dobro jutro cure 🤗 ajme sve smo ranoranioci. Otkad ne idem na posao budim se u pola 7. I onda se izražavam maksimalno jer čim ustanem krene klopanje 🙈🙈
Možda ću nekome pomoći za alergija. U subotu sam bila koma koma. I dobila sam savjet od jednog ginekologa kojeg poznam ovako da si uzmem od aqua marisa onu spravicu za ispiranje nosa uz koji se dobije smilje i morska voda. Jučer smo ponovno cijeli dan bili vani. Nije da nisam kihala. Ali ni upola. zapravo nije bilo vrijedno spomena. Ako netko ima problema pa nek proba 😁
Divim se curama koje su na strogom mirovanju, baš ste ❤. Vjerujem da vam nije lako, ali znam čovjek se jednostavno navikne..
Jutro 😘 evo i mene ranoranioca,jedva gledam..ne znam ak sam 3 sata odspavala,ova mala me je lupala skoro bez pauze od 10 navecer do 2 ujutro 🙈 sad sam u labosu,izvadili krv prvi put,popila glukozu i sad čekanje
Jutro. i mi imamo probleme s spavanjem - stalno piš piš. Drzim fige za nalaz. Kako je bilo za popiti
Hvala ☺️
Nije bas najfinije,al da se popiti...stavili su mi limunsku i napravili hladno pa je ok..sad samo da izdržim još sat i pol da mi ne bude mučno
Jutro curke. Pharmama drži se, Pdoudy radler je jučer bio prehladan, sad meda i čaja ak uspiješ spasiti bez tabletica.
Ivymicek😘, svekići? Prvo mi je ona ušla u sobu i probudila me, pa zaspim i onda o nakon pol sata, 3 put me pitajel spavaš, reko sad više ne..a da je barem kaj trebal😱😱
Svima 😘🤗
Drage moje zna li koja od vas odgovor na ova pitanja 😊 bila bi vam jako zahvalna.
Dakle zaposlena sam i imam ugovor na određeno, trenutno sam na bolovanju zbog komplikacija u trudnoći. Zanima me sljedeće.
Što treba dostaviti u HZZO od dokumenata kada budem trebala prijeći na porodiljnu naknadu (45 dana prije rođenja bebe)? Samo doznake ili ponovno nešto iz firme? Što će se dogoditi ako mi u međuvremenu istekne ugovor i firma mi ga ne produži.
Točnije što ako mi istekne još tijekom komplikacija a što ako uđem u porodiljnu naknadu kao zaposlena pa mi ugovor istekne za vrijeme djetetovih prvih 6 mj
Muku mučim s njima umjesto da uživam 😒
Jel imala koja od vas slicnu situaciju
Jutro cure :D samo se pridružujem na temu :D mi smo 27+4 i polako krećem s pripremom svega za dolazak naše prve curke pa sam vam se odlučila pridružiti :)
Što je još važno reći? Imam 24 godine, nisam se zaposlila nakon faksa nego sam ostala trudna :D curka bi trebala doći malo prije naše prve godišnjice braka
wanttobemom, najbolje nazovi hzzo ili ovo što si napisala ovdje na forumu lijepo postavi kao pitanje njima na stranici. Najbolje ti je dobiti info od njih :)
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Dobro jutro ja već pijem kavu. Kikach mi ovaj tkedan ide u školu plivanja s vrtićem pa moramo rano biti u vrtiću.
Ja sam ok spavala ali mi kratko.
Mislim da se ovo moje treće čudo još nije okrenulo u položaj za porod. Čitam jučer i već bih na drugim mjestima trebala osječati udarce a ne samo ispod ili oko pupka a i uopće nemam pritisak pod rebrima, niti žgaravicu 😂… Vidjet ćemo za cca 2 tjedna.
Ih da kaže meni svekrva jučer trbuh ti ne izgleda kao da nosiš dečka nego curu. 😱😱😱 Babske priče…
Kako su vaši bebolinci a i svekrive 😂
Moj je okrenut od 24tjedna, i spušten a udarci su oko i ispod pupka i desni bok, zadnjih par dana i po sredini trbuha, al baš se lijepo osjete ručice i nožice😍😍, sad mi je stanje cerviksa najveća briga jer kolko je nisko, ak se otvorim ispast će mi😂😂
Jutro cure :D samo se pridružujem na temu :D mi smo 27+4 i polako krećem s pripremom svega za dolazak naše prve curke pa sam vam se odlučila pridružiti :)
Što je još važno reći? Imam 24 godine, nisam se zaposlila nakon faksa nego sam ostala trudna :D curka bi trebala doći malo prije naše prve godišnjice braka
wanttobemom, najbolje nazovi hzzo ili ovo što si napisala ovdje na forumu lijepo postavi kao pitanje njima na stranici. Najbolje ti je dobiti info od njih :)
Dobro došla😀
Dobro došla honeyhoney 😊 mi smo par da razlike. Evo ja danas rano ranila u lidl i evo današnjeg ulova. P
Prezadovoljna tajicama za samo 33kn!
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Dobro došla honeyhoney 😊 mi smo par da razlike. Evo ja danas rano ranila u lidl i evo današnjeg ulova. P
Prezadovoljna tajicama za samo 33kn!
Super su 😍😍, i ja biii, a nemogu ići u Lidlll...možda nagovorim muža kad dođe s posla da ode😀
Sortiraj odgovore
Najstariji