Hvala curke!
J@m@ ti danas imaš 2 razloga za veselje pregled i vjenčanje 😊🤗 Sretno i uživaj! 🎉🎉🎉
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sretno na pregledima cure danas :)
J@m@ ti posebno uživaj danas :)
ja se isto danas nisam naspavala, svaki sat sam skoro išla pišat :P
26.8. Ivan 💙💙
Curke sretno na pregledima😍😘🤗, J@m@ SRETNO VAM, UŽIVAJTE 😍😍😘😘🤗🤗👰👰🤞🤞💘💘💘💘💘💘💌💍
jutro
mamica lijepa busica rastete 😍
pharma nadam se da te ipak nece jace uloviti 😙
jama sretnooooo draga 😙😙
bojana u koliko imas pregled? javi nam dobre vijesti 😙
sto se tice spavanja uzaaaaas....legnem pa pisanje pa me bole kukovi pa prepone,de se okreni,pa se vrati,ups moram piskit...usput sam i zedna a evo nocas u 1 ujutro jela jagode...odi namjesti se opet...okreni na drugi bok, o neeee morsm piskiti....eto i tako do sada lezim...ahahahahah
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
J@m@ sretno i od mene, uzivajte 😘 smij se stalno, kazu ako se na taj dan smijes cijeli zivot a njim ces se smijati, a ako budes plakala onda ces stalno plakati 😂😂 bapske price. Ja danas imam djevojacku 😊 udajem se iduci petak. A trenutno sam u bolnici na infektologiji 😒 da mi je vise ozdraviti da se bebo ne pati
04.07. Matija 💜
J@m@ sretno i od mene, uzivajte 😘 smij se stalno, kazu ako se na taj dan smijes cijeli zivot a njim ces se smijati, a ako budes plakala onda ces stalno plakati 😂😂 bapske price. Ja danas imam djevojacku 😊 udajem se iduci petak. A trenutno sam u bolnici na infektologiji 😒 da mi je vise ozdraviti da se bebo ne pati
🙏🙏ozdravi brzo i uživaj na djevojačkoj😀😍
Brz oporavak ti i sretno na pregledima..ja cekam u cekaonici,kasnila sam pa se sve pomaknulo
Jutro cure!
Prije svega, najvaznije, J@m@ sretno na pregledu i onda uzivaj u svom danu 😍😍😍
Bojana i tebi sretno danas!
Ja cure moje spavam ko klada, idem piskit samo jednom, u 6, kad mi M i mali ustanu, i onda produzim do evo pol10 10. Navecer zato ne idem prije 12-1 spavati, nekad i kasnije.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji