Evo nas , ljuta , nervozna , danas bolje da me svi puste na miru samo 😑😑 pregled obavila 29+6 -2tj po uzv kaze ginic , znaci danas po tome 28 tj , mjere pak pisu drukcije , bas me zivcira , jedva me pregledao , cerviks nije uopce ma uzas ..beba navodno ima 1 kg , al ne drzim se toga cekam 19.04 i pregled u bolnici 😶 ja sam +5 ..
Ja ti kazem Ena, od straha ne smijem na proljetnice vise 😂😂😂😂
Htjela sam ti rec za normabel, nemoj ga ti pobozno piti 2 puta dnevno ako vidis da ne treba, meni su isto rekli 2x1 ili po potrebi, tak da ti ja to pijem kad me krene stiskat. Ok, vecinom na kraju popijem te 2 dnevno, ali nekad i ne. Jer kak uspava tebe, tak naravno i na bebu utjece.
Sto se zubi tice, ja sam sad isla jako redovno na kontrole, svakih 2 mj, za svaki slucaj. Jer sam u prvoj trudnoci dobila pocetak parodontoze. Dala sam hrpu para za lijecenje, desni su mi brutalno krvarile. Ako vam krvare desni, pogledajte si dobro da li vam je zubno meso crveno i da li vam se povalci prema dolje. Prvo sto trebate je otici da vam netko skine sav kamenac sa zubi, konac 3 puta dnevno obavezan i tekucina za ispiranje usta isto pod obavezno, ali ne listerin ili te neke jake jer ce vam pojest zubnl meso i bit ce jos gore, nego Gingival. Magistrirala sam na tome stvarno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo nas , ljuta , nervozna , danas bolje da me svi puste na miru samo 😑😑 pregled obavila 29+6 -2tj po uzv kaze ginic , znaci danas po tome 28 tj , mjere pak pisu drukcije , bas me zivcira , jedva me pregledao , cerviks nije uopce ma uzas ..beba navodno ima 1 kg , al ne drzim se toga cekam 19.04 i pregled u bolnici 😶 ja sam +5 ..
Bojana, nisam ni ja od neke volje, M mi je sinoc digao tlak i sva sreca da je sad otisao s malim u grad jer ili bi sutili ili bi se svadili. Uzas!
A koje su ti mjere bebuske napisali?
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A rekao je da je za 2 tj manja znaci cca 28 tj , i da ima 1kg , uzasno ne rjecit doktor 🤮
A rekao je da je za 2 tj manja znaci cca 28 tj , i da ima 1kg , uzasno ne rjecit doktor 🤮
A gle, vjerujem da nisu bas sve mjere toliko manje, zato sam i mislila da ti je negdje zapisao koje su mjere. Al da, znam kak je to, kad ti nista ne kazu prakticki, a i to sto kazu, samo te zabrine. Samo mirno 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ami, moguće :D ja velim, samo se nadam da budu ostali svi na broju :P
Proud, meni su desni crvene, točno se vidi di su oštećene. budem nazvala u ponedjeljak kaj stvarno si ne pogoršam situaciju samo zbog straha.
Bojana, mrzim ljude iz kojih se mora doslovno izvlačiti da saznaš nekaj... al ajde, 19. će brzo doći!
26.8. Ivan 💙💙
Ami, moguće :D ja velim, samo se nadam da budu ostali svi na broju :P
Proud, meni su desni crvene, točno se vidi di su oštećene. budem nazvala u ponedjeljak kaj stvarno si ne pogoršam situaciju samo zbog straha.
Bojana, mrzim ljude iz kojih se mora doslovno izvlačiti da saznaš nekaj… al ajde, 19. će brzo doći!
I nemoj se bojat da to moze utjecat na bebu, znaju oni sto ti smiju raditi sto ne. Rtg ne smijes, to je jasno, ali neke manje stvari se mogu sanirati i u trudnoci, smijes i lokalnu dobiti, tak da. Ako ti je crveno, definitivno su upaljene, pa ih treba malo maziti. Najmeksa cetkica obavezno i ne jako stiskat ili jos bolje elektricna cetkica, ona ti je najblaza. Ja sam ti stvarno pljuvala doslovno krv kad sam prala zube i sve mi se smirilo, a kad cim su mi maknuli kamenac i zubno meso se pocelo vracati prema gore polako.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo i mene..ja sam vec malo imala skembicu al imam osjecaj da je preko noci samo narasla i stoji 😰😄😄😄😅 malo za promjenu neke ne fit trudnica 🤣🤣🤣😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Evo i mene..ja sam vec malo imala skembicu al imam osjecaj da je preko noci samo narasla i stoji 😰😄😄😄😅 malo za promjenu neke ne fit trudnica 🤣🤣🤣😘
Lijepa trudnica i lijepa bušica za ove tjedne😀😘🤗
Ajme cure koliko ste se raspisale...trebalo mi vremena da sve polovim 😂
Za početak jama sretno u braku i stvarno ste dobili najljepši poklon ❤️
Franova i mina divne trudnice 😍😍
Kompletić za princezu je divan,jedva čekam da i ja započnem za shoppingom 😁
Ami čestitke na dečku 💙
Nek tegobe po alergijama/zubima/prehlađena čim prije prođu..uživajte mi sve u lijepom vikendu i finoj papici...ja polako dovodim kraju zadnju radnu subotu i najviše od svega me veseli dugo spavanje ujutro 😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji