Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateya1993
    07. Travanj 2018. 11:01

Noemi

Drage klokanice, nadam se da ste dobro čitala sam vas povremeno, alinisam ništa postala jer sam puno radila i bila zauzeta sa sto stvari.. sad sam napokon na komplikacijama ( samo zbog stresa i prekovremenih), trudnoća je hvala Bogu školska… pa ćemo se družiti češće ako me primate u club

Dobrodošla u klub  kad ti je termin? U kojem si tjednu? 

💖 Nikol -12.08.2018💖

ami25
    07. Travanj 2018. 11:07

Jutro mamice, evo da i ja prijavim još jednog dečkića u tim  Zanima me je li koja imala problema sa zubima u trudnoći? Ja evo neki dan na hitnoj stomatološkoj završila zbog ogromnih bolova, zubarica nije mogla vjerovat dosta zuba propalo, karijesa do korijena itd itd, od pon slijede terapije. Nadam se da ne utječe na bebicu previše popravak zubi jer vjerujem da će trajati dosta. Da napomenem da sam na zadnjem pregledu bila još krajem 10 og mj dok nisam znala za trudnoću i sve je bilo u redu, kao se u tako 'kratkom' roku moglo toliko pogoršati. 

💙Bartol💙

07. Travanj 2018. 11:09

Dobro došle nove mamice... 🤗🤗😘😘

mamica1985
    07. Travanj 2018. 11:14

Trudnoca jako utjece na zube, moja sogorica ih je doslovno izgubila u trudnoci.
    Mateja - ja ne znam kako cu se suzdrzati da ne spiskam 5 placa na oblekicu, prva curka mi je rodjena pocetkom 11.mj., a ova malena ce biti sredinom 7.mj., tako da za prve mjesece moram kupiti laganiju oblekicu, a onda prelazi na sekinu deblju od jeseni.
    Dobrodosla N!

franovamamita
    07. Travanj 2018. 11:19

http://katalozi.net/katalogmobile.php?issuusrc=http://issuu.com/katalozi.net/docs/nepreh_d768b0e7dd7e56?e=5420532/59926977   

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    07. Travanj 2018. 11:29

Noemi, dobrodošla :)
    ami, čestitam na dečkiću :) kaj se tiče zubi, i ja imam problem... meni desni jako krvare, a zubara se inače bojim. spremam se na čišćenje kamenca, pa se nadam se da će vidjeti i ostalo.... najrađe nebi prala zube.

26.8. Ivan 💙💙

• Cooper1012
    07. Travanj 2018. 11:42

It's a very good baby, it's good.

ruby888-en

Noemi
    07. Travanj 2018. 11:44

Franova, da, da.. od sad samo laganini i kauč i klokanice .. 😉
    Sad sam 21+5. Termin 14.8. Princeza Noemi 😍.
    Kako da mi potpis bude vidljiv, kopirala sam link ali nemam sličica se ne vidi, samo link ?
    Mene su malo bolili desni i jedan mi je zub posmedjio u trudnoći.. sad ih perem bar 3x tjedno da ne bi progresiralo 😁

Noemi
    07. Travanj 2018. 11:57

Krepavam od smijeha na ovo tjedno, mislila sam na dnevno 

ami25
    07. Travanj 2018. 12:11

Macica nas valjda isti problemi muče od početka  Prvo iscjedak koji je hvala bogu dobro završio, sad zubi, a vidim po tickeru da nam je termin isti dan možda je to razlog 
    Noemi i ja ih perem oduvijek 2x dnevno, sad sam počela koristit konac + planiram si kupit one interdentalne četkice al je toliko krvi da je to strašno. Čestitke na princesiti:) Za ticker sam ja svašta probavala ne sjećam se točno dobitne kombinacije, al znam da je bila zadnja :D

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.