Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Travanj 2018. 15:11

Ena31

ProudMomy

Ena zar samo jedno???
    Mene sad susjeda zove da ce ici u duckas pa da pita kaj jedem od mesa. Rekoh sve i jako puno 😁😂😁😂

Jedno zasad😂😂, da nebi bilo neželjenih efekata žgaravice i refluksa..i da, u pravu si, još sam gladna😋…najbolji su mi čevapčići i pljeskavice s roštilja a to danas nije bilo😏

Znam ja da jedno meseko nije dosta 😉
    Joj ja sve volim s rostilja i cevape, i kobasice,  vratinu,  piletinu... Joooj sad sam jela,  al opet bi mogla!
    I volim tikvice s rostilja isto i puno svakakvih salata 😂😂😂😂
    Necu moc spavat do sutra od srece,  ko malo dijete. Em cu vidjet ljude,  em cu fino papat 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Travanj 2018. 15:15

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena zar samo jedno???
    Mene sad susjeda zove da ce ici u duckas pa da pita kaj jedem od mesa. Rekoh sve i jako puno 😁😂😁😂

Jedno zasad😂😂, da nebi bilo neželjenih efekata žgaravice i refluksa..i da, u pravu si, još sam gladna😋…najbolji su mi čevapčići i pljeskavice s roštilja a to danas nije bilo😏

Joj ja sve volim s rostilja i cevape, i kobasice, vratinu, piletinu… Joooj sad sam jela, al opet bi mogla!
    Necu moc spavat do sutra od srece, ko malo dijete. Em cu vidjet ljude, em cu fino papat 😁

Baš mi je drago, ajde da te nešto veseli😀, ja se veselim kumi kaj mi dolazi danas😀😀

Nataly1987
    07. Travanj 2018. 15:19

mamica1985

Velika seka je odabrala robicu za izlazak iz rodilista maloj seki ❤

Preeeslatko ❤❤❤😘😘😘❤❤

Nataly1987
    07. Travanj 2018. 15:20

franovamamita

vecer
    ena moguce od normabela da je malo uspavaniji kontam…
    mamica slatkooo 😙

Beba raste a mama prekrasna 😘😘

07. Travanj 2018. 15:21

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena zar samo jedno???

Joj ja sve volim s rostilja i cevape, i kobasice, vratinu, piletinu… Joooj sad sam jela, al opet bi mogla!
    Necu moc spavat do sutra od srece, ko malo dijete. Em cu vidjet ljude, em cu fino papat 😁

Baš mi je drago, ajde da te nešto veseli😀, ja se veselim kumi kaj mi dolazi danas😀😀

Kako nama malo treba zapravo 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    07. Travanj 2018. 15:30

Ena31

pharmamma

Mene na svu sreću zasad ništa..postane mi neudobno ako dulje sjedim,ali zasad nis ne boli
    Proud roštilj 🤤 sline mi cure

Dođi k meni na roštilj, nisi daleko, dragi ispekao, baš sam smazala jedno meseko sad😀

Baš bi mi pasalo 🤤🤤

franovamamita
    07. Travanj 2018. 16:50

rostilj? njaaaaaaaaaaami sveeee volim 😂😂😂😂
    ja cu kanije do sestre pa cemo naruciti pizze i malo se druziti kaze dodi sad reko ne mogu aj da za veceru narucimo naloprije se prezderala pite 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    07. Travanj 2018. 18:54

Preživjeli i rijesili jucer sve..danas ustala oko podne kako sam bila umorna,mlatila po super novoj,shopping i sad cekam pizzu da mogu pos tus i horizontala..mi sutra imamo roštilj,vec vidim kako cu hvatati zrak😋

07. Travanj 2018. 19:18

J@m@

Preživjeli i rijesili jucer sve..danas ustala oko podne kako sam bila umorna,mlatila po super novoj,shopping i sad cekam pizzu da mogu pos tus i horizontala..mi sutra imamo roštilj,vec vidim kako cu hvatati zrak😋

J@m@ gospodjo iskrene cestitke! 😘😘😘😘😘
    Skupa cemo sutra hvatat zrak 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Travanj 2018. 19:26

J@m@ iskrene čestitke i od mene, sad si gospođa😀😍. .pošto sam ja roštilj danas za ručak i sad suhe kobasice,sutra se veselim juhici😂😂
    A prije toga tamanim Tofife, donjela kuma😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.