Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    06. Travanj 2018. 08:14

Hvala curke! 
    J@m@ ti danas imaš 2 razloga za veselje pregled i vjenčanje 😊🤗 Sretno i uživaj! 🎉🎉🎉

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Marijaa30
    06. Travanj 2018. 08:22

Sretno na pregledima cure danas :) 
    J@m@ ti posebno uživaj danas :)
    ja se isto danas nisam naspavala, svaki sat sam skoro išla pišat :P

26.8. Ivan 💙💙

06. Travanj 2018. 08:44

Curke sretno na pregledima😍😘🤗, J@m@ SRETNO VAM, UŽIVAJTE 😍😍😘😘🤗🤗👰👰🤞🤞💘💘💘💘💘💘💌💍

bojana27
    06. Travanj 2018. 09:28

Sretnoooo i od mene 😍😍

• ivanolora
    06. Travanj 2018. 09:29

Jutro curke, u kojem tjednu ste radile 3D

franovamamita
    06. Travanj 2018. 09:33

jutro
    mamica lijepa busica rastete 😍
    pharma nadam se da te ipak nece jace uloviti 😙
    jama sretnooooo draga 😙😙
    bojana u koliko imas pregled? javi nam dobre vijesti 😙
    sto se tice spavanja uzaaaaas....legnem pa pisanje pa me bole kukovi pa prepone,de se okreni,pa se vrati,ups moram piskit...usput sam i zedna a evo nocas u 1 ujutro jela jagode...odi namjesti se opet...okreni na drugi bok, o neeee morsm piskiti....eto i tako do sada lezim...ahahahahah

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Majda23
    06. Travanj 2018. 09:34

J@m@ sretno i od mene, uzivajte 😘 smij se stalno, kazu ako se na taj dan smijes cijeli zivot a njim ces se smijati, a ako budes plakala onda ces stalno plakati 😂😂 bapske price. Ja danas imam djevojacku 😊 udajem se iduci petak. A trenutno sam u bolnici na infektologiji 😒 da mi je vise ozdraviti da se bebo ne pati 

04.07. Matija 💜

06. Travanj 2018. 09:38

Majda23

J@m@ sretno i od mene, uzivajte 😘 smij se stalno, kazu ako se na taj dan smijes cijeli zivot a njim ces se smijati, a ako budes plakala onda ces stalno plakati 😂😂 bapske price. Ja danas imam djevojacku 😊 udajem se iduci petak. A trenutno sam u bolnici na infektologiji 😒 da mi je vise ozdraviti da se bebo ne pati

🙏🙏ozdravi brzo i uživaj na djevojačkoj😀😍

Mya
    06. Travanj 2018. 09:41

Brz oporavak ti i sretno na pregledima..ja cekam u cekaonici,kasnila sam pa se sve pomaknulo

06. Travanj 2018. 09:52

Jutro cure!
    Prije svega,  najvaznije,  J@m@ sretno na pregledu i onda uzivaj u svom danu 😍😍😍
    Bojana i tebi sretno danas!
    Ja cure moje spavam ko klada,  idem piskit samo jednom,  u 6,  kad mi M i mali ustanu,  i onda produzim do evo pol10 10. Navecer zato ne idem prije 12-1 spavati,  nekad i kasnije. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.