Mi danas obavili shopping. Kupili u lesnini krevetić, madrac, posteljinu i podlogu za presvlačenje koja se stavlja na krevetić. Imaju još danas i sutra 15% na sve. Za ručak imali roštilj i poslije sladoled 😋
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sve ste mi medene s trbuscicima 😍 i cestitam svima sto su saznali spolove beba i gdi j@m@ 😊 djevojacka je super prosla, malo su me cure zezale jer je bilo previse penisa u raznim oblicima i bojama. Kazu da vidi se da sam ugrozena 😂 najbolje prijateljice su ostale spavati pa smo se druzile cijeli dan. Sad sam napokon u svom krevetu, ispucat cu si kokice i gledati film na rtl-u. Kasalj se takoder smanjio zahvaljujuci tabletama (napokon nesta sto pomaze) i kad smo kod hrane, jedva cekam sutra rucak, domacu juhu i kuhanu mrkvu 😙
04.07. Matija 💜
Gospođo Jama čestitle.
Buduća gospođo Majda neka ste se nauživali bez obzira na spolovila 😂. Kašalj neka samo tako nastavi.
Vi svi nešto roštiljate ili ćete sutra #ljubomorna obožavam roštilj.
Proud ti ćeš najbolje proći em ćeš ležat em će te dvoriti em ćeš.se družiti..
Netko je stavio sličicu no vipe ne znam tko ali sam zapamtila da su mi bili jako jako slatki.
Bravo Tinchyca za shopping, krenulo je lagano.
Pharmama woohoo za skoro izležavanje i uživanje i za zadnju radnu subotu.
Prijavljujem kako smo odlično odkumovali i kako nam je kumče zadovoljno. Kuma je izdržala u petama ali su mi noge jako natekle 😂. Elefant feet.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Gospođo Jama čestitle.
Buduća gospođo Majda neka ste se nauživali bez obzira na spolovila 😂. Kašalj neka samo tako nastavi.
Vi svi nešto roštiljate ili ćete sutra #ljubomorna obožavam roštilj.
Proud ti ćeš najbolje proći em ćeš ležat em će te dvoriti em ćeš.se družiti..
Netko je stavio sličicu no vipe ne znam tko ali sam zapamtila da su mi bili jako jako slatki.
Bravo Tinchyca za shopping, krenulo je lagano.
Pharmama woohoo za skoro izležavanje i uživanje i za zadnju radnu subotu.
Prijavljujem kako smo odlično odkumovali i kako nam je kumče zadovoljno. Kuma je izdržala u petama ali su mi noge jako natekle 😂. Elefant feet.
Lijepa kuma 😍😍😍😘😘😘😘🤗🤗🤗, bravo za dobro kumovanje😘 i pete😱, svaka čast na petama, ja više ni u tenesicama neznam hodati😂😂,...al stvarno, danas se dignem iz kreveta i samo me zaljulja, ko da sam cugoš😂😂
vecer
ajme ivy pa prekrasna si mi 😍😍😍😍 i da bravo za pete ja ni ovako ne znam hodati u njima a kontam na sta bih to sad tek licilo kad se gegam ko burence 😂😂😂😂 jel bilo finih kolaca? 😊
ja sam se najela pizze uh...do kraja imam jos puna 3mj boze koliko je to jos kila 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
vecer
ajme ivy pa prekrasna si mi 😍😍😍😍 i da bravo za pete ja ni ovako ne znam hodati u njima a kontam na sta bih to sad tek licilo kad se gegam ko burence 😂😂😂😂 jel bilo finih kolaca? 😊
ja sam se najela pizze uh…do kraja imam jos puna 3mj boze koliko je to jos kila 😂😂😂😂😂
Nek si se napapala, treba si ugoditi, zašto ne😂, razmišljat ćemo o kilama kad rodimo😊.
😘😘😘
Više sam uživala u slanom. Nisam ljubitelj torti i kolača 😄 ali mogu pojest..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I da jestive šljokice sad sam šajni i iznutra 😄
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I da jestive šljokice sad sam šajni i iznutra 😄
Ovo izgleda prekrasno😍😍😋😋😋😋
Sortiraj odgovore
Najstariji