znam dio ljudi koji tamo rade

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.