Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    07. Travanj 2018. 22:54

Ena31

ivymicek

I da jestive šljokice sad sam šajni i iznutra 😄

Ovo izgleda prekrasno😍😍😋😋😋😋

ajmeeeee daaaa 😍😍😍😍😍😍

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

08. Travanj 2018. 09:06
    Noemi
    08. Travanj 2018. 09:12

Ena, Mačak je precool
    Dobro jutro klokanice, ugodan dan želim 

Marijaa30
    08. Travanj 2018. 09:23

Jutro 😃 j@m@ cestitam na udaji! Majda, bitno da su bili jestivi 😋😋
    Mene muci zdjelica, neko probadanje osjecam... Be stalno, al poznam. Zbudila sam se po noci, isla sam pisat, jedva sam se digla. Sad ne znam je li se pocela siriti, il mi smeta madrac (deckov mi je prrtvrdi), a spavala sam na boku pa me mozda kao natiskalo. Ne znam. Nadam se da ce proci il cu cijelu nedjelju lezati.

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    08. Travanj 2018. 09:52

jutro
    ubit ce me ta nesanica pa proslo je 2 kad sam legla...
    a osjecam dolje neku promjenu ne pecka me cuca ali onako kao da ce poceti ma ne znam kako opisati 😤😤imate lijek?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    08. Travanj 2018. 09:54

Jutro 😘 ja još u krevetu i ne da mi se dici 😁  na ručku smo kod sveki tako da nema kuhanja..uživajte u nedjelji drage moje 😘 😘

ami25
    08. Travanj 2018. 10:01

Jutrooo  malo smo produzili danas 
    Maca, mene je zdjelica ubijala prošli tjedan, mogla sam samo ležati i mislim se ako je sada u 21 tjednu ovako što će biti poslije  al prošlo je nakon dva dana tako da mislim da su bolovi povremeni zbog micanja.
    Uživajte svi u nedjelji, na ručkovima, šetnji, roštilju.. 

💙Bartol💙

08. Travanj 2018. 10:02

franovamamita

jutro
    ubit ce me ta nesanica pa proslo je 2 kad sam legla…
    a osjecam dolje neku promjenu ne pecka me cuca ali onako kao da ce poceti ma ne znam kako opisati 😤😤imate lijek?

Jutro 😀.Suosjećam draga s nesanicom, i mene pati dugo već...ja se uplašila po noći, na par puta me počelo dosta bolit i trbuh ko kamen, po nekih cca 30ak sekundi(bolne kontrakcije??).
    Neznam kaj bi ti za čučicu preporučila, najbolje da nazoveš sutra svoju dr da ti pusti neki ljekić.

08. Travanj 2018. 10:55

Jutro! 
    Ni ja navecer ne mogu zaspat cure,  bit ce da nas kolektivno muci nesto.
    Bolovi u preponama vec standardni,  probude me kod svakog okretanja u krevetu.
    Franova nemam neki lijek,  vidjet ces kak ce bit pa nazovi sutra doktoricu. Mozda su gljivice samo,  nista cudno kod naa trudnica,  nazalost.
    Ja se evo izlezavam,  jos malo cu se prebacit u dvoriste i to je to.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    08. Travanj 2018. 11:14

hvala curke a da visjet cu do sutra mada imam canesten i znam da on moze u trudnoci al aj pricekat cu...
    proud aaaaa ne spominji te bolove 😂😂😂😂
    ena moguce i moje su ponekad bolne ali ne prejako bas te jako bolilo ili? 
    ja usisala i slozila suhi ves prasinu obrisala i vjerovale ili ne opet lezim jer jednostavno vise ne mogu vec pocelo boljeti...kad popusti ici cu van divan je dan pa u dvoristu da popijem kavicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.