Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    07. Travanj 2018. 13:42

I naravno da sam zaboravila..Bojana i ti si prekrasna 😍😘 nadam se da će na idućem pregledu biti susretljiviji i pričljiviji ☺️

07. Travanj 2018. 13:49

Mina jako si lijepa! 😍
    Pharma jos malo 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Travanj 2018. 13:53

Bojana ljepotice, ne se bedirati, bit će sve ok, lijepa si, mlada, pametna slatka trudnica, bit će ok, vjeruj u to😘🤗, a te njihove mjere nisu točne u stotu, doktori ne razumiju da nas zanima svaki detalj vezan za bebu, samo mhere, rade svoje i šute, i ja poludim na to.
    Pharmama još malo izdrži pa zasluženi odmor.
    😘😘

franovamamita
    07. Travanj 2018. 14:11

mina bas si mi slatka 😙 ti bojana takoder 😙 i nemoj se zivcirati bitmo da je bebo ok ☺
    ja legla jbt isla na kavu kod kume i sjedila nekih sat i pol i sat me prepone rasturaju...jel i vama tako...bas ono i da hocu ne mogu sjediti...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Travanj 2018. 14:16

franovamamita

mina bas si mi slatka 😙 ti bojanatakoder 😙 i nemoj se zivcirati bitmo da je bebo ok ☺
    ja legla jbt isla na kavu kod kume i sjedila nekih sat i pol i sat me prepone rasturaju…jel i vama tako…bas ono i da hocu ne mogu sjediti…

Sjedim jedino kad dođem ginekologu i to jer uvjek čekam a nemogu toliko ni stajati, ko što veliš, i da smijem i hoću nemogu. Hvala Bogu moj bebo se vratio u dnevni ritam lupkanja i protezanja. Pošto ja nemogu ići kumi na kavu doći će ona k meni pa će nam mm skuhati kavu😀😂

07. Travanj 2018. 14:22

Ja isto ne sjedim,  al me svejedno bole prepone,  osjetim ih kod svake promjene polozaja u krevetu.
    Meni nitko ne dolazi na kavu,  al sutra cemo sa susjedima otvoriti sezonu rostiljanja pa cu se malo podruzit s ljudima,  oni za stolom,  a ja dekici iza zgrade 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    07. Travanj 2018. 14:40

Mene na svu sreću zasad ništa..postane mi neudobno ako dulje sjedim,ali zasad nis ne boli
    Proud roštilj 🤤 sline mi cure

07. Travanj 2018. 14:48

pharmamma

Mene na svu sreću zasad ništa..postane mi neudobno ako dulje sjedim,ali zasad nis ne boli
    Proud roštilj 🤤 sline mi cure

Dođi k meni na roštilj, nisi daleko, dragi ispekao,  baš sam smazala jedno meseko sad😀

07. Travanj 2018. 14:56

Ena zar samo jedno???
    Mene sad susjeda zove da ce ici u duckas pa da pita kaj jedem od mesa. Rekoh sve i jako puno 😁😂😁😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Travanj 2018. 15:04

ProudMomy

Ena zar samo jedno???
    Mene sad susjeda zove da ce ici u duckas pa da pita kaj jedem od mesa. Rekoh sve i jako puno 😁😂😁😂

Jedno zasad😂😂, da nebi bilo neželjenih efekata žgaravice i refluksa..i da, u pravu si, još sam gladna😋...najbolji su mi čevapčići i pljeskavice s roštilja a to danas nije bilo😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.