Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Travanj 2018. 14:33

I nasi muzevi su u akciji vani,  ja jos lezim doma,  sad cu izac van na dekicu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

08. Travanj 2018. 14:36

ProudMomy

I nasi muzevi su u akciji vani, ja jos lezim doma, sad cu izac van na dekicu.

Meni je stavio ležaljku al nemogu jer mi nije udobno na leđima a nemogu na bok, vidiš, trevabala sam i ja dekicu😀, al nema veze..uživaj😘🤗

08. Travanj 2018. 14:37

Ena31

ProudMomy

I nasi muzevi su u akciji vani, ja jos lezim doma, sad cu izac van na dekicu.

Meni je stavio ležaljku al nemogu jer mi nije udobno na leđima a nemogu na bok, vidiš, trevabala sam i ja dekicu😀, al nema veze..uživaj😘🤗

Ma uzmi si dekicu i koji jastucic i odi na zrak! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    08. Travanj 2018. 14:43

Ena31

macica29

Ami, prestalo je probadanje… Rekla mi je doktorica da ce to sad biti cesto, svakakvi bolovi.

Cure, ja inace imam jos jedan problem. Imamo kod kuce baku od 82 god, nepokretna je i dosta se svadamo zbog nje. Pila je cijeli zivot, dirigirala, pokopala muza, a sad mamu maltretira(njezina majka) i danas je spomenula jednom covjeku da nek ne govori mojima za zemlje koje se prodaju jer ce na jesen tu biti mala beba(imamo puno poljoprivrede), a ja znam da to nije rekla zbog bebaca, vec zbog sebe jer se boji da ju ne damo u dom. SvakSvaki 2. dan se nerviram zbog nje jer vidim sto radi mami, danas sam jedan sat plakala kad sam je cula sto je rekla. Strah me da mi taj stres ne nasteti bebi, a ne znam kak da se kontroliram jer vise ne mogu.

Jooj ti stari ljudi..znam da je teško al pokušaj se distancirati od toga svega, brini o sebi i svojoj bebici i razmišljaj na način da beba osjeti tvoje raspoloženje, pusti baku nek priča, pričom teško da može puno napraviti osim nasikirati vas a to joj nemojte dati, stara je i bolesna, kaj joj drugo preostaje do lamatat jezikom. Drži se😘

Hvala.... skužila sam da je osjetio jer sam ga dosta osjetila, ja sam plakala, a u trbuhu divljina. išla sam mjeriti i tlak, bio je 130/80. ne znam, obećala sam sama sebi da ću se kontrolirati, izdržim dva tri dana, opet podivljam. 

uživajte u roštiljadi, na svježem zraku!

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    08. Travanj 2018. 14:58

Macica nemoj se sekirati. Stari ljudi su stari i u većini nerazumni. Nema tu pomoći.
    Miriše mi roštilji do ovdje. 
    Mi smo isto u dvorištu ali bez roštilja.
    Uživajte u ostatku dana 😄

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

08. Travanj 2018. 15:51

Otkriće😂😂mini hrenovčice s roštilja😋😋😋sad ću puknuti🙃🙃🙃🙃.

08. Travanj 2018. 17:41

Netko za kavicu poslije ručka? 😊😊

Mladamamica1911
    08. Travanj 2018. 17:46

Kad vidim sve te vaše vrijedne mužiće da vam i svog "pohvalim" ..
    Dakle danas se spremili mi zatvorit neke rupe u ogradi da nam pesek ne bi za macama proletio i ja odlučim kao i svake godine da si posadim flance i sve si pripremim čak sam si i čašu radlera donjela u dvorište u hladu sjela i počela sadit ...moj vrijedni mužić se spremio pokosit dvorište cucak isto s nama hvata sunce i odjednom se okrenem da vidim dokle je stigao pošto ne čujem ništa osim kosilice a ono 300 osa svuda..naletio im je na gnjezdno ispod bora 😂
    Niko nije čuo da bruje od kosilice uglavnom pobjegli smo unutra brzinom munje i eto sad skicamo kroz prozor (kao da u najmanju ruku 3 medvjeda i vuk sjede u dvoristu) kad će se malo smirit sve te ose da odemo bar pospremit ono što smo iznesli posvuda 🤔

08. Travanj 2018. 17:51

Babyblue može kavica😁
    Mladamamica ne izlazi da te nebi još koja ubola, čuvaj se😘, sigurnije ti je prek stakla škicati ih😂😂

08. Travanj 2018. 18:00

Ajde onda, čekam vas... čak je muž zmućkao muffine 😂😂
    Tak malo muffina, a kuhinja ko da je radio ne znam kaj.. 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.