I da jestive šljokice sad sam šajni i iznutra 😄
Ovo izgleda prekrasno😍😍😋😋😋😋
ajmeeeee daaaa 😍😍😍😍😍😍
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro 😃 j@m@ cestitam na udaji! Majda, bitno da su bili jestivi 😋😋
Mene muci zdjelica, neko probadanje osjecam... Be stalno, al poznam. Zbudila sam se po noci, isla sam pisat, jedva sam se digla. Sad ne znam je li se pocela siriti, il mi smeta madrac (deckov mi je prrtvrdi), a spavala sam na boku pa me mozda kao natiskalo. Ne znam. Nadam se da ce proci il cu cijelu nedjelju lezati.
26.8. Ivan 💙💙
jutro
ubit ce me ta nesanica pa proslo je 2 kad sam legla...
a osjecam dolje neku promjenu ne pecka me cuca ali onako kao da ce poceti ma ne znam kako opisati 😤😤imate lijek?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro 😘 ja još u krevetu i ne da mi se dici 😁 na ručku smo kod sveki tako da nema kuhanja..uživajte u nedjelji drage moje 😘 😘
Jutrooo malo smo produzili danas
Maca, mene je zdjelica ubijala prošli tjedan, mogla sam samo ležati i mislim se ako je sada u 21 tjednu ovako što će biti poslije al prošlo je nakon dva dana tako da mislim da su bolovi povremeni zbog micanja.
Uživajte svi u nedjelji, na ručkovima, šetnji, roštilju..
💙Bartol💙
jutro
ubit ce me ta nesanica pa proslo je 2 kad sam legla…
a osjecam dolje neku promjenu ne pecka me cuca ali onako kao da ce poceti ma ne znam kako opisati 😤😤imate lijek?
Jutro 😀.Suosjećam draga s nesanicom, i mene pati dugo već...ja se uplašila po noći, na par puta me počelo dosta bolit i trbuh ko kamen, po nekih cca 30ak sekundi(bolne kontrakcije??).
Neznam kaj bi ti za čučicu preporučila, najbolje da nazoveš sutra svoju dr da ti pusti neki ljekić.
Jutro!
Ni ja navecer ne mogu zaspat cure, bit ce da nas kolektivno muci nesto.
Bolovi u preponama vec standardni, probude me kod svakog okretanja u krevetu.
Franova nemam neki lijek, vidjet ces kak ce bit pa nazovi sutra doktoricu. Mozda su gljivice samo, nista cudno kod naa trudnica, nazalost.
Ja se evo izlezavam, jos malo cu se prebacit u dvoriste i to je to.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
hvala curke a da visjet cu do sutra mada imam canesten i znam da on moze u trudnoci al aj pricekat cu...
proud aaaaa ne spominji te bolove 😂😂😂😂
ena moguce i moje su ponekad bolne ali ne prejako bas te jako bolilo ili?
ja usisala i slozila suhi ves prasinu obrisala i vjerovale ili ne opet lezim jer jednostavno vise ne mogu vec pocelo boljeti...kad popusti ici cu van divan je dan pa u dvoristu da popijem kavicu
Sortiraj odgovore
Najstariji